Вход
София
Времето в София 14 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Михаил Билалов съсипа Ники Кънчев - Джаро от "Под прикритие" открадна аудиторията на Би Ти Ви и Нова

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Михаил Билалов съсипа Ники Кънчев - Джаро от "Под прикритие" открадна аудиторията на Би Ти Ви и Нова

на 17.05.2018
344787
27
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Михаил Билалов съсипа Ники Кънчев - Джаро от "Под прикритие" открадна аудиторията на Би Ти Ви и Нова
Автор: ПИК
17.05.2018
27
344787

Ники Кънчев, който дълги години бе синоним на интелектуалната викторина "Стани богат", окончателно изпадна в нафталина и вече е забравен от зрителите на предаването, след като в стола му седна актьорът Михаил Билалов, а с него и рейтингът в минутите след 19 ч. скочи с няколко пункта. 

Любимата игра на много българи се завърна на 1 април - освен с нов водещ, и на ново място - не в Нова телевизия, от ефира на която допреди в продължение на 13 години Кънчев препитваше събеседниците си, а в обновената програмна схема в телевизията майка - БНТ1. В самото начало рокадата на водещите бе посрещната от традиционалистите пред екрана колебливо. Месец и половина по-късно обаче ситуацията изглежда коренно различна, а подземният бос Петър Туджаров-Джаро от обичаната кримка "Под прикритие" печели все повече и повече симпатиите на зрителската аудитория.

"Стани богат" се излъчва всеки делничен ден от 19 до 19:45 ч., и то на гърба на централните новинарски емисии на Нова и Би Ти Ви. И въпреки това от 3.5% среден дял на аудиторията по това време, сега той е пет пъти повече - 15 пункта, според пийпълметрията на ГАРБ. За април общият аудиторен дял на двете частни телевизии в същия часови пояс е спаднал с 10%.

Цифрите са красноречиви, че БНТ са направили правилния избор, поверявайки на Билалов ролята на Ники Кънчев. В този ред на мисли омразата, която смехотворен брой малко потребители изливат по новия водещ във фейсбук страници, буди само смях. Държавната медия е точното място за "Стани богат", тъй като нейният ефир привлича умна аудитория, а традициите на "Сан Стефано" в интелигентните формати са още от времето на "Минута е много". Впрочем ходът на БНТ да върне най-успешната телевизионна игра в ефир, и то не с Ники Кънчев, а с Михаил Билалов, заслужава не просто адмирации. Първо, защото другите две големи частни медии бълват или турски сериали, или риалити формати, някои от които все повече залагат на сеирджийство и пошлотия. И второ - защото бившият водещ Ники Кънчев вече е олицетворение на същите тези формати като „ВИП Брадър”, които в името на рейтинга, особено в последните си сезони от есента, си позволяваха да компрометират, дори и да застрашават здравето на своите участници.

Ето защо, въпреки сантиментите на някои зрители, рокадата на стола на водещия беше не просто желателна, а наложителна, и както е видно от рейтингите, оказа се успешна. Аристократичният Мишо Билалов безспорно притежава харизма, излъчва спокойствие и респект. Освен това актьорът води шоуто ведро, предразполага събеседниците си от стола на богатството и печели доверието им, умее да отправя интелектуални провокации. Изводът е кратък, точен и ясен: Михаил Билалов открадна аудиторията на Нова и Би Ти Ви и буквално нокаутира Ники Кънчев в ролята му на Мистър „Стани богат”!

Сподели:
свързани новини
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Джаро сменя Ники Кънчев - Билалов е новият Мистър "Стани богат"  ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Джаро сменя Ники Кънчев - Билалов е новият Мистър "Стани богат"
Михаил Билалов ще води шоуто "Стани богат" вместо...
на 18.03.2018
СМЯХ! Шефът в БНТ Емил Кошлуков се изгаври с участниците в "Стани богат", иска да прекръсти шоуто СМЯХ! Шефът в БНТ Емил Кошлуков се изгаври с участниците в "Стани богат", иска да прекръсти шоуто
Програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков се пошегува с...
на 11.04.2018
Александрина от “Стани богат”, която счупи тъпомера с "изкуствения интелект": Не съм глупава! Александрина от “Стани богат”, която счупи тъпомера с "изкуствения интелект": Не съм глупава!
Отговарях грешно заради напрежението, знам къде е Анкара,...
на 15.04.2018
ИЗНЕНАДА! Билалов остави "Стани богат" ИЗНЕНАДА! Билалов остави "Стани богат"
Водещият на тв играта „Стани богат“ по БНТ...
на 10.05.2018
Напиши коментар »
(27)
1
Не харесвам дребнавитеи свадливи дребосъци, ама и не хвърлям камъни по тях, че кой хвърля камъни по рядкото...
2
......БАИБА МЕРКЕЛЕ КВИ ЦИЦЕ Е ПЛОУЗНАЛА У БАЦО....МНО Е СЕХИ С ТИКВАТА....ЦЕЛИ МЛАДОЖЕНЯЦИ!....БАЦО БОРИСОФСКИ ША ИМА БУРНА НОЧ.....ТРЕА А ИБЕ ДЕДОУИ УНКЕР....ПОСЛИ ТЕРЕЗКА ШО Е ДЕФСФЕНА...ПОСЛИ А ТРЕСНЕ ПИШОН МИКРОН....И....И....А ШФАБНЕ ТАЯ ТУРТА МЕРКЕЛЯ....ША И РАЗПУРИ ПАНТОЛОНЕ....ОНА ОДОЛЕ БЕЗ ГАШТИ....ША ВИКА УНДОХ ВУНДЕРБАХЕ СИ БАЦО....ШФАБИ ТАЯ ПУДКА ШО СИ ЖЕНЕРАЛ У СЕХО УНДОХ УНДОХ !.....ВУНДА ВУНДА.....А БАЦО ВИКА ДУСЕЛДОРФ ТАНТЕ ШТА РАЗПЕРИМ УТ ИБАНЕ !.....
3
Приятно е да гледаш и слушаш умни , интелигентни хора. Харесвам Билалов и му желая успех!
4
........ ПУЛИТИКЕ ГЕИ ЛЕЗБИ ПАРАДЕ У ЗОФИЯ !....НА ТАИНО МЕСТО У БАЛКОНИТЕ....БАЛКАНИТЕ БЕ СЕ ПРУВЕЖДА ГЕИ ПАРАДЕ !....НА ПУЛИТИЦИ КОИ СА МУЛТИ СЕХЕ ГЕИОВЕ ПЕЕРАЗИ ЛЕЗБИКИ И СА КРИЯТ УТ СВЕТО И У УИРОПЯ И СА ТУКА НА СЕХ ТУРИЗМЕ И АЛКУХОЛ ТУРИСМЕ ШО ЗОФИЯ Я НЕМА НА КАРТАТА И ТЕРОРИЗТЕН НЕ ЗНАИУТ ШЕ ИМА ТАКОФ ГРАД !....И ЗАТУВА СА ТУКА СА НАПИЯТ И СА ИБАТ НА СФОБУДА....А БАЦО КЕЛНЕР И ТУРАЧ С УЯ ША ПРАИ ФОИЕРВЕРКЕН С ТЕЯ ПЛАШЛИФИ ГЕИОВЕ МА ИМ СА ИБЕ И ЗАТУВА СА КРИЯТ ТУКА !....ВИКАТ СРЕШТА НА ВРЪХО ШО Е СРЕШТА НА ВРЪХО МА НА КЛИТУРА !....ТВА НЕ ГУ ЗНАИЕТЕ ШО СТЕ ПРОССТИ И ЗАТУВА СА ЗАТВОРЕНИ УЛИЦИ....МНО А НЕ ЗНАИЕТЕ....ШО ОДАТ ГОЛЛИ БЕ....НЕМА А ГЛЕЦАТЕ ТАНТЕ НУДА !....А ТЕРЕЗКА...МИ ПИШОН МИКРОН ГОЛЛ !....Е ЗАТУВА СА ЗАТВОРЕНИ УЛИЦИ !....НА МОГЕРИНИ КЛИТУРА И КОТУ КИФЛА С МАРМЕЛАДЕ !....МИ ВИСИ И !....ЗАТУВА Е ТАИСВЕНО И БЕЗ ШУММ БЕ !.....КОИ ЗНАИЕ ЗОФИЯ ?...МИ НИКОИ !....ЗАТУВА Е ТУКА !.....
5
Московският възпитаник Кънчев трябва да се пенсионира окончателно!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Абе,п.и.к.льовци ! До онзи ден го плюехте Билалов-дървен бил,високомерен,не ставал за водещ...Сега пък избил рибата с рейтинг...Добри сте само в омаскаряването.
9
РЕЙТИНГЪТ НА ЕДИНСТВЕНАТА ИНТЕЛИГЕНТНА ИГРА "СТАНИ БОГАТ" ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ БЪДЕ ВИСОК, КОЙТО И ДА Я ВОДИ.БЯХМЕ СВИКНАЛИ С КЪНЧЕВ, СЕГА СВИКВАМЕ С БИЛАЛОВ. ТОЙ ИМА ДА НАВАКСВА ОЩЕ МНОГО. ДА СЕ НАУЧИ ДА ДАВА МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ, ЗАЩОТО ОСКЪДНАТА ГОВОРИ, ЧЕ МУ ЛИПСВАТ ЗНАНИЯ. ИДЕЯТА Е ВОДЕЩИЯТ ДА БЪДЕ ПОКАЗВАН КАТО ВСЕЗНЕЩ. ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВЯ ПОВЕЧЕ. НУЖНО Е ДА СМЕНИ И ОГРОМНИТЕ СИ ОЧИЛА С ТЪМНИ РАМКИ, КОИТО СТОЯТ ГРУБО НА ИНАК ХУБАВОТО МУ ЛИЦЕ. ТАКИВА РАМКИ ПОДХОЖДАТ НА ГОЛЯМА ГЛАВА, А ТОЙ НЯМА ТАКАВА, С ИНТЕЛЕКТУАЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ Е И ПО-ДЕЛИКАТНИ РАМКИ БИХА МУ ПОДЧЕРТАВАЛИ ТАЗИ ВИЗИЯ.
10
Не Ники Кънчев е синоним на интелектуалната викторина "Стани богат", а интелекта в каквато и да е форма! Не нивото на водещия, а нивото на предаването е водещо! Другото има как да се нагласи, подскаже и представи. Нали видяхте колко много интелект е необходим да се водят предавания като "Биг Брадър" и тем подомни помии!
11
Интелекта на Билалов е очевиден в противовес на по-голямата част от кандидатите да станат богати. Не може ли все пак някакъв подбор на кандидатите?
12
БИЛАЛОВ Е ТОЛКОВА ДЪРВЕН. ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ЗА ТАКИВА ПРЕДАВАНИЯ. НИКИ КЪНЧЕВ БЕШЕ АТРАКТИВЕН, ПРАВЕШЕ ШОУ, БЕШЕ ДАЛЕЧ ПО ИНТЕРЕСНО.
13
Браво Мишо! Криминалните новини на двете телевидения трябва да са като на кабелните! Повечето хора си четат нета
14
отговор на коментар
На същото мнение съм. Ники е голяма работа и съжалявам,че не води шоуто той.Подбора на участниците трябва да бъде по-висок,До тук нищо впечатляващо-
15
Билалов живее в Париж и е женен за японка.Някой от чужбина лобира за него,иначе не си обяснявам как пролапа апетитни роли и в ТВ
16
Участвал съм в първото издание на " Стани богат" и никога няма да забравя как Кънчев и редакторите (?) ме прекараха и не можах да спечеля 50 000 лв. и останах само с 20 000. Иначе мнението ми е, че тогава въпросите бяха доста по добре подбрани , интересни и нямали никаква политика в тях.
17
отговор на коментар
Забравяте ли ,че всеки водещ е със слушалка в ухото.Така че,не е необходимо да си чак толкова интелигентен.Нека да си спомним,че между интелект и осведоменост има голяма разлика.Според вашето писанийце излиза,че извън държавната телевизия останалите са идиоти.
18
отговор на коментар
Че защо мислиш,че Билалов няма да те прекара?Няма предаване с участие на зрители или пък търкане на картончета е направено за теб.То е направено да печели собственика му.
19
Моето мнение и на хората с които контактувам /роднини, приятели, съседи, колеги/ е, че Ники Кънчев бе по-атрактивния и по-подходящия водещ на "Стани богат". До сега Михаил Билалов води прекалено шаблонно и дървено играта. Недопустимо ниско пък е интелектуалното ниво и общата култура на участниците до сега. Хората вече се питат на какъв принцип и по какви критерии се подбират участниците в играта.
20
ГЛЕДАМ ПРЕДАВАНЕТО ОТ НЕГОВОТО НАЧАЛО.МНОЗИНА ОТ ВАС СА ПРАВИ ЗА ИНТЕЛЕКТА НА УЧАСТНИЦИТЕ,В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ТОЙ ОСЕЗАЕМО ЛИПСВА И ТО ПРИ МЛАДИТЕ,НО СИ ИМА ОБЯСНЕНИЕ.ТЕ СА ДЕЦАТА НА = ЧИЧКО ГУГЪЛ = РАЗБИРАЙТЕ МОМЕНТНА ПАМЕТ,С ЕДНО НАТИСКАНЕ НА КЛАВИШ ПОЛУЧАВАШ ИНФОТО ЗА СЕКУНДА,ПРОЧИТАШ И ПРОДЪЛЖАВАШ И В ГЛАВАТА ТИ НИЩО НЕ ОСТАВА,ЗАЩОТО НЕ СИ СЕ ПОТРУДИЛ,ПРОСТО ВСИЧКО ТИ Е НА ГОТОВО.ТА ЗАТОВА НЯКОИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ДОРИ И НЕ РАЗБИРАТ,КОГАТО МНОГО ФИНО И ИНТЕЛИГЕНТНО ВОДЕЩИЯТ БИЛАЛОВ ИМ ПОДСКАЗВА ВЕРНИТЕ ОТГОВОРИ,КОГАТО СА ЗАТРУДНЕНИ.В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ И НА МЕН МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПОДБОРА ЗА УЧАСТИЕ В ТОВА ТАКА ИНТЕРЕСНО И ОБРАЗОВАТЕЛНО ПРЕДАВАНЕ.ТУК Е МЯСТОТО ДА ИЗРАЗЯ ПРЕДПОЧИТАНИЯТА СИ КЪМ АРИСТОКРАТИЧНИЯ НАЧИН НА ВОДЕНЕ НА МИХАИЛ БИЛАЛОВ.МОИТЕ АДМИРАЦИИ,КЪМ НЕГО.
21
Билалов ми харесва, има харизма и е атрактивен.....!
22
бронетранспортьорът Потемкин !?!?!?Баси тъпанарите, баси селекцията! Явно от 80 те %
23
Може и да е интересно предаването, но най важното не виждам - пари. Те затова и се явяват само млади хора, понеже най много да достигнат 2000лв. Ако първа сигурна сума е 5000 лв. да видим тогава що мераклии ще има.
25
отговор на коментар
Нагледахме се на шоу вече почти 30 години!!! Искаме да има смисъл да гледаме телевизия!
26
Михаил Билалов е много приятен и дава своеобразен облик на предаването с личния си чар, но Ники Кънчев също си имаше качества. Неговото предаване беше също толкова самобитно, малко по-агресивно, но това е нормално при нуждата от хъс вслучая. Михаил Билалов внася друга атмосфера - повече спокойствие и утвърждаване на чувството, че това е просто едно състезание, а не война и светът няма да свърши, ако загубиш. Единият залагаше на борбеното начало, а другият - на толерантността. И двете са важни неща в живота. И двамата водещи си имат своята стойност. Предаването е хубаво, поздравления. Зрителят релаксира, забавлява се, а в същото време научава нови неща. Да са живи и здрави всички, които го правят това предаване.
27
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 12629
архив

Влизаш в стаята и вместо да пуснеш светлината, Чък Норис идва и ти гаси тъмнината!

няма нови новини
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
сега
1132
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
АНТРОПОЛОЗИ РАЗГАДАХА ТАЙНАТА: Ето я истината защо са изчезнали маите
x