САМО В ПИК И "РЕТРО": Ето го внучето на Иван Лечев (СНИМКА)

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Ето го внучето на Иван Лечев (СНИМКА)

71598
на 23.07.2024
САМО В ПИК И РЕТРО: Ето го внучето на Иван Лечев (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Синът на големия музикант Иван Лечев и неговата съпруга Тери Уикет публикуваха първите снимки на своя новороден син, който се появи на бял свят преди няколко дни. Щастливите родители споделиха радостната новина с последователите си в социалните мрежи.

препоръчано

„Натаниел Дийн Маркес Лечев (бебе Нейт) скоро след неговото раждане“ – написаха те в своя инстаграм профил, придружавайки текста със сладка снимка на малкия Нейт.

Мастер Иван Лечев – член на групата ФСБ, изрази гордостта си, като написа: „Вече съм Дядо Иван!“. Той се подготвя да се върне в ролята на треньор в популярното телевизионно шоу „Гласът на България“ през предстоящия сезон.

Синът му Иван Лечев-младши носи същото име като баща си и е плод на брака му с Оля Маркес, която е бивш член на групата „Трамвай номер 5“. През 2022 г. Иван-младши сключи брак с дългогодишната си приятелка Тери Уикет. Двойката организира своята сватбена церемония в родното място на Шекспир в Англия, а голямото тържество се състоя в Барселона през юни същата година.

От настоящия си брак с актрисата Жени Александрова Иван Лечев има още един син – Константин. Той е млад и талантлив музикант, учи ударни инструменти и следва стъпките на баща си в музикалната индустрия.

Иван Лечев с чувство за хумор коментира музикалните традиции в семейството си и в групата ФСБ: „Ние във ФСБ създаваме само барабанисти – на Румен Бояджиев двамата синове и на Косьо Цеков синът е барабанист. Това тук е четвъртият барабанист“.

Новината за раждането на малкия Нейт донесе радост не само на близките на Иван Лечев, но и на неговите многобройни почитатели и последователи. Семейство Лечеви получиха множество поздравления и пожелания за здраве и щастие от приятели, колеги и фенове, които с нетърпение очакват да видят как ще се развива младият Натаниел в бъдеще.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за 7 септември - денят е напрегнат за Девите, а за Стрелците - емоционален САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за 7 септември - денят е напрегнат за Девите, а за Стрелците - емоционален
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК TV! Нова гавра застигна Лена и любимия й Киро (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК TV! Нова гавра застигна Лена и любимия й Киро (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК