САМО В ПИК И "РЕТРО": Кирил Петков жертва на интернет гаври (МЕМЕТА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Кирил Петков жертва на интернет гаври (МЕМЕТА)

63576
преди 5 часа
САМО В ПИК И РЕТРО: Кирил Петков жертва на интернет гаври (МЕМЕТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков отново разбуни духовете в мрежата. Политикът излезе със серия странни постове в интернет, публикувани в малките часове на денонощието, повечето насочени към неговия най-голям трън в очите – Бойко Борисов.

препоръчано

„Бойко, трепериш ли? Губиш ли почва под краката си?“ и „Бойко, стига си се крил!“, поства Петков малко преди полунощ на официалната си фейсбук страница, след което пише коментари и си разменя обиди с хора чак до сутринта.

Вместо да се занимава с нещо полезно и да бъде в услуга на обществото и на хората, които са гласували за него, бившият министър слезе до ниво обиди от първи клас и втрещи интернет потребителите с неадекватното си поведение в социалните мрежи.

По-наблюдателните забелязаха, че Кирил Петков се държи странно в интернет пространството само късно вечер, а през останалата част от денонощието статусите му са по-нормални.

Това провокира много спекулации, включително и от политическите му опоненти и техните младежки движения, че нощните му избухвания са продукт на субстанции, с които той злоупотребява, както многократно се е твърдяло в медиите в миналото.

„За разлика от теб, Бойко, аз бях в АПИ днес, защото ми пука за хората в Перник, а ти си бил за риба“, пише още Петков.

„Някой май е ял пица на кристали!“ и „Чертае линийки късно вечер...“, са само част от коментарите под причудливите писания, които бяха споделени стотици пъти в социалните мрежи.

Ситуацията става толкова абсурдна с опитите на Петков да отговори на всички подмятания и да препубликува чужди отговори, че веднага се зашумя, че не той, а Лена Бориславова е авторът на безумните текстове, а Кирил само слуша и пише под нейна диктовка.

Това, разбира се, вдъхнови интернет зевзеците, които вложиха креативността си в графичното изобразяване на това, което според тях е имал предвид политикът, когато е заставал над клавиатурата посред нощ.

Така се родиха колажи шедьоври, които превъплътиха Петков като герой в някои от най-известните филми като вампирската тийн поредица „Здрач“, където е изтипосана дори и Лена като неговата любима. Те бяха препубликувани в стотици сатирични страници и събраха хиляди коментари, като само една много малка част бяха на хора, опитващи се да защитят позицията на Кирил Петков, оправдавайки го за „емоционалните“ реакции поради взетото присърце бъдеще на страната ни.

По-големият процент обаче намират за абсурдно подобно поведение от човек, дошъл с мисия и уж завършил най-престижния университет в света.

Последваха обаче и „дневни“ гафове на Киро като този със „Списъкът на Шиндлер“ (по повод „черния списък“ на „Възраждане“ с български учители, подкрепящи подписка срещу прилагането на последните изменения и допълнения на Закона за предучилищното и училищното образование, свързани с „ЛГБТ пропагандата“). Това вече бе квалифицирано като признак за слаба обща култура на Петков.

Незрелите опити за провокация и още по-нелепите реакции на последствията от тях за пореден път направиха лидера на „Продължаваме промяната“ за посмешище пред масите, но изглежда, това изобщо не го притеснява и недоброжелателите му го отдават на това, че той вече е свикнал с тази си роля.

Припомняме, че преди известно време Кирил Петков втрещи всички във фейсбук, като качи скрийншот от собствения си телефон, на който се виждаше, че е получил известие за съобщение от приложението „Грайндър“, което се използва за анонимни хомосексуални срещи. Постът беше изтрит веднага, след като коментатори забелязаха куриоза, но това не спаси ексминистър-председателя от майтапи, които го преследват и до днес.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК