Вход
София
Времето в София 17 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО": Николай Бареков: Слави е слуга, подлога и еманация на простотията!

САМО В ПИК И "РЕТРО": Николай Бареков: Слави е слуга, подлога и еманация на простотията!

на 11.08.2019
123783
41
САМО В ПИК И "РЕТРО": Николай Бареков: Слави е слуга, подлога и еманация на простотията!

Шоуменът от Учин дол Слави Трифонов, който бе свален от Би Ти Ви заради срамно нисък рейтинг, обяви официално, че ще прави политически проект. Предизвестената новина разбуни духовете и предизвика буря от негодувание и възмущение в обществото. В социалните мрежи пък се откроява въпросът: „Как така родоначалникът на телевизионната чалга, който опростачи поколения българи, ще претендира за морал и  политическа власт?!”.

Какво се крие зад образа на гологлавия водещ, който се саморекламира като нов месия, и какви са опасностите чалгата да навлезе официално и в политиката, попитахме телевизионера и политик Николай Бареков.      

- Дотам ли го докарахме, г-н Бареков, след 30 години преход да ни дойде до главата чалга месията Слави Трифонов, който ще атакува политиката?

- Ако сметнем, че самият преход се движи по една низходяща тенденция, че държавата се разграбва повече, отколкото се гради, и управляващите вървят все по-зле, мисля, че г-н Трифонов се явява една еманация на българския преход. Какво имам предвид? Чалга културата, стила на мутрите, стила на простаците, стила на некадърните. Разбира се, той има своите качества като телевизионен водещ и шоумен, но тук все пак става дума за управление на държава.

Ако мога да се изразя даже по-точно, по времето на Тодор Живков Слави Трифонов дори нямаше да бъде допуснат и до ролята на шут. А ние го превърнахме в шут на републиката, а сега предстои шутът да стане царят на републиката.

- Тоест чалгата вече ще се официализира и в политиката?

- За жалост, има толкова голям брой глупави български граждани – имам предвид оглупели от преход, от безперспектива...

САМО В ПИК: Ангел Джамбазки: Ако гласувате за Слави, може после да се срамувате, както стана с Царя!

САМО В ПИК: Ангел Джамбазки: Ако гласувате за Слави, може после да се срамувате, както стана с Царя!

Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки...

на 09.08.2019

- Може би и от бедност.

- Не бих казал, защото най-бедните хора в България може би в момента са най-четящите хора. Които, като са били млади, са четели книги.  Във всяка къща преди 30 години имаше една стена с библиотека. Само най-големите простаци нямаха книги в домовете си. Тъжното е, че колкото и да говорим, че Слави Трифонов е еманация на простотията, има страшно много представители на тая простотия в България, които ще гласуват за него така, че той без проблем може да има дори и сто депутати в парламента.

- Е, това вече звучи страшно.

- Ами то положението е страшно в България.

В случая със Слави трагедията е голяма, защото него няма кой да го пусне на сцената, ако няма благословията на двете големи партии в момента - ГЕРБ и ДПС. Хората, които ще гласуват за Трифонов, ще бъдат изморените и отвратените от управлението на ГЕРБ и ДПС през последните години. Но те ще гласуват за едно творение на ГЕРБ и ДПС, какъвто е Слави. Той е подготвян от задкулисието за подлога на управлението на ГЕРБ. Понеже се провалиха Реформаторите, провалиха се и Патриотите, Красимир Каракачанов видимо надебеля и видимо стана несимпатичен на цялата нация, е време да го смени един по-татуиран и по-мускулест, в случая - Слави Трифонов.

- Не е ли нахално 20 години да облъчваш и опростачваш народа с чалга и сега да имаш претенции да управляваш държава?

- Ще отговоря накратко – нахални са простите хора. Интелигентните хора са скромни.

- Трифонов кръщава партията си „Няма такава държава” – това не е ли обидно за електората и като няма такава държава, защо иска да я яха?

- Първо, е обидно. Но тук вече говорим, че е и незаконно – по Конституция партиите нямат право да използват имена, които са против съществуващата държава. Държавата на хан Аспарух, на хан Крум, държавата на цар Симеон, на Асеневци, държавата, която преживя турското робство... Да кажеш, че няма такава държава, меко казано, трябва да си много прост. И да не си чел книги. Това е моралната гледна точка. Що се отнася до нахалството, както вече ви казах, ще бъде сезиран Конституционният съд в края на краищата, ако тая партия въобще съдът я допусне, и аз мисля, че той ще се произнесе ясно, че партия, която е против съществуващата държава и държавен ред, няма как да бъде допусната в състезанието. Слави има пиари, неслучайно зад него стоят т.нар. Кънчо и Райчо, той се ползва със задкулисната подкрепа на кънчовците. Те му дават този акъл да пробва с тази партия. Защото ще го спре съдът, тогава Слави Трифонов ще се изкара като едва ли не жертва на съдебната система, на репресиран и идеята е да го съжалят повече народ и да гласуват за него. Иначе няма как да се казва така партията. Аз даже му предлагам име – понеже той си събираше политици с кастинг от кол и въже, а самият той се изживява като месия, да си кръсти партията „Шоуто на Слави“ и да отива така на избори.

- „Кол и въже” е добра идея.

- „Кол и въже“ също става. Сега искам да ви кажа една новина – ако е вярна информацията, че Слави Трифонов ще купува телевизия „Евроком“, аз, заедно с моя екип, ще се изнесем от там незабавно. Аз нямам място в една телевизия с някого, който се опитва да се прави на месия и на папа. Проф. Вучков ми се обади преди дни, беше силно притеснен. Без да говоря от негово име, той също не вижда своето място в телевизия, собственост на Слави Трифонов.

Познавам Трифонов като човек, като характер. Той е много страхлив. Слави е възрастен човек вече, един стар ерген, има тоя синдром. И понеже е много страхлив, той лично няма да се ангажира с политика, ще пусне напред подставени лица като Иво Сиромахов, като актьорите си, така че да бъде завършен куполът на цирка. Така че той може да си кръсти партията и „Цирк България”, ако иска.

- Ако влезе в политиката, какво може да проповядва пред електората човек, излъчващ омраза и мизантропия?

- Нищо. Той няма идеология. Моята партия беше унищожена от статуквото, но ние имахме много силна идеология – консервативна идеология, социална идеология. Слави е един простак. Ще му напишат някаква програма кънчовците с пет-десет точки, ще ги покаже на хората и ще ги излъже. Доста се опростачи българският народ, има достатъчно, както казах, наивни хора, на които ще им хареса програмата на Слави и ще гласуват за него.

- А какво да чакаме от неговите идеолози като сценариста Иво Сиромахов, по „Фейсбук“ ли ще се пишат политическите речи на Трифонов?

- Каквото и да говорим, на народа явно му се иска да преболедува синдрома „Слави Трифонов“, за чиято поява вина има цялата политическа класа. Ако не беше провалът в управлението на БСП, на НДСВ, на СДС, на ДПС, на ГЕРБ, нямаше да се стигне до феномена Слави Трифонов. Така че каквото и да си говорим с вас, Слави Трифонов ще го преболедуваме, той ще дойде на власт. В това няма никакво съмнение. Обстоятелствата са следните – първо, той ще го играе в ролята на месията, второ, има достатъчно наивници, които ще гласуват за него. Надявам се, Слави наистина ще бъде коалиционен партньор на ГЕРБ и на ДПС, както се очертава и за каквото го готвят, за да има все пак някакви рамки на тоя цирк, който ни готвят и който ще наблюдаваме. Така че Трифонов нищо ново няма да донесе. Ще има много шоу, след което ще си свият перките. Но в парламента неговите хора ще гласуват с дневния ред на ДПС и на ГЕРБ.

- Говори се, че той имал амбиции и за премиер – това вече не е ли като видение от апокалиптичен филм?

- В България всичко е възможно. Моята теза, познавайки задкулисието в България, познавайки политиката, е, че Слави е подставено лице, патерица, подлога и ще бъде използван като такъв. Трифонов в неговия генезис винаги е бил подлога на мутрите. Още навремето, когато Борисов беше главен секретар и когато сме сядали да пием кафе долу, пред Би Ти Ви, Слави Трифонов ни носеше кафетата. Той просто има манталитета на слугата. Той беше слуга на Георги Илиев, беше слуга на брат му – Васил Илиев, беше слуга на Илия Павлов и на „Мултигруп“... Това е положението със Слави Трифонов. Той е слуга. Това, че стои на екран и вика, и кряка – плаши гаргите. Ние си го познаваме, в действителност, колко му е на Слави акълът и потенциалът.

- Да очакваме ли и нова чалга стилистика в политическото говорене?

- Очаквайте още по-голямо опростачване на българската политика. В сравнение със Слави Трифонов Бойко Борисов ще ни се стори като представител на парижката Сорбона. И го казвам без ирония. Моля да бъда разбран правилно.

- Може ли само да си представите Шишо Бакшишо, Гацо Бацов, Баба Вуна и пр. като депутати, не дай боже, като министри?

- Като го познавам Слави, нищо чудно Росен Петров да му стане министър на вътрешните работи, Любен Дилов-син – министър на културата, Шишо Бакшишо да поеме транспорта, а Иво Сиромахов като по-игрив, понеже той го раздава и актьор, нищо чудно да го сложат на мястото на Каракачанов, защото там има нужда от един шоумен, който да забавлява народните маси.

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(41)
1
НИКОЛАЙ ТОЧЕН КАКТО ВИНАГИ! ВЯРВАМЕ САМО НА ПИК, НИКИФОР БАРЕКОВ, ТОНИ ТОДОРОВ И ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ
2
Барека съм го признал за хитрец - щом метна Мая че в Костинброд се печатат фалшиви бюлетини, сигурно ще надхитри и СлавитУ хи хи
3
„Беше лятото на 2009 година. След парламентарните избори изненадващо бях поканен на среща в офиса на Цветелина Бориславова в „СИБанк“. На тази среща ми беше представена Кристалина Георгиева. Бях помолен като влиятелен журналист да съдействам Георгиева да заема поста на премиер вместо Бойко Борисов. Тогава Бориславова ми каза, че „Котараците“ и Людмил Стайков са превзели ГЕРБ. Обясни ми , че Борисов няма качества да бъде министър-председател, защото е неграмотен и неук човек. Съобщи ми някои от имената на министрите които Прокопиев бил готов да предложи – Симеон Дянков, Трайчо Трайков, Бисер Боев и др. На мен предложи да заема поста министър на образованието. Тогава разбрах какви подземни битки на лобита се водят в СИК“.
4
И Бареков и Учиндолския са социопати. Българите нищо добро няма да видят от тях.
5
за свирки. Все музиканти.....Хаха
6
Ей не се спpяхте да хвъpляте кaл. Eгaти злoбнитe душици сте... този бил такъв, онзи такъв... а издaтeлят на сaйтa нищо не казва за офшopките.
7
Бареков говори за себе си!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Кой от кой по - страхлив и комплексиран , кой от кой по - несигурен и злобен , кой от кой по - самовлюбен ! Единствено общо , че без гръб не могат сами и да пръднат ! Е , кой ще тръгне след такива "лидери" ?
10
Този сайт е правителствен и просташки - и той обича да замеря. Нареждат се нещата.
11
Дор да пръдна се посрах!
12
Дудука е абсолютно прав, но това се отнася с пълна сила и за него...
13
Доле герп доле Гешеф
14
A Barekov e mrasnik,kradec,prostak,mizernik,oshte chakame zabnite protezi,koito ni obeshta bezplaqtno. TOI PAK E EMANACIA NA LAJATA,KUPI PO NAI-PRESTAPNIA NACHIN CIALA KASHTA V SOFIA S IZMAMA I LAJA,taka che da si zatvaria ustata i bavno i poleka da se otdrapva ot scenatas !!!!
15
Ха, ха, ха, "милото"Дудуче,как само точно го описва, все едно че гледа себе си в огледалото от неотдавнашното време!
16
Едно ако казало на друго ако, че смърдяло вместо да вони. Метай се в кенефа Барек.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Да го тypa на №2 "опорна точка" в kaфявата точка(ГЪ3Ъ), а оттам в MИPИ3ЛИВАТА ГЕЙберастка Д3УРЛА. :-)
19
Малеее, представи си колко прост трябва да си, на Бареков да му изглеждаш простак.
20
Няма! Значи, нема такава държава.
21
Много като дудука плюеха по Тиквата.Сега са му ортаци и лизачи на осрания гъз.Утре друга песен ще запеят ,лаячите срещу Слави.Българите са боклуци,които за облаги се гънат като червеи.Примери бол !
22
А какво направиха за България през 19 години управлението на бойко тиквеника нищо не направиха нито увеличиха пенсиите на хората здравеопазването е гола вола сега сме много по зле отколкото при управлението на Симеон Саксгобурготски.При царя бяхме много добре герб дойдоха на власт унищожиха и съсипаха България а тези които ги защитават са хора които са облагодетствани от управлението на боко тиквон и компания имат много голяма изгода от него точно по тези причини оплюват Слави Трифонов
23
Славчоуууу....самолето НЕ става ....мааааййй....и комплексите ИЗБОЯВАТ ....Слав постоянно повтаряше че е хетеро сексуален , но всъщност не е никакъв тип сексуалнаст . По скоро е Асексуален - пасивен хомосексуалист ..реагира само той когато си поиска ..
24
спекулира като казва че Слав е с големите партии като ГЕРБ ...Барека е ретро - дудук ..ДЕМОДЕ баджак !
25
Г-н Бареков , дудук долен , млъквай , че ще пусна разписките колко пари съм ти дал на ръка и записите как порят жена ти , а ти гледаш !
26
Както е оплезил език Славуцата и две кофи л-на може да лапне ,на Барека един плик му стигна.Няма ли нормални хора в тази държава ,а все такива ненормалници като тези двамата искат политици да стават ?
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Бареков е жив крадлив дудук като шефа на Пик.Смрадлйовци са и двамата
29
ИМАМ АПЕЛ, ПРЕДЛОЖЕНИЕ И МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ, а и към всички, КОИТО НА ХАРЕСВАМЕ ИДЕЯТА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ДА СЕ „появи“ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА – ДА НЕ ГО НАРИЧАМЕ – „Слави“ – а СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ!!! Наричайки го „Слави“, ние неволно продължаваме да му правим реклама и да го „набиваме“ в съзнанието на хората, просто защото той така се е наложил, така се казва шоуто му и така е познат на хората... И за съжаление – може наистина „първосигнално“ много хора да гласуват за него заради чалга песните му... Но чалгата и музиката е едно – а политиката и управлението на една държава – е съвсем друго!!! За това – МОЛЯ!!! – нека от сега нататък всички да го наричаме – СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ! Така, че моля ви господа журналисти – не го наричайте в своите публикации – Слави, а Станислав Трифонов. Слави, Слави, Слави – това нистина е реклама и се втълпява в съзнанието на четящите и те също продължават да го наричат Слави, Слави, Слави. Не му правете предизборна агитация и реклама. Моля ви! От вас зависи много, а и от нас!
30
Слави ще из4укa всички геберски подлоги. Леле малее чак ми става жал. Ще ги тресе дългия минимум 54 % победа за НТД
31
Славииии Бълтария те обича ГЕРБ и всички други партийки те мразят но те не са България. Защо партията на Слави се казва НТД просто е защото няма такава държава която ще гласува за Тиквата и компания при наличието на ярката опозиционна политическа фигура на г-н Трифонов
32
Барека нещо си донажда,лидера на партия без членове!Статуквото му взело партията,ами те всички го напуснаха ,но най вече си поживя в Брюксел,а с какво допринесе за БГ с " консервативните "си идеи,никой не разбра!За Слави ясно,простащина на квадрат срещу заплащане от задкулисие ,омръзнал на всички ,но пак тръгнал за риба!Но колкото и да се цели срещу Патриотите ,дори и с вътрешни спорове ,те имат успешен мандат точно с ГЕРБ и за всички полезни решения които се взимат!Слави да замести Патриотите е абсурдно,свободни съчинения!И много здраве да има Бареков,но Каракачанов е също успешен министър,колкото и да се опитва Дудуков да го уязви само показва чиста проба злоба!
33
До там ли я докарахме??Бареков да питаме! Кой,какъв бил !!???Айде,бе!Айде по сериозно!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Пиш ебе. Те си май. Ките платени подлоги. Седем осем и ще си паднала Пендалко Офшорката урво рендосана
36
И двамата сте един дол дренки може да участвате в кой е по по най голяма подлога !
37
Дуду " големия" капацитет!Не може да се примири,че не се върна в ЕП,е правилно,никаква работа не свърши!А Джамбазки взе 120000 гласа въпреки простотиите на Барека!Та в тази връзка пуска версията че Слави Простаков ще замени Патриотите ,къде Слави къде Патриотите,че дори рублажията Сидеров е за предпочитане пред Чалгаря!Има зъб на Патриотите и върти поредната интрига!Но ,че има примитиви да гласуват за Слави,сигурно да,но като изтрезнеят може и да се дръпнат!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Кой го казва!!! Присмял се хърбел на щърбел
40
До къде я докарахме овчаря да дава оценка на говедаря. Не че ценя с нещо Дългия, но пък онзи дето обслужваше маймунката на мутрата, да казва кой е прост и чалга; нали о Виреков се хранеше от същите хора -на кого правеше свирки преди да се издигне за телевизионер. Славчо бил селянин от Тодорово (Учин дол) и то само щото мама Здравка е родена там -иначе в родилният дом в Плевен, подобно на Бареков в Пловдив (интересното е че Бареков не казва анито селото на майка си нито това на баща си) и само за това твърди че като роден в Пловдив е ГРАЖДАНИН. Но по презумпция всеки живущ и роден в България е ГРАЖДАНИН. Николайчо остави селото, но селото не го изостави. Пресмял се гърбав на щърбав
41
Бареков вече бая жлъч и злобичка пръска , защото бъдещето е пред Слави , а неговото вече залезе безвъзвратно. От тук нататък по едно оплюващо интервю по поръчка и тук то! А да наричаш хората харесващи Слави простаци , малко дебилно идва - твоите платени шмекери кви бяха ве , Бареков? Сплухай се вече и си трай - аут си вече от всякъде, дет се вика - Г-н Никой от който нищо не зависи!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 20930
архив

Две жени били осъдени на 3 години затвор. Прекарали ги в една килия. Освободили ги в един и същи ден. Те обаче останали заедно пред вратите на затвора още 30 минути, за да си доприказват...

няма нови новини
Днес: 270
hot
най-четени новини в момента
сега
2450
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Картечарката Мая с тежък комунистически залп за София (ВИДЕО КОМЕНТАР)
x
САМО ЗА ДАМИ: Тези 6 грешки ускоряват стареенето на лицето
x