САМО В ПИК И "РЕТРО": Зорка Първанова неузнаваема (СНИМКА)

Папараци

САМО В ПИК И "РЕТРО": Зорка Първанова неузнаваема (СНИМКА)

374336
на 28.02.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Зорка Първанова неузнаваема (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Пълна визуална промяна е претърпяла съпругата на експрезидента Георги Първанов. Зорка Първанова, която почти 8 години е извън обсега на медийното внимание, е напълняла видимо, видя „Ретро“.

препоръчано

Бившата първа дама, която се отличаваше със стройната си фигура, е зарязала суетата и рязко е качила килограми. Наскоро Зорка наруши обета си да страни от публични изяви, като се включи в научна конференция на тема „Форуми и прояви на българското националноосвободително движение 1908-1928“, която се проведе на 27-28 март в Босилеград и Кюстендил. Там Първанова бе поканена в качеството си на историк и научен сътрудник в Института за балканистика в София.

През последните години Зорка се е посветила изцяло на семейството. Тя е горда баба на три внучета, като най-малкото от тях проплака през миналото лято. С момченце я зарадваха малкият й син Ивайло и съпругата му Роси.

От по-големия му брат Владимир, Георги и Зорка Първанови имат още две внучета – Георги Първанов-младши и единствената до момента внучка – 4-годишната Виктория.

За разлика от предшественичката си Антонина Стоянова Зорка е загърбила суетата и скъпите тоалети вече не са нейна страст. Докато жената на Петър Стоянов продължава да посещава светски събития, облечена от глава до пети с последните колекции на френската модна къща „Шанел“, Зорка предпочита по-семпли дрехи, след като в продължение на 10 години бе задължена да спазва протокола и да подбира стриктно тоалетите си.

Освен това тя е внесла още две промени във външния си вид. Вече носи очила с диоптър, изсветлила е косата си и не се подстригва в характерното за нея френско каре.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 200
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това