САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Петър Стоянов стана бизнесдама (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Петър Стоянов стана бизнесдама (СНИМКИ)

104115
на 10.04.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Дъщерята на Петър Стоянов стана бизнесдама (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Теофана Стоянова – дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, е нагазила в дълбоките води на бизнеса у нас. Фани е учредила своя фирма, която се занимава с внос и износ на препарати и козметика на билкова основа. Офисът се намира в Пловдив, родния град на ексдържавника.

препоръчано

Справка показва, че шампоаните, с които щерката на Стоянов търгува, не са на цени за простосмъртни. Висококласните продукти се продават по 40-50 лева за шишенце в интернет пространството. Във фирмата си Теофана е съдружничка със своя приятелка от Швейцария, с която инвестирали еднакви суми, за да завъртят новия си бизнес.

Досега Фани живееше почти изцяло в Женева, където нейната майка Антонина от дълги години работи като юридически съветник. Щерката на Петър Стоянов също успя да се уреди със сладък пост в голяма международна компания, а позицията ѝ на експерт във финансовите сделки ѝ носела по 100 хиляди лева годишно възнаграждение. Тя все още не е напуснала титулярната си работа, а личните си бизнес дела развивала паралелно.

Преди да се прехвърли там, Теофана работеше в друга престижна организация – швейцарската банка „Ротшилд“, където беше специалист по комуникациите и водеше преговори с милиардери от цял свят. Вече 19 години, откакто Фани е заминала извън България, за да учи и работи, посещенията ѝ в родината са изключително редки. За сметка на това нейният по-голям брат Стефан пък избра да остане да гради кариера и живот в Пловдив.

Въпреки че щерката на Петър Стоянов подкара 30-те, все още не е семейна и набляга единствено на кариерата си. За внуче родителите ѝ на този етап не можели да мечтаят. В свободното си време като всеки човек се срещала с приятели. Вече нямала амбиции в киното и театъра, въпреки че като малка играела в театър „Възраждане“. Зарязала и волейбола, но пък преоткрила футбола. Сега се вълнувала живо от мачовете на „Ботев“ (Пловдив). Колегите ѝ в Женева изобщо не подозирали, че била дъщеря на бивш президент. Самата тя не обича да е под светлините на прожекторите, защото детството ѝ минало по червените килими в срещи със световния политически елит.

Теофана с баща си

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 207
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това