Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драгомир Драганов: Мая и Корнелия в студена война

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драгомир Драганов: Мая и Корнелия в студена война

на 20.10.2019
175995
53
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драгомир Драганов: Мая и Корнелия в студена война

Ако бях букмейкър, вече щях да съм организирал поредните залози. Но не на спортна тематика, а по един много конкретен въпрос – кога точно ще се скарат Манолова и Нинова? Малко след местните избори или непосредствено преди тях?

Политическата логика съветваше, че това следва да се случи поне след 27 октомври. Но явно двете дами не се стърпяха. И бившите „другарки в борбата“ тръгнаха на междуособна битка още преди това.

Засега поне това е нещо като „студена война“ между тях. Нинова уж подкрепя Манолова, но май много често взеха да се разминават в предизборната ѝ кампания. Пък и внезапно социалистите обявиха, че тя не е „независим кандидат, подкрепен от БСП“, както обикновено гласеше тяхната любима формулировка, а някакъв „граждански представител“, зад когото партията застава.

На свой ред Манолова не спря да обяснява, че от четири години е напуснала партията и че приема „рамото ѝ“, ама то не е единственото. Защото зад нея заставали и „много други политически сили“, включително и от т.нар. „градска десница“. С което като че ли умишлено демонстрира подценяване на подкрепата на БСП.

Другото, което е видно (или направо очевидно), е сериозното разминаване между Корнелия и Мая по темата за финансирането на предизборната кампания.

След като поизпразни партийната каса, Нинова, поне в София, явно се е концентрирала да осигурява пари само за „нейната“, т.е. на БСП, листа за общински съветници. И сякаш подхвърля на Манолова – като не я щеш, оправяй се с парите си сама.

Ама Мая май се оправя. Ако е вярно, че вече е изхарчила около 2 млн. лева за кампанията си, при това с тържествените клетви, че ще взима само „чисто финансиране“, направо се чудя колко ли милозливи и щедри са тези „граждани и малки фирми“, които я спонсорират.

Защото досега не съм видял богата кампания без богати спонсори. Само дето се питам – срещу какви ли обещания от потенциалната кметица...

Взех силно да се опасявам, че вследствие на „студената война“ между Нинова и Манолова битката за кметския стол в София ще завърши с резултат като от мача ни с Англия. И да се питам поне две неща.

Първо, ще има ли въобще и „второ полувреме“, т.е. балотаж с участието на Мая? И второ, колко оставки ще бъдат поискани, както направи министър Кралев към „незаменимия“ Боби Михайлов?

Май отговорът на втория въпрос е по-лесен. Защото вероятният провал в София няма да е единствен за БСП – чакат я такива и във Варна, Русе, Велико Търново, Пловдив и кой знае още колко областни центъра. А ако добавя, че ГЕРБ силно навлиза и в по-малките общини, доскоро „крепости“ на БСП, какво ли още ни чака?

Ами моята прогноза е, че след 27 октомври ни чака, поне в БСП, едно „трето полувреме“, ако се върна на аналогията ни с мача с Англия. И то ще бъде не по-малко интересно.

Т.е. след като провали битката не само за София, но и за основните областни центрове, Нинова ще бъде изправена пред следващата, още по-трудна за нея – да оцелее като председател на партията. Хич няма да е лесно.

Манолова ще възстанови членството си в БСП. И колкото и да изтъква уж уставни пречки, току-виж някои местни партийни организации я издигнат и за кандидат за председател на столетницата.

Че какво пък – в България всичко е възможно. Щом Нинова от деец на СДС внезапно „олевя“ дотолкова, че да стане зам.-министър на Овчаров, после да бъде прокудена от поста от Станишев, след това да стигне и до най-високите равнища в партията, какво пречи на Манолова да стори същото?

Още повече че вътрешнопартийната опозиция само чака сгодния момент, за да катурне Корнелия. И той ще дойде, поне според мен,  още непосредствено след местните избори.

А ГЕРБ и премиерът ще гледат отстрани позорището на лявата старица и само ще се кефят...

 

 

 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(53)
1
КОРНЕЛОООУУУ....КВИ ГИ ПЛЕТЕШ ПАК МООООУУУУ....ПРЕДИ ВРЕМЕ СЪНУВА ПОЛИЦЕЙСКИ БУРКАНИ КРАЙ БОЛЯРОВО ..ЯВНО ПРЕРАРАТИТЕ КОИТО ВЗИМАШ НЕ СА СВЪРШИЛИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО СИ ..РАЗРЕЖДАТ ГИ ...ахахахахахахах.....мхъъъмммм Я..!
2
Два остри камъка брашно не мелят !
3
Мая Манолова: Аз съм Трето Поколение Комунистка, Тоест ТЕРОРИСТКА и се Гордея с Това ! К-УРВАТА Мая Манолова е Вносител на чл. 417 от ГПК Който Приравни Правата на Банките с Тези на Държавата и Отне Домовете на Хиляди Българи ! АЗ КАЗАХ ЛИ ? Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунист или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Потомството му, За да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
от де си ги изсмуквате от пръстите да ви се чуди човек чак
6
ДА СЕ ЗНАЕ ! Мая Манолова е Започнала Кариерата си на П-роститутка, Като Продавачка в Магазин ! Прозхожда от Комунистическо Семейство ! Изпратена е по Партийна Линия на Обучение в МОСКВА ! След Вербуването и от КГБ се Връща в Задунайския КЕНЕФ, Където я Чака Готова Диплома за ЮРИСТ от УНСС на К-урвата от ДС Стати Статев ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
7
и ще почна да чета за Студената война. А, не. Ще продължа да пия.
8
Първо ще изчykaм Фандъка след това Kaka Kypи
9
Тиквите на Боко които четат и вярват на жълтия кенеф pik изглежда не осъзнават че са марионетки на Пеевски и олигархията :)))
10
Вибpaтopи по лицето на крадливия Фандък.. Другата седмица по това време победа за София
11
к*рв*нски номера! Е, сега ще плеснат с ръце и ще се прегърнат САМО да спечели Галева! Сега играят дистанцирано нали Костинбродска е независима!!!!
12
Кой и дава да направят и една крачка сами ,тези пачи, бе гусин професоре/малката буква е умишлена за поредният ти онанизъм който се опитваш да правиш на ума ми/...!
13
...тия отдавна почнаха да се самоизяждат, а след фалита на Столетницата, процесът още повече ще се задълбочи ! Не съм сигурен ,че ще ми е интересен този селски цирк! Борисов е опитен политик , и много добре знае, че без опозиция е загубен! Ще трябва той да обира всички негативи и накрая ще се натрупа на неговия гръб! Тихичко ще подхранва ту едната страна ту другата, докато стигнат съвсем дъното! Чудя се , дали въобще е възможно появата на нормална Левица! С тези "разработени"другарки , засега шанс ...никакъв!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Ама не ли е прав, че и от двете импексови миризливи и крадливи курабии, никакъв ку/р нестава... ................................................................................................................................................................................. Какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност комсомолска Гейша, с профил как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро, освен лъжи и плюнки! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Вако-1 2 3 и цял легион от червени БСПдирастки олигарси, ограбели и грабят народа ни преди и сега...Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията пак да ни краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, и сега да я изнудват, не е ясно. Ясно е, че софиянци не са 80% дебили както ги изкара съветника на Румен Пъпката, и няма да сменят една читава учителка с една плямпаща повлекана. Работен кон за червена кокошка няма как да стане...
16
Здрав човек пие, а не като теб болен мозък.
18
Кранта до крантата , мила моя майко ле , боклук до боклука !
19
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЧЕ ДВЕ ДАМИ ОТ ЕДНА ПАРТИЯ НЕ МОГАТ ДА Я РАЗДЕЛЯТ . ЗА МОМЕНТА КОРНЕЛИЯ Е НАДДЕЛЯЛА НО НЕ СЕ ЗНАЕ СКОРО МАНОЛОВА ,НЯМА ЛИ ДА Я ИЗХВЪРЛИ НА БУНИЩЕТО. ТОВА СЕ ЧАКА.
20
А пък накрая ти ще ми и-злъскаш бастуня м-индил грозен!
21
И този "професор" беше социалист някога, но сега е извъртял гъзягата накъмто Боко Тиквата...
22
С огромно нетърпение чакам Манолова да влезе в общината и да се дръпне една ревизия на цялото управление на Фандъкова! Пейки по 10 000 лева, а?
23
То пък едни дами!!!!!!
24
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ПРОФЕСОРЕ !!!
25
Ще влезе Костинбродската ти б-рантия в кенефа на общината невежо русофилско говедо!
26
Аз се чудя КОЙ пререза стремената на Ездачката,то виж КОЙ бил но тази не си Е направила сметката,че ако тази торба падне от коня ще Я смачка като катастрофирала Жигула по пътя за Шипка,та ще трябва бая тенекеджии-електорат да И изчукват Реномето което И него ще смачкат на Изборите......И този път ДД пак е прав......????
27
отговор на коментар
Научи правописа кореняк СофиАнец
28
АЗ ЗАЛАГАМ СЛЕД 27 ДО ТОГАВА ЩЕ УСТИСКАТ И ПОСЛЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИРА.
29
Ако Корни се изруси Мая ще започне да заеква, тогава оная от смях ще падне и конят ще я ритне. Така че Сон Шонжмон.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
За съжаление отново се налага да правим уточнение. За нашите тролове дебили, Мая Манолова е лошо а Фъндъка не е крадлива който каже обратното е комунист. А за нивото на платените ни тролове дебили предварително се извиняваме. Просто никой нормален човек не иска да се занимава с нашия перверзен сайт. Например Електра е намерихме на околовръстното. Патриота и Грую във Варна правиха 4ка с 2ма надарени негри. Но така както бог Тиква намира министрите си по магистралите, и ние така. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
32
А "дипломата за юрист" на Галева къде е? При тази на Т.Ж. ли е?
33
Не знам дали ще изчукам някого, но си мечтая един дебел пожарникарски маркуч да не излиза от задния ми двор, докато устата ми е заета с обслужването на рязания сарайски суджук
34
Обикновено при него пълното зашеметяване се получава след 8-та парцуца, тогава пълни памперса. Той често драпа вълната на Нинова, Манолова, Радева, понякога и ташаците на Радев. Знаето кой е Драго, нали ? Шушумига по рождение, 48 кг., 148 см., мускаръв с непрани дънки от както някой му ги е подарил, клисав и мирише еднакво силно на джибри и на многократно ползван памперс. Та това нещо тръгнало да прави оценки на обществено известни, значими хора. Нека този смотаняк да каже нещо за себе си ,например защо преди 20 години го изритаха от БСП , а преди 6-7 години му се същото и в СУ. Ползвам случая да отговоря на този който е насричал коментар № 32 - Гочо. Гочо, дипломата на Мая Манолова можеш да търси на майка си в пyткaтa. Тъй като от всякъде личи, че си умствено изостанал едва ли ще ме разбереш, но ще ти кажа. Следи внимателно мисълта ми. Висше образование се признава на всеки който е завършил най малко 8 семестъра по някаква специалност във ВУЗ, издържал държавен изпит или защитил дипломна работа. След това този "всеки" може да запише друга специалност, различна от тази в дипломата му за висше образование. Той трябва успешно да завърши 4 семестъра, да издържи държавен изпит и тогава получава "квалификаци......". Погрешно някои си мислят , че следдипломната квалификация е второ или поредното висше образование. Нищо подобно. В случая Манолова е завършила "История" в Москва. Има квалификация "юрист", работила е като адвокат. Гочо, кажи това на Heдялко и на Ива, те не се по далеч от тебе. Нека и те да търсят дипломата на Мая там където тебе те пратих да я търсиш.За теб ще е по добре вместо да цапаш форумите да отидеш да пасаш заедно с овцете. Влизай в цървулите, нахлузвай каскета, вземай таламангата и тръгвай.
35
Всички комунета сме долни педерунгели с разпрани гъзета, всички бесепари сме дебилни олигофрени и крадливи мангасари начело с нашата водачка курни крадливата крушарска циганка която като млада игрива седесарка е лапала заради импекса на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла
36
37
TA SEGA MAIA DA HODI PO NEIA
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Aтилчо,ти ли дебнеш кой какво пише?
40
Професор по "двойна гроздова" или по "домашна сливова".
41
Съжалявам за обясненията на коментар 34. Жалко,че не притежава език на цивилизован човек. И да завършиш 16 семестъра,нямаш ли ги 7-те домашни,напразно са инвестирали във Вас!
42
Едно от най-добрите качества на Манолова е това, че не "цепи басма" на никого! Ние не избираме партиен лидер, ние избираме КМЕТ! Той трябва да работи в интерес на всички граждани на столицата! Кой е казал, че той сляпо трябва да се подчинява на партийната повеля? Не искаме още 4 години Фандъкова да чака Бойко да каже нещо, а тя да го повтори! Нагледахме се, стига! Трябва ни човек, който има собствено мнение и умее да го отстоява!
43
Го4о, Го4о, а ти изобщо имаш ли диплома? А дипломата на Фандъкова за детска учителка как ѝ помага в работата? С кого си говори на руски? А може да преподава на Бойчето, да "овладее" втори език?
44
И ти като ММ се изказваш абсолютно неподготвен, в спора подменяш фактите с абсолютни лъжи, не представяш доказателства, замазваш неудобните въпроси с голословни твърдения, които дори не са полуистини. Личи се, че нямаш "ХАБЕР" от изискванията за ЛЕГАЛНО ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ- приемане с изпити, 9 пълни семестра, изслушан часов хорариум, хабилитирани преподаватели и изпитващи, НЯМА ПРИЗНАВАНЕ на изпити /още по-малко при "завършена история " в СССР/, успешно полагане държавни изпити за магистърско образование и пр. В УНСС НЯМА, СПЕЦИАЛНОСТ "ПРАВО". За придобиване на ЮРИДИЧЕСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ трябва да завърши- преди 1-годишен, сега 6-месечен стаж, последван от положен теоретико-практически изпит пред смесена комисия в Министерството на правосъдието. За придобиване на АДВОКАТСКА ПРАВОСОПОСНОСТ-вж. Закона за адвокатурата. ..Неслучайно ММ и досега си прави ОГЛУШКИ и не представя / публикува дипломи и документи за юридическа / адвокатска правоспособност. Тя дори не отговаря публично на следните елементарни въпроси: 1/ какъв е този "ИМ"-Москва, който е завършила ?; 2/ Какво образова ние- полувисше/висше и каква специалност е придобила ТАМ?; 3/ Призната ли е дипломата й от МОН по законоустановения ред; 4/ С какви изпити или как се е записала за "квалификации" по икономика и право? Те признават ли се за ВТОРО и дори ТРЕТО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ? 5/ Какви документи е подала в Адв.колегия-Кюстендил, за да бъде записана в нея от Висшия адвокатски съвет според изискванията на ЗАдв.? Странно е, че и тези адвокатски органи не вземат отношение по казуса за тази АДВОКАТКА-МЕНТЕ /сигурно да не бъдат обвинени от тази нахалница, че влияят на изборите, въпреки че тя повлия на парламентарни избори чрез инспирираната от нея "Афера Костинброд"/. Е, ще чаками след изборите да видим- компетентните органи ще й позволят ли да се прави на юристка / адвокатка или и те ще я "съжалят" при очертаващата се СИГУРНА БЕЗРАБОТИЦА за ММ- бившата/бившия ?!
45
Защо си продаде гъ--за бе пияница гадна? Не ти стигат вече парите за ичкията ли?
46
Пич, може да си прав за всичко но последното ти изречение сра на метеното. Костинбродската афера!!! Само сто процентови идиоти все още мислят, че това е фалш изигран от мая Манолова.
47
А, бе сестра Галева ИМА ЛИ ДИПЛОМА за юрист??? И въобще има ли някаква си изобщо, НЕееее, НЯМА И СИ ТРАЕ, но докога ма селяндурко Кюстендилска ? И след изборите Галева е в ЗАТВОРА, ще и търсят отговорност за фалшива диплома и ще чука камъни, докато върне ИЗЛЮЩЕНИТЕ пари от заплати, които НЕ Е ЗАСЛУЖАВАЛА!!! Ето това я чака тая нагла фалшификаторка!!!
48
А бе тъпанар, защо продължаваш да питаш признават ли се квалификациите за висше обарозание ? Ти ако наистина си адвокат си от ония сульовци, които не могат да си платят наема за офиса. И ако изобщо имаш офис. Тъпата ти кратуна как изобщо може да допусне, че без кфалификация "юрист" Манолова може да е 6 години адвокат в Кюстендил, а 4 от тях да е секретар на Адвокатската колегия в тази област. Не заблуждавай публиката с неясния си изказ и елементарната стилистика която имаш. Всичко което си написал е пълен буламоч. От къде узна, че в УНСС няма специалност "Право". Има и още как. Влез в сайта на този ВУЗ и виж. Не само в УНСС, в още 5 ВУЗ-а се изучава право. Института за младежта в Москва е висше учебно заведение. Този институт е аналог на бившите наши АОНСУ и ШМВР в Симеоново. Завършилите тези две наши висши училища са с висше образование. Иначе и Гешев и Борисов ще са със средно образование. А бе въшльо, ти да не си завършил право в Бургаския свободен униварситет ЕООД ? Само от там може да изскочи такъв недорасляк като тебе. След като си адвокат от 1978 г. значи си с памперс и натоварен с огромно количество деменция. Отивай бързо при лекар-психиатър. Препоръчам ти д-р Николай Михайлов.От сега да знаеш, д-р Михайлов ще започне с гумен чук в главата. Ще те гледа в очите след всеки удар. Внимавай, не бива да клепаш. Иначе ще бъдеш въдворен в някой "Дом за недъгави мъже." Което за теб няма лошо, там всичко е за сметка на държавата. Искай да си в Дома в с. Радовец , общ. Тополовград. Аз съм Ралица Негенцова, председател на Висшия адвокатски съвет.
49
Гледайте в ю туба интервюто на Манолова при Коритаров от 2014г. . Ще паднете от смях.Тя не знаела кой предложил Пеевски ама се доверила на партията и гласувала за него .Ама било грешка призна си хо хо хо тая не става и за бригадир на черешова бригада а напъва за кмет на София !
50
Мая е нервно болна жена личи си от 100 километра но с неистово желание за власт абе типично комуне
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
А НА СЕСТРА ГАЛЕВА ЩЕ И РАЗПОРЯ КАТЕРИЦАТА.
53
отговор на коментар
УНСС има не само специалност Право, но и цял Юридически факултет от 1991г. какъв адвокат си, щом не знаеш елементарни факти ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 14288
архив

Катаджия спира БМВ, шофирано от жена, за превишена скорост. - Вие защо не спирате, когато ви свиря? - Ами не съм чула свирката! - Така и ще запишем - кара със скорост по-висока от тази на звука...

няма нови новини
Днес: 259
hot
най-четени новини в момента
сега
2155
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите приеха на първо четене бюджет 2020, Нинова пак си прави реклама, ГЕРБ и Патриотите си разменят остри реплики (ОБНОВЕНА)
x
Ето как ще се случи революцията 5G
x