САМО В ПИК И "РЕТРО": Мегаунижение! Любо Нейков се връща при Слави за пари

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мегаунижение! Любо Нейков се връща при Слави за пари

444420
на 21.11.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Мегаунижение! Любо Нейков се връща при Слави за пари
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Любо Нейков и Слави Трифонов са готови да заровят томахавките в името на общата изгода. Комикът се подложи на нечувано унижение и направи сензационното разкритие, че е готов да се върне обратно в екипа на Дългия, откъдето бе позорно прокуден преди близо 15 години.

препоръчано

Причината Нейков да задейства спасителния план и да преглътне униженията, на които бе подлаган от бившия си шеф, била, че нямал никаква работата, доходите му рязко спаднали, а никоя телевизия не искала да му даде ефирно време. Така стигнал до последния си вариант – да се опита да се внедри в нискорейтинговата кабеларка на Слави. „Жалко е, че „Комиците“ го спря телевизията. В момента не участвам в нищо, но замисляме шоу с Краси Радков, с когото се чуваме почти всеки ден. Е, да, ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида. Всичко е въпрос на преговори“, коментира Любо.

От думите му става ясно, че двамата с Краси Радков, който зае неговото място в шоуто на Трифонов, подготвят нова халтура по подобие на тази на Димитър Рачков, който се еманципира от Маги Халваджиян и от 2 години насам играе собствен моноспектакъл, в който повтаря извадени от нафталина смешки от предаванията „Пълна лудница“ и „Господари на ефира“. По неговия модел Радков и Нейков искали също да забавляват публиката и да пълнят зали.

За момента не е ясно дали и срещу колко пари Любо ще се върне при деспотичния си бивш шеф Слави, с когото навремето се разделиха заради несъответствия в характерите и лошото отношение на чалгаря към актьорите в шоуто. През годините комикът избягваше да коментира отношенията си с Дългия и деликатно избягваше всички въпроси по темата. Позволявал си е на няколко пъти да споделя, че в шоуто му се е чувствал ограничен и думата му не е струвала нищо. След като бе елиминиран от екипа, той си подаде ръка с друг бивш съратник на Слави – Евтим Милошев. Нейков и Милошев създадоха обща продуцентска фирма и измъкнаха под носа на Трифонов формата „Сървайвър“, който той реализираше. После се завъртяха и другите им успешни предавания и сериалите, а в момента Милошев продължава да жъне успех с докторската драма „Откраднат живот“. В нея обаче Любо няма пръст, няма и дял от спечелените пари. Ако разчиташе единствено на актьорската си кариера, вероятно до момента Нейков щеше да е стигнал до просешка тояга. Той обаче има сигурни доходи от апартаментите под наем, които отдава в София. Освен това има и кантора за недвижими имоти, която обаче също била в застой от няколко месеца насам.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО) ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК