САМО В ПИК И "РЕТРО": Проклеха бременната Лена!

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Проклеха бременната Лена!

203029
на 21.05.2023
САМО В ПИК И РЕТРО: Проклеха бременната Лена!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежки клетви се стовариха върху Лена Бориславова през изминалите дни. Бременната в четвъртия месец юристка, която очаква първороден наследник от годеника си и депутат от ПП Мирослав Иванов наесен, бе нападната от десетки потребители на социалните мрежи.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Причината за възмущението на хората стана изразеното от Лена мнение, че атентатът срещу главния прокурор Иван Гешев на 1 май е бил инсценировка. „Как може една бъдеща майка да коментира по такъв долен начин опит за убийство на един човек“, пише на Лена Стефан Стефанов. „Вие вярно сте обладани от сатаната! Много ще патите, да знаете. Това е изродско!“, са думите на Емилия Атанасова.

„Чета и не мога да повярвам докъде сме стигнали! Лена, би ли се качила дори с нероденото ти дете в кола, пред която си заложила бомба? Моля, нека не падаме толкова ниско и да имаме малко страх поне от Бога!“, казва Миро Василев. Юлия Георгиева пък пише: „Това го казва бъдеща майка??? Срам и позор! Бог да ви съди!“. „Спри наркотиците, бременна си!“, е написал Илиян Шалварков, а Цвети Александрова: „Колко бездетни двойки има! Колко жени страдат, че не могат да прегърнат рожба! А някой НЕЗАСЛУЖЕНО получава благословията да стане майка! И Господ понякога взема грешни решения! За съжаление!“.

Публикацията на Бориславова е събрала над 150 коментара, болшинството от които негативни. Авторите им са реални хора, застанали с имената и снимките си. Въпреки масивната атака срещу Лена тя не изтри нападките и клетвите, оправени към нея, макар да има подобна възможност. Не отвърна и по никакъв начин на критиците си.

Хора от обкръжението ѝ обаче издават, че бъдещата майка се жегнала от тежките думи, свързани с бременността ѝ. Въпреки че се намира в деликатно положение, Бориславова по никакъв начин не е свалила гарда и продължава да дърпа конците в ПП, вместо да пазарува бебешки бодита и памперси. По всяка вероятност 33-годишната бивша говорителка на Кирил Петков ще продължи да работи за партията до термина си, нищо, че вече имала неразположения, свързани с бременността.

Тя продължава да поема и телевизионни ангажименти, а преди броени дни фотографите на ПИК и „Ретро“ я изловиха след участие в ефира на Би Ти Ви. Дали от напрежение или защото не е имала възможност да обядва, веднага след напускането на сградата на медията Лена се затича към близката стоянка с таксита. След като трима таксиметрови шофьори отказаха да я качат в колите си, тя се устреми към съседна пекарна, откъдето си купи топла багета. Изгладнялата юристка отхапа няколко залъка набързо, за да не ѝ прилошее. После продължи да се лута в търсене на свободно такси, като предприе даже безразсъдни действия.

Бориславова най-безотговорно тръгна по платното за движение, вместо да върви безопасно по тротоара. След като изправи на нокти неколцина шофьори, които без малко да я бутнат, все пак тя успя да си намери такси. За момента бременната Лена е качила малко килограми и е наедряла основно в коремчето и краката, но промените във фигурата си умело прикрива с широки и дълги връхни дрехи.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Хората на Слави размазаха ППДБ: Спасиха Росен Желязков, като провалиха кворума - лицемерни и долни нещастници (ВИДЕО) ПИК TV! Хората на Слави размазаха ППДБ: Спасиха Росен Желязков, като провалиха кворума - лицемерни и долни нещастници (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК