Вход
София
Времето в София -2 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Другарката Корнелия разфасова БСП

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Другарката Корнелия разфасова БСП

на 09.07.2018
372121
38
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Другарката Корнелия разфасова БСП

Спор няма, сръчна жена се оказа другарката Корнелия Нинова. За има-няма и две години, откакто оглави БСП, тя като че ли поетапно успява да я разфасова. Досущ както го направи в края на 90-те години на миналия век с „Техноимпекс“, след като й беше поверен от Иван Костов. Изглежда, че още тогава, както наскоро се изрази неин съпартиец (и бивш неин ментор). И не спира и досега.

А иначе се тъкмеше да побеждава Борисов и да оглавява и законодателната, и изпълнителната власт. Да, ама то само с мераци и безкрайни кьорфишеци не става.

Последният беше един от най-смешните – това с лятната ваканция на депутатите. Не че са се преработили и са си заслужили отдих след усилни трудови дни.

Но в замяна са се погрижили да запишат в правилника на колко точно „ваканцуване“ имат право. При това, в интерес на истината, не са първите, които са го сторили.

То съществува още от 1991 г., като само Великото народно събрание си позволи да работи и през август. Но от тогава насетне и досега няма депутат, който да не знае, че Коледа, Великден и август са неговите „законни дни за отмора“.

И всяко предложение за отмяната им автоматично означава и промяна в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание. Което ще рече – загуба на още 2-3 пленарни дни в безплодни дебати в графата „кипи безсмислен труд“.

Какъвто впрочем кипеше (или по-скоро само закъкри) при предходния кьорфишек на другарката Нинова – вотът на недоверие по темата „национална сигурност“. Но този път той бе съпроводен и с немалка доза на политическо безочие.

По-паметливите вероятно не са забравили, че откакто избухна демокрацията, БСП е имала осем министри на вътрешните работи, СДС – трима, НДСВ – двама, и ГЕРБ – четирима. Още четирима са били в служебните правителства. А ако добавим и двамата „независими“ (при Димитър Попов и Любен Беров), излиза, че за 28 години начело на силовото ведомство са се изредили двадесет и трима души!

Ами кажете ми коя система би издържала подобни рокади? При това – всичките придружени от кадрови смени не само на централно равнище, но и по места.

Кажете ми и още нещо – мигар БСП също не действаше по принципа „свой на мястото на чуждия“ и не осъществяваше поголовни чистки? И тогава с какви морални основания разполага, за да реве, че вече нямало национална сигурност, защото управлявали ГЕРБ?

Не е много различно и положението във въоръжените сили. Даже в предателството на националните интереси там БСП води убедително пред останалите политически сили.

Защото нека не забравяме, че през 2006 г., когато богатата България буквално подари на бедните САЩ четирите военни бази, на власт беше правителството на Сергей Станишев. Но освен че станахме втората в света държава (от 134), която не получава и стотинка за това, че американците ползват гратис наша територия, БСП фактически продаде и националната ни сигурност. Защото само наивник с богато въображение би повярвал, че американците са тук, за да ни бранят от евентуален нашественик.

Обратно, всички знаем, че това е елемент от стратегията им на военното обкръжаване на Русия. Да, ама САЩ са много далеч оттук, а ние сме само през едно море. Или, дето се вика, на една ракета разстояние...

Е, от кумова срама някъде в договора за „армагана“ към САЩ беше записано, че щели били да ни помагат при бедствия и аварии. Но миналата седмица, когато половин България се оказа под вода, аз поне не видях ни едно американско войниче да се е притекло на помощ на бедстващите. Макар че някои общини бяха съвсем близо до базата им в Ново село.

Ами ей това ни остави в наследство правителството на Станишев. И на гърба на това наследство другарката Нинова иска вот на недоверие, защото тъкмо при ГЕРБ е заплашена и националната ни сигурност. Е, това пък ако не е наглост, здраве...

Ще прескоча предишния ѝ кьорфишек, с който дари 600 лева на майка на дете с увреждане. И призова и останалите депутати да прежалят по „една пета от заплатата си“. Ама колкото и да не разбирам от математика, 600 от близо 10 000 май не е „една пета“. Значи по-скоро май си е лъжа.

Не мога обаче да не отмина, макар и с насмешка, напъна ѝ с първия вот на недоверие – за корупцията. Казвам с насмешка, защото самата постановка „Корнелия и антикорупция“ е оксиморон.

Вярно е, че ако между политическите сили се организира състезание по корупция, съдиите биха били силно затруднени при определянето на крайното класиране. Защото там всяка партия ще се окаже поне с едни гърди по-напред от другата...

Но баш другарката Нинова като лидер на антикорупционните битки ми се вижда малко в повече. Пък дори и защото през 2007 г. май беше леко поизгонена от зам.-министерския си пост тъкмо с подобни съмнения.

Мога да изброявам още десетки кьорфишеци на лидерката на БСП. Толкова са много, че вече започвам и да ги забравям.

Ще припомня само още един – как преди година щеше да сменя избирателната система. Даже беше пуснала идеята да ходи от „Позитано“ към Народното събрание, ама тя нещо се заблуди. Или направо се затри.

А може би причината е, че другарката Нинова най-сетне проумя, че БСП изобщо не е готова за избори. И не е готова по една проста причина – че не предлага никаква реална алтернатива на сегашното управление.

Ако БСП наистина е лява партия, а не пленница на „дребнобуржоазни неолиберални олигарси“, както много точно я определиха социалистите от Монтана, тя би трябвало да излезе поне с три „опорни точки“ за своята управленска алтернатива.

Първата е отказ от плоския данък и връщане към прогресивно-подоходния. Неслучайно тази система е господстваща в цяла Европа. Защото е много по-справедливо по-богатите да плащат по-големи данъци от по-бедните.

А у нас плоският данък, който е изцяло в изгода на олигарсите, беше въведен през 2007 г. пак от БСП. Няма да ви обяснявам защо, оставям на вас да се досетите къде точно са баш олигарсите.

Втората е преминаване от „твърд“ към диференциран ДДС. Това също е в 25 от страните членки на Европейския съюз.

Някои от тях достигат и до съвършенство. Лекарства, мляко, млечни продукти и зеленчуци – 4-5 процента ДДС. Меса - 10 процента. Алкохол и цигари - 20 процента. Енергия за домашно потребление (газ и ток) – пак 5 процента.

Ами това е то социална политика. И, забележете, не се е променяла и в уж най-либералните държави като Великобритания например.

Третата, естествено, е промени в Закона за политическите партии и отмяна на безумните пари, които в момента им плаща българският избирател. Не може в една Германия например партиите да получават десет пъти по-малко, отколкото в България. И с които (нашите) пари после да се фукат, че „дарили за туй“ или „изградили онуй“. Да, бе, то с чужда пита най-лесно се прави помен...

Ами дори и само тези три „опорни точки“ биха направили от БСП една наистина „лява алтернатива“ на сегашното управление. Вместо обаче да ги предложат, те предпочитат да се заяждат със сега управляващите за щяло и нещяло. Че даже и да се изкарват „дълбоко душевно разстроени“ от някои техни много обосновани твърдения.

Е, така няма да стане. И мрачната ми прогноза е, че БСП най-накрая ще последва съдбата на старата си алтернатива СДС. Защото който не предлага нова, отива на гости при старата...

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(38)
1
Моят идол Тиквата е оцапан с кафяво до уши,ама нали езикът ми е грапав и трябва да заработвам.
2
Друго си е БСП начело с другарката Корнелия Нинова…Лично Костов навремето я уреди като шеф на бордовете и приватизатор на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт", а при другаря Станишев се отказа от СДС и вече като новоизпечена комунистка се облажи и с "Булгартабак".Сега е взела на концесия БСП заедно със всичките заблудени и още вярващи в червената идея свине и ги кара към кланицата , завещана от ортака и по далавери - другаря Гергов......
3
Другарката Курнелия разфасова БСП,а в същото време ГЕРБ цъфти като тиква на плет,под мъдрото ръководство на председателя Бойку!
4
НИНОВА НЕ УСЕЩАШ ЛИ ЧЕ СТАВА НАПЕЧЕНО ? ДОРДЕ Е ОВРЕМЕ СЕ КАЧВАЙ НА ЛЕТЯЩАТА ЧИНИЯ ОТ БУЗЛУДЖА И ОТЛИТАЙ ЗА ЧЕРВЕНАТА ПЛАНЕТА ЗАЩОТО ТИ Е СПУКАНА РАБОТАТА !
5
Виждайки що за пасмина са комунделите, даже руснаците през 1993г. със закон забраниха тяхната КПСС, защото проумяха къде са корените на злото и корупцията и рахатясаха .У нас още продължаваме да дундуркаме тази сбирщина от доказани червени приватизатори, разсипала и разпродала България които сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси и сплетни и завери срещу всеки и всичко, водени от една лакома за пари и власт трътлеста лелка и протежето и в президентството. Докога ще ги търпим ?????
6
Партийците нямат срам, нито чест, нито достойнство! Преди се биеха в гърдите, че са комунисти – днес правят същото, че са АНТИкомунисти! Дори разрушиха мавзолея, за да се дистанцират от своето срамно минало, а си създадоха позорно настояще – станаха креатури на Запада! С такъв продажен манталитет не можем да очакваме защита на националния суверенитет на България! Преди се бяха надупили на изток, сега – на запад! Но винаги НАДУПЕНИ! Българските „политици“ винаги са били чуждопоклонници! Не се лъжете от лицата на лукавите. Щом е пълзял и се е добрал до властта, мекерето е готово на всичко в свое име. Политиците в България са символ на най-гнусните лични и обществени пороци събрани в една личност, независимо как се казва тя и какво място заема.
7
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА КАКА ВИ ИМПЕКСОВА ДА ВИ ДОВЕДЕ ДО УСПЕШЕН "КРАЙ" СКЪПИ ДЕБИЛИ.
8
ТОВА Е ПУНТА МАРА ДА МОЖЕ РОБСКИЯТ ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА БЪДЕ ДОЕН ДО 9 КОЛЯНО ОЩЕ ОТ КРЪГЛАТА МАСА ТАКА СЕ РАЗБРАХА ЛЕВИТЕ И ДЕСНИТЕ С ЛЕВАТА РЕЗБА СЛЕД ГЕРБ ДРУГО СА НИ ПОДГОТВИЛИ ОТ БИБЛЮТЕКАРСКИЯТ . БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИ ЦИГАНИ И ТУРЦИ С ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ.
9
„…Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен….“
10
'Приятелските' фондации,докато не унищожат плурализма в България няма да се успокоят,независимо от усилията който ще хвърлят.В САЩ,развитието на демокрацията,се дължи на противопоставянето на демократи и републиканци и то вече 2 века,но в България това не устройва нито руснаци преди,нито сегашните ни ментори.Роба е роб,защото живее с мисълта че е роб.
11
Г-жа Корнелия Нинова знае, че не може да се мери с успехите на г-н Борисов. Г-жа Нинова не е била член на БКП, а г-н Бойко Борисов е член на БКП още от далечната 1978 г., когато г-жа Нинова е била едва на 9 годинки. Освен това, вярата в комунизма на г-н Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Г-н Борисов мнотократно заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си. Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава още лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова, внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков, депутат от БСП и бивш министър на правосъдието. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик и продължител на делото на др. Тодор Живков е г-н Бойко Борисов, а с това г-жа Корнелия Нинова не може да се примири.
12
Бреххх ,каква злобна статия !!! И то - срещу нашият идол - скъпата (на целия български народ) другарка Нинова !!! Не ви ли е срам ???!!! Ми тя (милата) е почти светица ,тя е абсолютен пример - как трябва да иглежда истинския социалист ! Ми ,вижте я - сиромахиня (пукната пара няма) ,детенцето и (милиото) страда и слугува на мръсни капиталисти (американски) за без пари ,мъжленцето и - и то слугува на мръсни капиталисти (руски) ,и той - без пари ,имоти - мяма ,биографията и - чиста и безукорна ( е ,била е при Костов там - нещо ,нещо била приватизирала ,нещо била пооткраднала ,нещо СерГЕЙЧО я бил поуволнил за корупция ,някакви там - импекси ,панаири и Булгартабаци - ама ,това не е важно) , вижте и приближените - Кирчо (викат му Далаверата - щото е много честен) ,Еленка ( и тя - честна ,почтена и с много хубави очи) ,Таско (ама - много умно и честно момче) ,Ламбо (млад и енергичен) и пр. и пр. !!! Как да не и вярваме и да не я следваме - ми тя е ИСТИНСКА СОЦИАЛИСТКА.
13
И ГИ УДАРИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧОГУН ИЗЛЕЗНАЛ ОТ ПЕЩИТЕ НА КРЕМИКОВЦИ
14
С изключение на 2 - 3 коментара в този форум всички останали коментари са банални празни приказки на платените селски комунисти- милиционери. Сега драскате на воля малоумници, но скоро Новият световен ред ще ви измете на бунището, заедно с кремълскити ви господари.
15
Семейство Курнелия Адамс са яхнали България и я експлоатират!Да обяснят как 26годишна селянка придоби 2 Импекса, 4 апартамента и 2 гаража, сигурно е била метреІса както Ленчето общата на някой министър!Когато едни "черни лебеди" се представят за бели и непорочни, това се нарича гьон суратлък-вечните им партньори ДПС много точно са ги охарактеризирали!Тази паІчавра, нееднократно смени боята заради парата!Корни е с Вас, когато сте на власт! БСП-ЕООД Корни и свине е пред фалит, парите са в офшорки!Ленчето Офшорката е в играта за препиране на капиталите на БСП-ЕООД!Радвайте се червени глупаци, Корни+Ленка Ви използваха и ще Ви изхвърлят на бунището на историята при ДЕОС,ДСБ и Дай България!
16
Ей ПИКаджии ,стига сте писали срещу Нинова бе ,серсеми ! Оставете я да си довърши работата . Нека първо закрие БСП ( за което ,всички ще сме и благодарни) ,па после пишете каквото искате. Ще вземе да се намери някой мислещ социалист и ще вземат да я махнат от председателския пост преждевременно , а това знчи ,че закриването на БСП ще се отложи с още няколко години ,което не е хубаво.
17
Вече всички разбраха, че принципна разлика между сестринските партии БСП и ГЕРБ (Граждани за Екскомунистическо Развитие на България) няма. Но във връзка с приближаващия празник Девети септември, кипи социалистическо съревнование между двете компартии на тема коя партия – 1.Краде повече; 2.Лъже повече; 3.Е по-вярна на Путин; 4.Е по-голям защитник на олигарсите и монополистите; 5.Е участвала новече в разбойническо-мениджърската приватизация; 6.Има повече членове на БКП, милиционери, физкултурници и агенти на ДС.
18
А най-голямата ТИКВА е твоята празна балалайка и за ЕШ ще поставим празната Кратуна на Адолфина заслужава си....не само ще цъфтят като на "Бойку" магнолиите ами ще вържат плодове за Африкански чифтокопитни бозайници Тапири....????
19
ЗАЩО ВСИЧКИ РУСОФИЛИ Я ПРИПОЗНАВАТ КАТО РУСКИ РЕЗИДЕНТ? ЗАЩО КОРНЕЛА НЕ Я ДОПУСКАТ В РУСИЯ? ЗАЩО СИНЧЕТО НЕ ГО ПРИЕХА В РУСИЯ ДА УЧИ И РАБОТИ? ПРЕЧКА ЛИ Е ЕВРЕЙСТВОТО, ПРЕДАВАНО ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ?ИСТИНА ЛИ Е ЧЕ ПАРТИЙНАТА КАСА + СУБСИДИИТЕ СА ПРИБРАНИ ОТ БИВОЛИЦАТА И ПРЕХВЪРЛЕНИ В ОФШОРКА? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЛЕД ПАРИТЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ И ТЯ? ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ КИКО КОНТРАБАНДАТА Е БЕСЕН ЗАЩОТО СМЕТКИТЕ СА ОПРАЗНЕНИ? ИМА ЛИ ЕВРЕЙСКИ ГЕНИ БИВОЛИЦАТА, КОЕТО Я ПРАВИ НЕПОДСЪДНА ПРИ КРАЖБИ? ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ОТ НПО-ТО „БОЕЦ“, КОЕТО Е НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ УКРИВАЩИЯ СЕ В БЕЛГРАД ФАРАОН ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ТОВА ДОКАЗВАТ ПРОФИЛЪТ НА КАЛЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК И СНИМКИТЕ МУ, КАКТО И ФАКТЪТ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТТА МУ КЪМ ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ „ЕДИННИ ЗА ПРОМЯНА“, В УПРАВАТА НА КОЕТО Е И ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ. НА 26 ЮНИ СУТРИНТА ТЕМАТА ЗА „ОСТРОВА“ ОТСТЪПВА ВЕЧЕ НА „ПО-СЕРИОЗНАТА“ ТАКАВА – ТАЗИ ЗА „СВАЛЕНОТО ПРЕДАВАНЕ“ И „ЦЕНЗУРАТА“, КОЯТО СТАВА ВОДЕЩА ЗА МЕДИИТЕ ОТ КРЪГА „КАПИТАЛ“, ЗА „КЛУБ ЗЕТ“ НА ОГНЯН ДОНЕВ, ЗА „МЕДИАПУЛ“ НА БИВШАТА ГОВОРИТЕЛКА НА ИВАН КОСТОВ, ЗА САЙТА „ФРОГНЮЗ“ НА ОГНЯН СТЕФАНОВ, ЗА ДЪЩЕРЯТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ – РАДОСВЕТА, В ТУИТЪР-АКАУНТА Й, КАКТО И ЗА... ШОУМЕНА И БЪДЕЩ ПОЛИТИК СЛАВИ ТРИФОНОВ.
20
ЗАЩО ВСИЧКИ РУСОФИЛИ Я ПРИПОЗНАВАТ КАТО РУСКИ РЕЗИДЕНТ? ЗАЩО КОРНЕЛА НЕ Я ДОПУСКАТ В РУСИЯ? ЗАЩО СИНЧЕТО НЕ ГО ПРИЕХА В РУСИЯ ДА УЧИ И РАБОТИ? ПРЕЧКА ЛИ Е ЕВРЕЙСТВОТО, ПРЕДАВАНО ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ?ИСТИНА ЛИ Е ЧЕ ПАРТИЙНАТА КАСА + СУБСИДИИТЕ СА ПРИБРАНИ ОТ БИВОЛИЦАТА И ПРЕХВЪРЛЕНИ В ОФШОРКА? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЛЕД ПАРИТЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ И ТЯ? ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ КИКО КОНТРАБАНДАТА Е БЕСЕН ЗАЩОТО СМЕТКИТЕ СА ОПРАЗНЕНИ? ИМА ЛИ ЕВРЕЙСКИ ГЕНИ БИВОЛИЦАТА, КОЕТО Я ПРАВИ НЕПОДСЪДНА ПРИ КРАЖБИ? ВСИЧКИ ДЕРИВАТИ НА БСП СА АНГАЖИРАНИ В СЦЕНАРИЯ "БОЙ ПОСЛЕДЕН Е ТОЗИ" СЛЕДВА СЛАВУЦА ДА СЕ НАМЕСИ, КАТО МУ НАПРАВИ ФЕЛАІЦИО И ЗА КАПАК ЩЕ Е МАЯ КОСТИНБРОДСКАТА ПАЧАВРА С ПРИЗИВ "ПРОЛЕТАРИИ, СОБСТВЕНИЦИ НА ЧЕРВЕНИ ФИРМИ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ" СЕЗОНЪТ НА СКАНДАЛИТЕ, СЪТВОРЕНИ ОТ МАХЛЕНСКИТЕ ПАЧАВРИ ПРОДЪЛЖАВА! ЗА КОНГРЕСА НА БСП КОРНИ ГОТВИ РАЗЛИЧНИ МЕРОПРИЯТИЯ, САМО ДА НЕ Я СМЕНЯТ :) А ПАРИТЕ НА ПАРТИЯТА НА ВИРДЖИНИТЕ ПРИ ЕЛЕНКА СТАНИШКОВАТА ! КОГАТО БСП УПРАВЛЯВА, НИЩО НЕ СЕ СТРОИ, САМО СЕ РАЗГРАЖДА И КРАДЕ, НЯМА ПЪТИЩА ДОРИ! ЗА КАКВО ДА СЕ СЛЕДИ СКОРОСТТА, КАТО БЕНЗИНА Е С КУПОНИ, КОЛИТЕ ЛАДА И МОСКВИЧ, НА ПЪТЯ ПОВЕЧЕ ОТ 60КМ/ЧАС АКО ВДИГНЕШ, ЩЕ ТИ ИЗПАДАТ ПЛОМБИТЕ! ЕДНО Е ЯСНО БСП-ООД ПИЩИ ЛИ НА УМРЯЛО, ЗНАЧИ Е ЗЛЕ, НО В ЗАМЯНА НА ТОВА БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ! БЪЛГАРИЯ МИ Е ПО-МИЛА ОТ БСП+ДПС+ДСБ+ДЕОС+ДАЙ МИ БЪЛГАРИЯ+ОСТАНАЛИТЕ ДЕРИВАТИ НА ИВАН КОСТОВ! БСП-ООД ПИЩИ ЛИ НА УМРЯЛО, ЗНАЧИ Е ЗЛЕ, НО В ЗАМЯНА НА ТОВА БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ! БЪЛГАРИЯ МИ Е ПО-МИЛА ОТ БСП+ДПС+ДСБ+ДЕОС+ДАЙ МИ БЪЛГАРИЯ+ОСТАНАЛИТЕ ДЕРИВАТИ НА ИВАН КОСТОВ! КОРНЕЛА Е ПЕЧЕНА, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА НЕЯ, МОЖЕ ДА ФАЛИРА БСП АМА ТЯ ЩЕ Е НА ДАЛАВЕРА! НА 26Г ТАМАН ДОШЛА ОТ СЕЛО, ФАЛИРА ТЕХНОИМПЕКС И СТАНА МИЛИОНЕРКА, ЧЕ СЕГА ЛИ НА 56Г ЕДНА БОГАТА ФИРМА БСП-ООД ЩЕ И СЕ ОПРЕ! СЛЕД КАТО ФАЛИРА БСП, КОРНИ ЩЕ СТАНЕ МУЛТИМИЛИОНЕРКА! ТЕЗИ ДРЕБНИ ЗА НЕЯ ХАРЧОВЕ СА ЗАБЛУДА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ, ЗАД ТЯХ ЩЕ СКРИЕ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ КЪМ ВИРДЖИНИТЕ ЗА СПОКОЙНИ СТАРИНИ !
21
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ В РУСИЯ И КОМУНИЗМА В КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ПРЕДПОЛАГА ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ ДА ПРИВЕТСТВАТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ЛИ КЪЦЯН И ДОГОВОРЕНОСТИТЕ С НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАЩО ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ СЕ СКРИХА И НИЩО НЕ КОМЕНТИРАТ? ЗНАЯТ САМО ПУТИН И РАША, ОТ КОЯТО БЯХМЕ ОКУПИРАНИ И 45 ГОДИНИ ЦИЦАНИ?
22
Яд ме е на червените Дебили , че са толкоз тъпи . Как може скотове да вярвате на Техноимпексова след като в биографията и пълно с далавери . Кажете едно позитивно нещо за нея . През целия си живот се е занимавала с далавери . Помнете ми думата - привържениците на тази партия много ще съжелявате , че една крадлива циганка ви върти на малкия си пръст бе ГАДОВЕ
23
Тя е послушна и изпълнява насоките и указанията на Командира който я направи ликвидаторка.Нали са от една школа(БКП)
24
До 4......Качете я на друго превозно средство, защото и чинията на Бузлуджа е разфасована.
25
Задавам си един въпрос. Защо така настървено стрелят по Нинова от ляво - старите муцуни- и от така нареченото дясно. Отговора е много прост- развали им рахатлъка и далаверите. А ПИК са ясни те са безграбнни и за пари ще продадат и майките си и бащите си и братята си.
26
Искаш нещо "позитивно" за Пачата ...като лъже ,сама си "вярва" във лъжите! А това е много ценено качество в Столетницата!
27
КОРНЕЛА,СЪЩО КАТО Т.ЖИВКОВ, ДОРАЗВИВА ЕНГЕЛСОВОТО :ДВЕ ПРОСТИТУЦИИ В БРАКА СА ЕДНА ДОБРОДЕТЕЛ С ПРИНОС ОТ БСП-ООД КОРНИ И 7/8 СЕДАЛИЩЕ ВИРДЖИНИТЕ. ДВЕ ИМПОТЕНЦИИ В БРАКА УВЕЛИЧАВАТ ПЛОДОВИТОСТА НА ФИРМИТЕ! С ТОЗИ БРАК СЕ ИЗПЪЛВА МЕЧТАТА НА КОРНЕЛА ДА Е МЪЖ, МОЖЕ И ДА ЗАПЛОДИ СЛАВУЦА , ДРУГ СПОСОБ ЗА ПОКОЛЕНИЕ КУЦИЯ, СЛЯП МЕРАКЛИЯ ДА ВОДИ БЪЛГАРИЯ КЪМ ОФШОРКИТЕ НА СЕДЕМ ОСМИ, НЯМА!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
КАК ГИ РАЗФАСОВА, НА КАКВИ РАЗФАСОВКИ, СТАРИ МИЛИОНЕРИ И МЛАДИ МИЛИОНЕРИ ЛИ, ИЛИ НА РАЗФАСОВКИ НА ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ И НА ПО МАЛКИ БОКЛУЦИ? ИЛИ НА ДЕБИЛИ И ИДИОТИ?
30
Този ли алкохолик ще коментира Нинова? Ако малко от малко алкохола не беше му размекнал мозъка щеше да си спомни от къде тръгна.
31
Този ли алкохолик ще коментира Нинова? Ако малко от малко алкохола не беше му размекнал мозъка щеше да си спомни от къде тръгна.
32
Картинката е от ясна по ясна. Щом др. Вучков премина от Герб, от Бойко и Цвет, всичко е точно. И както казват някои си, Наздраве Професоре !
33
Ей, лоши, неблагодарни хора, а толкова се старае да радва с "обективните си и актуални"коментари платенопоръчковото, наведено ПИК-ливо сайтче своите фенчета, такива "мили"и"симпатични"хора/поради липса на други/кани,хора"трезвеници"и с "бистър"ум,говорещи само "мъдрости",забравили откъде са тръгнали и на кого са се кланяли и пак недоволни! А, бе, "умничета-фенчета",ако "вечния трезвеник"Драго бе желан другаде, никога не би се цапал за вас, ама като никъде не го искат, няма друг избор завалията и ще не ще,с нещо трябва да напомня, че още мърда след шута от "Алма Матер"!
34
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
35
АЗ СЪМ ГЕРБ!!!!ЦЪФТЯ КАТО БРЪНБЪР НА ТРЪНКА , КОЙТО САМО ДРЪНКА , ТА ДОРИ НЕ ЗНАЕ И КАКВО!!!!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Руската партия на националните предатели БСП ще просъществува още само две години. Няма да се разпадне, нито ще бъде забранена, а просто ще изчезне, заедно с главатарите си- баш-червените крадци, защото светът след войната ще бъде друг.
38
Руската партия на националните предатели БСП ще просъществува още само две години. Няма да се разпадне, нито ще бъде забранена, а просто ще изчезне, заедно с главатарите си- баш-червените крадци, защото светът след войната ще бъде друг.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

- Повече така не мога! Искам да се разделим.
- Защото пенисът ми е тринадесет сантиметра ли?
- Да.
- Как може да си толкова суеверна?!

няма нови новини
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
сега
3081
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Шефът на МВР Младен Маринов пред ПИК с последна информация за обстановката в страната: Протестите приключиха, всичко е спокойно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Ето кой размер издава дали мъжете са кръшкачи
x