САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Радев се съблече гола (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Радев се съблече гола (СНИМКИ)

273321
на 06.12.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Дъщерята на Радев се съблече гола (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дъщерята на Румен Радев отново скандализира пуританите с поредна провокация. Студентка по актьорско майсторство, Дарина захвърли дрехите за професионална гола фотосесия, кадри от която сподели в социалните си мрежи.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Второкурсничката в НАТФИЗ позира пред обектива на свой състудент, който я заснел в натурален вид. На арткадрите се вижда, че тя не носи сутиен, бюстие или друг вид дреха, която да прикрива тялото ѝ, а тъкмо обратното – в детайл си личат даже разликите от банските костюми, с които се е препичала на плажа през лятото. Смелата фотосесия разкрива още, че дъщерята на президента се е сдобила и с втора татуировка по тялото в рамките на последната година. Първата си тя направи преди няколко месеца на лявата си ръка, а перманентната рисунка представлява изображение на бор – символ на трудните периоди, през които човек преминава в житейски план, както и на умението на хората да „растат“ и да се адаптират. Втората ѝ татуировка е на дясната ѝ ръка. За разлика от първия татус, който е позициониран от вътрешната страна, новият не е така дискретен, тъй като е от външната страна на ръката ѝ. Той представлява надпис с фин и деликатен шрифт, чието значение обаче знае само младата актриса.

Откакто е завършила гимназия, Дарина все по-смело хвърля задръжките и не се стреми да спазва етикет и дискретност, каквито предполага постът на баща ѝ. Щерката на Радев още през лятото публикува пикантни кадри по изрязан бански в интернет пространството, с каквито наследничка на нито един политик у нас, особено президент, не може да се похвали. Дъщерята на бившия държавен глава Петър Стоянов Теофана бе на сходна възраст, когато татко ѝ бе начело на „Дондуков“ 2, но водеше доста по-обран начин на живот и до ден днешен предпочита да не се набива на очи.

Дарина обаче не се вълнува от политическата кариера на баща си и дори не го поздрави публично за спечелването на втория президентски мандат. Наша проверка установи, че тя даже не го е добавила в листата си с приятели в най-популярната социална мрежа сред младите – Инстаграм, където Радев има свой профил. По време на кампанията му студентката имаше две последователни премиери в НАТФИЗ, на които той не се появи в публиката. Освен това от лятото насам тя има и нов приятел, с когото все още не била запознала баща си. Дарина и по-малкият ѝ брат Георги, който напролет ще бъде абитуриент, живеят с майка си – бившата жена на Радев – Гинка.

Актрисата Дарина позира пред обектива на свой състудент

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Нинова: Все някога трябва да дойде горският (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Нинова: Все някога трябва да дойде горският (НА ЖИВО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК