САМО В ПИК И "РЕТРО": Мая Манолова и Ангел Найденов показаха внуците (СНИМКА)

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мая Манолова и Ангел Найденов показаха внуците (СНИМКА)

171946
на 15.09.2024
САМО В ПИК И РЕТРО: Мая Манолова и Ангел Найденов показаха внуците (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мая Манолова и Ангел Найденов са една от най-обсъжданите двойки на българската политическа сцена. Историята на тяхната връзка е изпълнена с предизвикателства и обрати, но въпреки това те продължават да бъдат заедно и да се подкрепят взаимно напук на всичко.

препоръчано

Последните изтекли кадри в социалните мрежи показват щастливата двойка в компанията на внуците им. На тях те позират с внука на Мая и внуците близнаци на Ангел, които са навършили 8 години, а поводът е именно техният рожден ден.

Това е първата снимка на децата заедно, което подсказва, че по всяка вероятност всички се събират заедно за първи път, което е изненадващ обрат в тяхната история.

Връзката на Мая Манолова и Ангел Найденов започва с професионални отношения, но с времето прераства в нещо много повече. През 2011 г. те официално разкриват своя любовен роман, което предизвиква широк обществен отзвук, тъй като заради Мая Найденов се развежда със съпругата си – уважаваната в Димитровград лекарка д-р Нина Найденова. Те са двойка цели 38 години преди появата на бившата омбудсманка. Това е голям удар за дъщерята на Найденов – Десислава, която е изключително привързана към майка си и очаквано застава на нейна страна.

Доктор Найденова е съсипана заради любовната афера на мъжа си и е шокирана, че е възможно да ѝ се случи подобно предателство. „Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили. Не вярвах да причини такава болка на хората, които най-много го обичат – на мен, дъщеря ми, зет ми, майка му“, споделяше мъката си д-р Нина Найденова.

Въпреки големия скандал бившият военен министър и кюстендилската юристка заживяват заедно. Манолова има дъщеря – Ралица, от предишния си брак с митничаря Милен Манолов. Още в началото тя сякаш приема много по-радушно ситуацията за разлика от дъщерята на Найденов Десислава.

През 2016 г. Мая и Ангел официално се женят след дълго съжителство, а на сватбеното им тържество кумове са Весела Лечева и нейният партньор Сотир Ушев. Дъщерята на бившия военен министър Десислава ражда през същата година близнаците Адриян и Кристиян. Щерката на Манолова Ралица пък я прави баба на следващата година. Синът ѝ Максим е кръстен и на баба си, и на дядо си и носи тяхната буквичка.

Когато бившата съпруга на Ангел Найденов умира от Ковид през 2021 г. след два сблъсъка с болестта, дъщеря им Десислава е съсипана. Болката ѝ отваря старите рани от предателството на баща ѝ и тя отново се отдръпва от него. Не иска да вижда и чува за Манолова, която разбива семейството на родителите ѝ.

Днес обаче дрязгите изглеждат най-после потушени, щом Мая гордо позира до близнаците на Десислава заедно със своя внук. Близки до семейството споделят, че томахавката между семействата е заровена и те най-накрая се опитват да намерят общ език, като сближават децата и внуците си. Десислава Найденова-Господинова понастоящем е посланик на България в Австрия.

Мая и Ангел с внуците – близнаците Кристиан и Адриан и Максим (вдясно)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК