Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Николай Бареков: Слави, колко ти плати Цветан Василев, за да плюеш мен и Пеевски?

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Николай Бареков: Слави, колко ти плати Цветан Василев, за да плюеш мен и Пеевски?

на 20.10.2019
305906
38
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Николай Бареков: Слави, колко ти плати Цветан Василев, за да плюеш мен и Пеевски?

Новият чака-рака месия Слави Трифонов учреди партията си „Няма такава държава” при почти криминални обстоятелства - без медии, без декларация, програма и устав, с отнети телефони на делегатската маса. Самият той пристигна на дебютната си политическа сбирка, охраняван от бодигардове. В първата му реч не се чуха политически послания и не стана ясно като как учиндолецът ще променя статуквото.

Какво се крие зад образа на поредния лъжеспасител, какви са зависимостите му и какъв е профилът на потенциалните му избиратели, коментира политикът и журналист Николай Бареков. 

- Г-н Бареков, какво можем да очакваме от един лидер на партия като Слави Трифонов, който пристига за учредяването ѝ с бодигардове и се крие, това не е ли обидно за народа, в който уж се кълне новият „Спасител”?

- Е, ние и друг път сме виждали тая сценка, с други лидери. Истината е, че Слави няма да донесе нищо ново. Ще измами всички хора, които ще гласуват за него. Защото в България заради миграцията на населението и заради изпростяването в последните 30 години се събра много голяма маса народ, наивна и готова да бъде излъгана от елементарен човек като Слави Трифонов.

- Но от какво се страхува той, че ходи с гардове, още дори не е станал политик. Тежки комплекси ли издава това и как тогава този човек претендира да „оправя” държавата?

- Първо, издава комплекси, това е безспорно. Второ, нека не забравяме, че Слави е бард, заедно с Радо Шишарката и Сашо Роман, на първите мутри в България. Сашо Роман и Радо Шишарката си останаха в кръчмите, докато Слави имаше късмета Би Ти Ви да го направи звезда. Ако не беше тази телевизия, която създадохме всички ние, Слави Трифонов сега щеше да свири с гъдулката в някоя столична кръчма най-вероятно в Студентски град. Така че той играе роля на мутра, която се харесва на населението. Аз съм сигурен, че младото поколение вече е толкова изтъпяло, това е точната дума, те не могат да пишат и да четат, че за тях Трифонов е нещо като модна икона, модел за подражание. Прост, едър, певец, с мутри и с джипове около себе си. Това харесват хората. Това е тъжната истина.

- А какъв е изначалният комплекс на Трифонов според вас?

- Аз го познавам отпреди 20 години. Това най-малко е комплексът на момчето, което като малко не е спортувало. Аз съм бивш спортист и знам какво е да не си се събличал в час по физическо. Във всеки клас имаше по един комплексар като Слави, който не се събличаше в часа по физическо. Това - първо. Второ, самата му професия е много хубава, много благородна, но Слави вместо да се занимава със симфонично изкуство, той още преди 25-30 години, още като студент, избра да свири чалга. И сега не просто е пропит с манталитета на чалгата, той е неин създател. Защо забравяме, че с „Едно ферари с цвят червен”, с „Комбайнероинтелигентска” Слави Трифонов тогава проми мозъците на нацията. Основният му комплекс е, че той на късен етап от живота забогатя и се видя с пари (това е след периода му в Би Ти Ви), и второ, много важно – Слави винаги е бил обслужващ персонал. Мога да го кажа и малко по-обидно – слуга на мутрите. Той беше слуга на Георги Илиев, на Васил Илиев преди това, на Илия Павлов, на Карамански, все видни мутри. Този комплекс в него  израсна и набра скорост във времето.

- Как Трифонов ще бори статуквото, след като е станал милионер тъкмо при това статукво?

- Това казвам и аз. Той е слуга на това статукво и задкулисието. Тези, които направиха Слави милионер и му позволиха да бъде един от най-богатите българи и най-богатият шоумен, те сега му правят партията, слагат му хората вътре и след това той ще изпълнява техните заповеди. Не може да си роден слуга, да си бил цял живот слуга и изведнъж, когато се пенсионираш, да станеш свободен човек. Роденият роб, живелият като роб, като слуга, ще си умре такъв.

- Казвате, че имаме баджак журналистика, а вече ще имаме и  чалга политик?

- Да кажем, че това ще е първият чалга политик. По-трагичното е друго. Ако Слави беше само един прост човек, нямаше проблем. Има много необразовани хора, които стават добри политици, като се обграждат с умни хора. Но понеже Слави е прост и комплексиран, около него ще има само по-прости хора. И неслучайно вече имаше скандали около хората, записали се в неговата партия. Оказва се, че координаторът му в Пазарджик е минал през БСП и Реформаторския блок и през кой ли още не. А този в София е минал през „Глас народен” и през ГЕРБ. Значи Слави ще събере на своята пробита каручка или на своето червено ферари, което не може да запали, хора по-прости от него и  алчни за власт. Той самият каза, че бил алчен за справедливост. За жалост, от това, което прави – той и онези около него, виждаме хора, алчни за власт. А понеже познавам Слави Трифонов все пак отблизо, той е един много стиснат човек. Той е алчен за пари. Трифонов вече гони 60-те. Той е от бедно семейство и самият той е с много бедна младост. И докъм 40 години беше доста беден. В което няма лошо. Въпросът е, че след това забогатя несъразмерно. Неговото предаване беше източник на корупция. Там необяснимо гостуваха едни хора, други бяха оплювани. Сега искам да задам един въпрос: колко беше месечната вноска от КТБ и от Цветан Василев към Слави Трифонов, за да не се споменава неговото име в предаването, и обратното - да плюе по мен и по Делян Пеевски, да бъдат играни редовно скечове с моя милост и с Пеевски. Между другото, другият, който беше поръчан с тези пари, е господин Борисов.  

- Как може да продължите изречението „Няма такава държава”, което стана повод за куп иронични интерпретации?

- За жалост, държава има, народ не остана. 2 милиона българи избягаха, а тези, които останахме тук, стават все по-прости. И основните причини за това изпростяване на нацията се дължат на големите медии, които изпростиха народа с пошли предавания и шоупрограми. Ако не бяха Би Ти Ви и Нова тв да направят „Биг Брадър“, „Фермата“, Шоуто на Слави... Извинявайте, но това какво възпитава в поколенията?  Възпитава, че колкото са ти по-големи мускулите и си по-прост, по-нахален и по-арогантен, ще вървиш напред.

- Не беше ли върхът на наглостта, че Трифонов си позволи да поучава проф. Огнян Герджиков, който изрази съмнения, че партия с такова наименование ще може да бъде регистрирана?

- Ще кажа в едно изречение: всеки прост човек, който не е чел книги, си мисли, че може да се изказва по всички въпроси. И често спори с академиците.

-  Дали зад мистериозното учредяване на партията не се крие пълната безпомощност в идеен план на Трифонов и сценаристите му?

- Има един кръжец около него, начело с Андрей Райчев и Кънчо и разни такива псевдоексперти, които му дават тези съвети. И сега те решиха да го играят тайнствено, че едва ли не медиите не го допускат. Истината е, че Слави фатално закъсня със своя политически проект, той така и не събра смелост през годините да направи нещо и сега няма с какви идеи и с какви хора да направи тази партия. Партия се прави с идеи и с хора.

- В първата му реч чухме, че „Животът е прекрасен”, що за политическо послание е това и не си ли противоречи Трифонов?

- Самият той говори едни абсурди. Например: „Животът е прекрасен”, пък „Няма такава държава”. Нали ако животът беше прекрасен, тази държава щеше да е на първите места в класациите. Ще дам един личен пример. Когато аз бях в Би Ти Ви, така да се каже, решаващ фактор, България през 2008 г. беше на 32-ро място по свобода на словото. 11 години след това Слави Трифонов си разиграваше коня в своето предаване заедно с протежето си в сутрешния блок Антон Хекимян, заедно с Виктор Николаев, със злополучната Ана Цолова, която, знаете, че разобличихме с моето гражданско сдружение „Антикорупционен фронт”. Всички тези хора, със Слави Трифонов начело, докараха България до 111-о място по свобода на словото. Аз не знам защо същите тези хора сега обвиняват политиците, че България се е сринала до 111-о място. Че медиите в България са частни! И символът на тези медии, техният продукт е Слави Трифонов.

- А от какво значение е семейното положение на един политик?

- Огромно. Когато един политик няма семейство и деца, той не може да се грижи за семейство и за деца. Няма как този човек да се грижи за цяла държава. Както виждате, напоследък в Европа се нарои с политици, които са без семейства, и те се провалят с гръм и трясък. Ще ви дам примера с Тереза Мей, примера с Жан Клод Юнкер. Както виждате, тези двама политици, които нямат семейство, нямат деца, се провалиха. Слави Трифонов е един стар ерген на почти 60 години. Е, как този човек, който не е успял да оправи личния си живот и видимо изглежда вече изморен и така да се каже, обиден на живота, как този мизантроп ще оправи България. И ще оправи демографския проблем примерно. Като той самият не е дал личен пример  с нищо.

- Стана модерно политици да се пращат на тестове, вие на какъв тест бихте пратили Трифонов?

- Аз смятам, че народът е единственият тест за политиците. Единствено бих казал: когато човек има своите скрити зависимости, трябва да ги обяви пред медиите. Както виждате, в българската политика, както и в европейската, има хора без семейства, има хора обратни, хомосексуални... В това няма нищо лошо, всеки има право на своя личен избор, но трябва да обяви своите зависимости. И ето, аз сега какво предлагам: понеже витаят много съмнения за зависимостите на Слави от олигарсите и задкулисието, нека бъде така добър да изкара всички свои офшорни фирми, банкови сметки и имотното си състояние пред българския народ. Както знаете, хора като мен бяха смачкани от статуквото, от всевъзможни проверки, за нас се знае всичко - кой къде живее, каква кола кара, какви доходи има, коя е жена му и пр. Само искам да припомня, че всички политици, без изключение, до момента по новия закон за КОНПИ подаваме годишна декларация с описани вътре всички наши разходи и приходи. Като какъв Слави ще чете морал и ще претендира за нов морал в политиката, като самият той стои на тъмно и ние не познаваме неговото имотно състояние, неговите офшорни фирми, както и неговото невъобразимо забогатяване в периода му, в който беше в Би Ти Ви. Искам да ви кажа нещо: гаранция ви давам, че парите на Слави не са от официалния му договор с телевизията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Тебе и аз те плюя с кеф без никой да ми плаща!!!
2
Налис пари на КТБ ЦвВасилев ти направи телевизийка и после те маръдаха с твоя псевдо английски в нея... като управляващ! А онази къщурка за 2 милиона в Бояна дето я беше записал на разни девойки край тебе? А онези снимки с едни взривени после хора от яхти? Не го забравяме ний, скрий се!
3
отговор на коментар
Щото са с огромно его и лакомииии, ама за сметка на тва прости и арогантни та дрънкат.
4
Гарантирано - от Борисов, Пеевски и Цацаров.
5
Учиндолският бо**клук и от**репка ще бъде ометен от Бойко и ГЕРБ
6
Кой пък може да ти се радва и да те уважава баш теб ? И плюенето ти е много !
7
Мухахахаха Ники ДУДУКА навремето лапаше кинти от Цветан Василев и бачкаше в неговата телевизия...ся хапе по ръката която го хранеше.....Дудуков ти си долен лицемер и тъпанар и ГЕРБаджийска подлога.....аде ДЖА и Зиг Хайл от Фолксваген
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Даде ми един Дудук. Ей така, да си свиря.
12
ЧОВЕКА КОЙТО Е ЗАМЕРВАН С ОНОВА КАФЯВОТО С МИРИЗ НА ЛА@НА НЕГО БРОЯТ ЗА ЖИВ, А ТО ЛА@НОТО БИЛИ ГО ПЛЮ ЛИ, ТЕБ ПЪРВО НЯМА КОЙ ДА ТЕ ИЗАКА
13
Шоуто идва ;) Силата е в истината
14
Цветан Василев е платил и на Силвия Великова , нали работише в БИ АЙ ТИ ...ТЕЛЕВИЗИЯТА СПОНСОРИРАНА ОТ ПИНКУ БЕГЛЕЦА
15
глашатай на Цветан Василив беше и е все още Е Силвия Великова , която ръси простотии срещу Цацаров и Гешев
16
TI KOLKO LAPNA OT CVETAN VASILEV MAL4I6 ZA6TOTO IZLIZA POGOVORKATA KRADECA VIKA DRAJTE KRADECA
17
Бареков ,спомняш ли си когато ходехме на митинги и викахме Бареков курво. Спомняш ли си предаването ,твоето от Костинброд ,какво стана?
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Бареков описва пътя по който той мина... и по който сега Трифонов се е запъл...
20
Бареков я се скрий че ти си най-платения лаладжия в БГ ! Писна ни от теб, само слугуваш на някой айде
21
тебе с ла о да те уцелят по физиономията,няма да личи!
22
Ти кой си бе боклук ти по какъв начин имаш пари та си тръгнал да одумваш Слави. Слави има 20 годишен плюсов рейтинг а ти само плюеш по формите дудук скапан.
23
Дудук да питам не беше ли Цветан Василев твоя благодетел, не те ли прати той в Европарламента?????? Всички знаем че си урва ма защо продължаваш да ставаш за смях. Скрии се като Яне Янев и Волен Сидеров вие отдавна сте политически трупове!!!!! Слави нямаш право да коментираш може да е чалгар ама сам сиe изкарал парите не като теб на колене. И да питам как е маймуната Чикита?????
24
Дудек кажи ,а сега лапаш САМО дебелата пи*шка на "идола " и ментора на тая измислена медия СВИНЧО ПЕЕВСКИ,а преди и на него и на Цв. Василев-ти си политическа ПРОСТИТУТКА !! Не харесвам Слави ама ти какъв БОКЛУК си който рядко се среща
25
Az sam baba VIDA ot Vidinsko. Pomnish li,che pak ti ni obeshta bezolatni protezi,kogato beshe s koncerta na Neshka Robeva. Nie s diada ti Toncho oshte chakame protezite,zashtoto sega poradi lipsa na takiva i goliamata ni bednost v Severozapada iadem vse po riadko,no si chakame protezite ot teb. A pak bsbi,edin savet ot men - Kolkoto i da se panesh,kakvoto i da pleshtish na SLAVITO ne mojesh kapka voda da donesesh!!Taka das znaesh...CHAKAME TE VAV VIDINSKO DA NI NAHRANISH NAI-PPOSLE SLED TOLKOVA MITARSTVANE PO CVETA,BABINKO,.....
26
Независимо,че Бареков коментира Слави,няма нищо невярно.Бареков е работил по едно и също време със Слави в БТВ,познават се добре от години,а и това което казва не е нова информация.Слави е алчен за пари,обслужваше мутрите ,но големите,плащаха му,опростачи нацията за да е удобно на мутрите да развращават ,правеше си каквото иска в ефир,докато се изчерпа.Та точно Слави да говори за 111 място е цинично.Съвсем ясно е,че никога не е засягал крадеца Цв.Василев ,а напротив,обслужваше и него.Доколко е омръзнал и на младите е друг въпрос ,но че направи максимално за опростачване на поколение е видно.То не ,че чалга певиците са променили репертоара си на фона на кръчмарска циганска музика и секстистиски текстове и видеа.За разлика от тях,Слави се тиражираше ежедневно,че и повторения през деня.
27
И двамата са перфектни музиканти. Бареков е духач , а Славчо свири на кемане.
28
Дудук не си разбрал, Слави плюе тебе, Путин, Тръмп, и английската кралица, но ти си най важен.
29
Присмял се Хърбел на Щърбел ха ха ха
30
Славуца ще оправи нещата . Има пари и на всеки любовник ще плаща добре . Да му мисли Рада дълбоката .в Бруксел ще го разклечат .
31
И това го говори индивида, който мяташе гюбеци с дайрето и припяваше на Радка пиратка... Скрий се, полиглоте !
32
Баречков ти като политик вече си 0.И ти какво направи, нищо.Той поне референдум .
33
Не мога да разбера защо олигофрена е на свобода та даже и коментира.Иначе за уменията му с език сме всички наясно.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Кое другари комунисти е нецензурното в 34? Нали претендирате за право на словото!
36
Бареков е безсрамен и долен боклук.
37
Кавала Бареков започва кариерата си като едно келнерче.И цял живот е бил един прост чиновник.Слави започва от нулата , но се издига самостоятелно и си е сам работодател.Във финансово отношение е просто много над дудука.Така , че той просто няма капацитет да се сравнява със Слави. А дудука да твърди , че Цв.Василев плаща на Слави е просто смешно , след като всички знаем че самия той беше явно момче за поръчки на Василев.Келнера си остава келнер.
38
Цветан Василев открадна над 4 млрд. лева, така че може да купи когото си поиска.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16865
архив

Чък Норис не гледа телевизия, телевизията гледа Чък Норис.

няма нови новини
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
сега
3112
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова проговори след тежкия пленум на БСП - червената лидерка бяга от въпросите на Ива Николова (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Овните да внимават, проблеми тормозят Близнаците
x