САМО В ПИК И "РЕТРО": Ето ги правнуците на Тато (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Ето ги правнуците на Тато (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

68119
на 19.01.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Ето ги правнуците на Тато (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Двете правнучета на Тодор Живков са същински звезди в Америка, научи „Ретро“. Малчуганите вече се радват на завидни успехи в спорта и предизвикват дори интереса на щатските медии.

препоръчано

Наследниците на внука на Тато, който е кръстен на него, живеят в градчето Калабасас в щата Калифорния. По-голямата – Виктория, е шампионка в тениса на корт. Вече има повече от 10 спечелени титли от престижни турнири въпреки крехката си възраст. Нейното по-малко братче пък тренира катерене и също дава заявки за светло бъдеще в спорта. По всяка вероятност и двете правнучета на бившия Първи ще имат шанса да учат в престижни гимназии и колежи, подсигурявайки си стипендии още отсега. Те обаче са родени в Америка и са граждани на Щатите, затова едва ли някога ще се състезават под български флаг. Правнуците на Тодор Живков почти не говорели нашия език. Поназнайвали повече руски, защото майка им е рускиня. Тя се казва Вероника и е официално омъжена за внука на Живков. В момента заема вицепрезидентското място на популярна верига от салони за красота.

Тодор Живков-младши е син на Владимир Живков от първата му жена Маруся, с която се развеждат скандално само няколко години след раждането на общия им син. После Маруся емигрира заедно с детето си в Америка, а там внукът на Тато години наред се опитва всячески да заличи връзката си с България и комунистическия лидер. У нас е известно, че той се занимава с хазартни игри на покер и богатството си е натрупал в игралните зали. В първите години от своята кариера на покер играч Тодор не се представял с истинското си име. В хазартните среди в Америка е известен по-скоро като ТедВлад Живков. С баща си Владимир не поддържат никаква връзка още от детските му години. Владко Живков никога не е виждал внучетата си на живо, тъй като те не са идвали в България заедно с родителите си. Дори новината, че синът на бившия Първи е на легло, не накарала Тодор Живков-младши да долети до София и да го посети в къщата му на легендарната ул. „Секвоя“ в „Бояна“. Единствено бившата му жена Маруся се прибира от време на време, за да урежда финансовите си дела у нас и да разпродава наследствените си имоти.

Тодор Живков-младши има и полусестра от втория брак на баща си. С нея той поддържа топли отношения. Красивата Елизабет е моден дизайнер, живее в Италия и е сгодена за италианец. С брат си и семейството му си контактуват основно в интернет пространството, но по всичко си личи, че тя също се гордее с успехите на своите племенници.

Виктория с по-малкото си братче

Малката Виктория е шампионка по тенис

Тодор Живков-младши със съпругата си Вероника

Правнуците на Живков живеят в щата Калифорния

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК