САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Радев яхна нова кола (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Радев яхна нова кола (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

163472
на 19.02.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Дъщерята на Радев яхна нова кола (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Дъщерята на Румен Радев вече е взела кетап за шофьор. Президентската наследничка движи из столицата със свой личен автомобил, видяха фотографите на „Ретро“. Дарина се е спряла на компактно дамско пежо, което обаче е закупено втора употреба, вероятно от родителите ѝ за нейното завършване.

препоръчано

Миналата година тя бе абитуриентка. Цената на колата е около 7-8 хиляди лева, а допреди да седне зад волана, дъщерята на държавния глава се придвижваше основно със столичния градски транспорт. Откакто е студентка обаче, Дарина имала необходимост да разполага със собствен превоз, тъй като често се случвало да остава да репетира до тъмни доби в НАТФИЗ, където е студентка в първи курс. Прави впечатление, че дъщерята на Радев е предпазлив шофьор и управлява пежото си с очила с диоптър, за да вижда пътната обстановка по-добре. Тя все още живее заедно със своята майка Гинка и брат си Георги в семейното жилище в кв. „Редута“. Повечето ѝ състуденти, макар и родом от София, вече са независими и са се изнесли на квартира, вижда се от снимките от събиранията и купоните им, в които понякога и Дарина се включва.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това