Вход
София
Времето в София 8 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО": Първанов тайно в болница

САМО В ПИК И "РЕТРО": Първанов тайно в болница

на 26.10.2020
362303
0
САМО В ПИК И "РЕТРО": Първанов тайно в болница
Автор: ПИК
26.10.2020
0
362303

Бившият президент Георги Първанов преди дни е бил забелязан в частната софийска болница МБАЛ „Сердика”, пише "Ретро". Ексдържавният глава нямало как да мине на преглед инкогнито, защото прередил всички на дългата опашка, виеща се пред кабинета, за който Първанов имал час. Това разкриват коментари на потребители в известен интернет форум.

Това разгневило останалите пациенти и се стигнало до лек скандал, тъй като всички били изгубили търпение и се надявали да минат по реда си час по-скоро. Очевидно обаче прегледът на Първанов е бил спешен и належащ и макар да ядосал останалите чакащи, те отказват да споделят точно при какъв тип специалист политикът е отишъл на консултация. Всички обаче са озадачени защо бившият президент е потърсил услугите на лекар от частна болница, а не е отишъл в Правителствена болница, известна като лечебен център на властта, където всички от политическия елит и роднините им обичайно се лекуват.

По време на двата си мандата на „Дондуков” 2 Първанов  нито веднъж не си е позволил да пренебрегне работните си ангажименти по какъвто и да било повод. „Дори и настинка да е имал, не сме разбрали”, коментират от кръга на подчинените му в президентството хора. За сметка на това сериозните проблеми със здравето не подминаха неговата съпруга Зорка. Още преди повече от 10 години се разбра, че тогавашната първа дама е била застигната от сериозна диагноза и е претърпяла операция. Перипетиите от този период обаче и до ден днешен са тема табу за бившата президентша, която никога не коментира болестта си и предпочете да премине през житейската си битка сама, без съпричастността на народа.

Откакто са извън политическия живот на страната, семейство Първанови са посветени изцяло на своите внуци. Големият им син Владимир и жена му Цветанка отдавна ги направиха баба и дядо на Георги-младши и Виктория. Миналата година и по-малкия му брат Ивайло се отчете с мъжко внуче, което също кръсти на баща си. Така във фамилията вече трима носят имената Георги Първанов. 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22727
архив

Питат Радио Ереван: - Как може да се преживее кризата? - С помощта на правилно подбрани антидепресанти. - По-точно? - Пари, имоти, злато, диаманти.

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x