Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драгомир Драганов: Не Волен, държавицата ни е болна

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драгомир Драганов: Не Волен, държавицата ни е болна

на 12.10.2019
109101
31
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драгомир Драганов: Не Волен, държавицата ни е болна

Не е болен Волен. Болни са Националното радио (БНР) и Националната телевизия (БНТ).

А щом са болни тези две толкова важни национални институции, значи болна е и държавицата ни.

Разбира се, че да спреш за пет часа най-слушаното радио в България, особено в провинцията, е пълна тъпотия. И издава потресаващата управленска неграмотност на този, който го е решил.

Издава обаче и още нещо – техния страх от (или безпомощност пред) агресията на соросоидите. Другите две информационни институции – БНТ и БТА, отдавна вече са  в техни ръце. Само БНР малко нещо им се опъваше, ама ето, и на него май му дойде времето.

Та появи се една девойка, самообявила се за велика (дано не е само от фамилията ѝ), и ежедневно започна да ни облъчва от националния ефир колко негоден всъщност за поста е единственият кандидат за главен прокурор. И при опита на началниците ѝ поне малко да я озаптят, веднага ревна „цензура!“ И доколкото девойката буквално повтаряше тезите на соросоидите, те тутакси се притекоха на протест в нейна подкрепа.

По-тъжното е, че това сториха и калинките, галинките и малинките и от СЕМ. И сега ще гледаме (и няма да вярваме на ушите си, както би казал покойният Вучков, лека му пръст) поне две неща.

КАМПАНИЯТА СЕ РАЗГАРЯ! Волен предизвика Джамбазки на физически двубой

КАМПАНИЯТА СЕ РАЗГАРЯ! Волен предизвика Джамбазки на физически двубой

С наближаването на местните избори кампанията добива...

на 09.10.2019

Първо, че СЕМ-каджийките най-вероятно ще отстранят генералния директор на БНР, защото дръзнал да посегне на „свободата на словото“ на тази Райна княгиня на соросоидите.

Второ, че от националния ефир измъченото българско население ще започне да бъде убеждавано, че да си педераст или лесбийка, е не само модерно, но и едва ли не въпрос на чест. Че Истанбулската конвенция е най-съвременният документ срещу еднополовите взаимоотношения (педерастите не се бият, а се любят). И че някакви лоши хора искат да ни откраднат децата...

Впрочем в това последното циганите от Сливен вече повярваха. Само дето никой не каза, че мъката им беше не толкова по евентуално откраднатите им деца, колкото по това, че така им „крадат“ и социалните помощи, които те изкарват от (и чрез) тях...

Е, в тази лудост нямаше как да не се включи и Волен в едно предаване на БНТ. Лично според мен обаче, извън фарса с протеста му пред входа на телевизията, той изигра доста положителна роля.

От една страна, с безпардонното си поведение показа колко е вредно самото понятие „депутатски имунитет“. Решението, както обикновено, е просто – едно текстче в закона, че извън сградите на парламента народният представител се превръща в обикновен гражданин. Сиреч подлежащ на всички норми и правила, които трябва да спазват и останалите „прости българи“.

От друга страна обаче, с поведението си Сидеров разкри всъщност колко са кухи и скучни голяма част от предаванията на „телевизията майка“, както гальовно я нарече една от нейните рожби. Значи ако не си ходиш по „сценарийчето“ или пък някой дръзне да ти го наруши, той е лош и следователно – вън!

Че и после следват възторзи от сходни по душици бездарни създания – „ах, как храбро се държа водещата“, „ох, как му се опъна на наглеца“ и т.н. Глупости!

Едно време „старите майстори“ на подобни предавания знаеха как се излиза от подобни ситуации. И не се оплитаха в тях като безпомощни патки в кълчища.

Но това беше едно време. Когато „майсторите“ хем знаеха как да пробутат своите си тези, хем да ги сложат в устата на гостите, все едно че те са ги измислили и изказали.

Сегашните водещи се изживяват като многознайковци и специалисти по всички въпроси. И в повечето случаи поканените им служат по-скоро като фон, на който да разкрият собствените си възгледи за живота.

Е, Волен не прие тази роля и аз, без да съм му симпатизант, в случая съм на негова страна. И не е бил нито болен, нито под влияние на някакви психотропни вещества.

Просто показа, съзнателно или не, колко всъщност е болна клетата ни държавица...

 

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(31)
1
Как няма да е болна и заразена държавата,от соросоидна болест,когато главното огнище е в тиквата и МС.
2
с малки изключения , примерно Евроком
3
Аз пък мисля че държавата е здрава. На професоро главицата му е болна.
4
А нормално ли е за отговорен пост да се състезава един със себе си. Че то и селяните са по-практипни! Избират между няколко пръча кой да покрие стадото. S
5
,,РЕФEРЕНДУМ" вeче е шoу с лека нoтка на екшън. Бoлeн се оказа по-голям шоумен от Чaлгoслав:-D Бoлен вeке не мoе а си дига чуpката, а рeйтингът го дига до нeбото;-,,РЕФEРЕНДУМ" вeче е шoу с лека нoтка на екшън. Бoлeн се оказа по-голям шоумен от Чaлгoслав:-D Бoлен вeке не мoе а си дига чуpката, а рeйтингът го дига до нeбото;-D
6
най-бедната , най-корумпирана застаряваща и бързоизчваща нация със смъртнос по-висока от тази в Афганистан първа по аборти пушачи мангали кражби викаш че била задрава ?
7
от страницата, ПИК, молим Ви!
8
Този пишман професор, болен от тежка форма на червен вятър, пак се е изходил като кучето на нивата. Държавата била болна, а не Волен??? Волен, в качеството си на народен представител и член на законодателния орган на РБ, какво е? Или едната от трите власти не е част от държавата? Дърт, изкуфял комундел е този т.н. професор.
9
проф. Драганов е прав - разни кухи лейки дерибействат в БНР - какво прави там цялата фамилия на Силвия Великова - семейно дружество за крадене на пари и манипулиране на обществото. Така е ,щом в държавното радио се е напълнило с уж журналисти проводници на идеите на разни боклуци, провалени политици, безродници, сексуални извратеняци , налагащи цензура на всички несъгласни с тях - реват , бият - защо не ги изринат оттам, да идат в сайта на Бабикян - там е родилното на лъжливите новини и на всякакви ненормалници. СЕМ - защо съществува подобна институция, кого защитава, срещу кого работят тия лелки там? Те ли са най-големите моралистки ? НЕ, НЕ СА !
10
Не е болна а няма такава държава при Република управлявана от ЦАР а после от ПЪДАР .........!
11
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ПРОФЕСОРЕ !!!
12
По-скоро държавата ни е недъгава, а не болна, и това е резултат от погрома над нея на доскорошната партия на професора. Били сме последни по това, последни по онова, но никой не казва защо, и кое място ни се полага и на какво основание. Единственият аргумен досега на всичките кресливи, но фалшиви, интелектуални светила са героичната ни история и богатото културно наследство, оставено от други хора в други времена. Ужас! А държавата,въпреки всичко, върви в правилната посока, по не най-добрия начин, но вината за това е на соросоидите и русоидите.
13
Понеже PIKoчите НЕ допускат коментари под материала за Maя Maнолова,искам да ви кажа какво направих за нея. ВЗЕХ СЛУЖЕБНИЯТ и АВТОМОБИЛ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ КОРЕКТНО ДА ИЗПЪЛНЯВА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, И ДА ЗАЩИТАВА НАРОДА....И Тя НЯМАШЕ КАК НОРМАЛНО ДА РАБОТИ.Исках ДА Я СЪСИПЯ, но както ВИНАГИ СЕ HACPAX.
14
Професоре НАЗДРАВЕ, пак си се напил, а когато е пиян човек по някога казва истината. Това го обясни на Тиквата Премиер и на тия от сайта кенеф където по цял ден го хвалят. Айде на здраве.
15
" В тази страна нормалните считат за луди, а лудите за нормални".
16
Ще гласувам за Сидеров, защото само той предложи изцяло смяна на НАЧИНА на управление,а не просто да сменим актьорчето.Схемата за управление е сбъркана,а само Сидеров предложи друга.Всички останали кандидати казаха,че ще управляват по същия начин,ама по-често и уж по-добре.
17
тоя така наречен професор алкохолик драганов е по тъп и от другия "професо"р покойния вучката и от умствено болния сиктеров, държавата е болна заради такава измет като теб и другите професорче, тъпанар, още ли не си разбрал че винаги ома някой който знае всичко за теб бе мухльо
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
абе я го виж тоя дърт перхиддролен онанист на какво мяза и как се е вторачил от черешата за да ти стане ясно кого защищава алкохолика драганов
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Е, "Няма такава държава" Убедихте ли се? c
22
Много,ама страшно много ми е интересно, защо голяма част от негативните коментари под всяка статия за Сидеров/и не само за него/, се цензурират, макар да не съдържат и една неприлична или обидна думичка? Много избирателно публикувате,ПИК! Наблюденията са не само мои,това е системно!
23
За съжаление, болна и то много болна е държавицата ми. Върна се робовладелския строй. Разни фалшиви герои дерибейтстват навсякъде и във всичко
24
болна държавицата ни,а е в кома
25
Един въпрос: Какво значи за ПИК нецензурен коментар?
26
На въпрос 25 Вероятно всичко, което е противоположно на това, което им е казано,че е правилно!
27
Верно, двамата с ямболския алкохолик сте болни, изроди долнопробни и мръсни.
28
Болна е Силвето, тресе я от страх, че Гешев ще е следващият главен прокурор и соросоидно-прокопиевската хранилка ще пресъхне. Затова оплюва ежедневно микрофона и тормози слушателите с истеричния си глас срещу прокуратурата и властта. И в същото време вие неистово, че е цензурирана, че и отнемат свободата на словото и че ген.директор на радиото трябва да бъде уволнен безусловно. А той, клетникът искаше поне малко да я поукроти...
29
Тая пиянка пак изпълзя .....
30
Див професор, доказан и филмиран професионал на чашката си търси за мажоретка, бесно перхидролено човече за да си безчинстват, където им падне - може в СУ, може на пред клек-шопа на Раковска.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16858
архив

Чък Норис участвал във филма "Междузвездни войни" в ролята на силата!

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
3050
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова проговори след тежкия пленум на БСП - червената лидерка бяга от въпросите на Ива Николова (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Овните да внимават, проблеми тормозят Близнаците
x