САМО В ПИК И "РЕТРО": Мъжът на здравната министърка върти кючеци (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Мъжът на здравната министърка върти кючеци (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ВИДЕО)

353086
на 16.12.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Мъжът на здравната министърка върти кючеци (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпругът на новата здравна министърка Асена Сербезова е бизнесмен с богата банкетна култура. Петър Сербезов открито афишира високия си стандарт на живот, а пандемията от Ковид-19 не му е попречила да отпразнува с шумно тържество скорошния си 50-годишен юбилей.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

В началото на октомври Сербезов навършил половин век и събрал десетки гости на гуляй в механа, затворена за частно парти специално за случая. Чевермета, маркова ракия, кючекини, танцова формация и певци са само част от атракциите, съпътствали партито, става ясно от видеоклип в интернет. Рожденикът повикал и оператор, който да заснеме празненството.

От кадрите се вижда как съпругът на Асена Сербезова върти кючеци под съпровода на песен на фолкаджийката Ивана, качен върху стол, а гостите му ръкопляскат бурно. Докато той върти дайрето, тъпанджията до него маха палки в очакване на бакшиш. Сербезова пък се изявява на дансинга по време на кръшните хора, а след това двамата с мъжа ѝ изнасят миниспектакъл на музикалния фон на „День Рождения“, позната като песента на Крокодила Гена. Казачокът е последван от лиричен блус, на който самият рожденик е грабнал микрофона и извива глас, прегърнал съпругата си.

Очевидно Асена Сербезова също е купонджийка по душа и няма нищо против бохемските привички на мъжа си. С него са съпрузи от лятото на 2020 г., когато се оженили. Тя има две големи деца от предишен брак, той също е баща на двама синове от предходна връзка.

 Сербезов във вихъра на кючека

Юбилярят и съпругата му пред тортата

Здравната министърка тропа хоро за здраве на мъжа си

Семейство Сербезови в романтичен танц

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК