САМО В ПИК И "РЕТРО": Корнелия без любимия си мъж за ЧРД

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Корнелия без любимия си мъж за ЧРД

190888
на 14.01.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Корнелия без любимия си мъж за ЧРД
Автор:   ПИК

На 16 януари Корнелия Нинова ще отпразнува своя 52-ри рожден ден, но отново без най-скъпия на сърцето си мъж – сина си Рафи. Младежът нямало да успее да се прибере от Америка в България за личния празник на своята майка заради рестрикциите около пандемията от коронавирус.

препоръчано

В последните години Нинова получава честитките от него само по телефона. Досега разстоянието помежду им не ѝ тежало чак толкова, защото Рафаел успявал да присъства на семейната трапеза поне на Бъдни вечер и Коледа. За тазгодишните светли празници обаче не можал да се качи на самолета и да изненада родителите си. Корнелия не го била виждала на живо от месеци и мечтаела за момента, в който щели да се прегърнат.

Специални тържества шефката на БСП не планирала. Банкетите навсякъде са забранени, а ресторантите не работят. Със сигурност щедра почерпка щяла да организира в централата на партията на „Позитано“ 20, където по традиция винаги черпи с баница, торта, уиски и шампанско. От тях не пропуска да занесе и на колегите си в парламента. Този път това щяло да се случи с няколко дни закъснение, тъй като рожденият ѝ ден се пада в събота. Обичайно личният ѝ повод завършвал с вечеря със съпруга ѝ Митко, който се оказа неподозиран романтик и миналата година я изненада със сантиментален подарък – втори годежен пръстен, след като двамата навършиха 30 години щастлив брак.

И за този рожден ден, и за предходните няколко Нинова си пожелавала здраве и внуче. Нейният единствен син Рафи е вече на 27 години, но все още не ѝ е представял кандидат-снаха и очевидно плановете за семейство и дете все още са му чужди. Той работи като финансов анализатор в престижна банка в Ню Йорк и живее в квартала на богатите – „Манхатън“. Неведнъж Корнелия е споделяла, че мечтае първородното ѝ внуче да бъде момиченце, защото била мъжка майка и искала да види как е от другата страна. „След 25 години се виждам като баба, седяща пред много модерен компютър, а внуците ми обясняват какво е изкуствен интелект“, сподели наскоро шефката на социалистите, запитана как си представя бъдещето.

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това