САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Стойчо Кацаров тъне в лукс в Швейцария (СНИМКИ)

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК И "РЕТРО": Дъщерята на Стойчо Кацаров тъне в лукс в Швейцария (СНИМКИ)

125883
на 10.07.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Дъщерята на Стойчо Кацаров тъне в лукс в Швейцария (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Наследничката на скандалния здравен министър Стойчо Кацаров и половинката му – д-р Елисавета Енишейнова, е поредната министерска щерка, тънеща в лукс и охолство. Теодора отдавна се е установила в един от най-скъпите градове в света – Цюрих. Висшето си образование тя завършила в Германия, но поработила едва 2 години в Мюнхен в застрахователна компания. После заминала в Швейцария, където гради завидна кариера и до днес.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

През 2012 г. тя е прехвърлена в швейцарската централа на дружеството Swiss Re, което всъщност е най-големият презастраховател в света, измерен чрез изчислени нетни премии. До настоящата 2021 г. дъщерята на Стойчо Кацаров е сменила 5 поста, като през последните 2 години е мениджър от най-висок ранг.

Справка със световен интернет портал за възнаграждения показва, че служителите на компанията на подобни мениджърски позиции вземат годишни заплати от порядъка на 125 хиляди швейцарски франка, което се равнява на около 200 хиляди български лева.

Докато се изстрелва в кариерата, Теодора е намерила време да роди и две деца. Малцина знаят, че служебният здравен министър е дядо на двама внуци. Единият от тях дори завел на протестите през миналото лято.

Щерка му е омъжена за чужденец – немеца Йоханес. Сватбата им обаче не се състояла нито в Германия, нито в Швейцария, където са свили семейното си гнездо и отглеждат децата си. Те се женят в България през септември 2017 г., като лично Кацаров отвежда единствената си щерка до олтара.

За зет му обаче не се знае нищо повече, освен че е роден в Германия. Двамата с Теодора са любители на пътешествията и екстремните преживявания, вижда се от снимките им в социалните мрежи. Щерката на Кацаров е изключително близка с родителите си и често ходи на почивки заедно с тях. Майка ѝ Елисавета също може да се похвали с редица воаяжи зад граница, предимно до екзотични дестинации.

Теодора на сватбата си с немеца Йоханес

Здравният министър с жена си и дъщеря им

Стойчо Кацаров с едното от внучетата си

Кацаров с дъщеря си на нейната сватба

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК