САМО В ПИК И "РЕТРО": Мая Манолова на тайни срещи с бившия си мъж (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мая Манолова на тайни срещи с бившия си мъж (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

382300
на 12.09.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Мая Манолова на тайни срещи с бившия си мъж (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мая Манолова се среща тайно с бившия си мъж, видяха фотографите на „Ретро“. Точно 10 години след официалния си развод с митничаря Милен Манолов от Кюстендил лидерката на “Изправи се.БГ“ все още се вижда с него.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Шефът на ГКПП Гюешево докара Манолова с личния си джип с кюстендилска регистрация в близост до Народното събрание. Съвсем джентълменски Милен слезе от шофьорското място, за да изпрати бившата си жена до друг автомобил, който я чакаше паркиран на няколко метра разстояние. Очевидно Мая предварително бе уговорила кога и откъде да бъде прибрана със служебната си кола, която през последните месеци я вози до парламента и по служебни ангажименти.

Мистерия обаче остава къде и защо двамата са ходили, преди съпруг №1 на бившата омбудсманка да я докара до София, и дали настоящият ѝ мъж Ангел Найденов е уведомен за срещите им.

Припомняме, че Манолова се разведе с митничаря през май 2011 г. и се отдаде на авантюрата си с бившия министър на отбраната Ангел Найденов. С него минаха под венчилото през есента на 2016 г., доста след като връзката им вече бе станала публична.

През годините митничарят Милен не си е позволявал да коментира бившата си жена, а след гръмката раздяла двамата са били засичани на едно и също събитие само веднъж – на сватбата на тяхната единствена обща дъщеря Ралица. Наследничката им е държавен служител на висок пост в социалното министерство.

От години тя, съпругът ѝ Мартин и синът им Максим – първороден внук на Манолова, живеят в столицата, а не в Кюстендил. Това изключва варианта Милен и Мая да са се срещали заради щерка им и депутатката от ИБГНИ да е ходила на гости на младото семейство, защото те отдавна са напуснали Града на черешите.

След развода им съпруг №1 на Манолова не се е женил повторно, а се е отдал на кариерата си. В Кюстендилско упорито се говореше, че до шефското място на граничния пункт „Гюешево“ той стигнал благодарение на бившата си жена.

Милен слезе от джипа си, за да изпрати бившата си жена

Манолова слиза от колата

Милен побърза да се качи обратно в колата си

Манолова се прехвърли в друг автомобил, който я откара по задачи

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК