САМО В ПИК И "РЕТРО": Радев разпуска с охрана, но без жена си (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК И "РЕТРО": Радев разпуска с охрана, но без жена си (СНИМКИ)

83054
на 12.11.2023
САМО В ПИК И РЕТРО: Радев разпуска с охрана, но без жена си (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев се възползвал от последните слънчеви есенни дни, за да се наслади на красотите на една от най-известните екопътеки в България – „Златна Панега“.

Държавният глава направил поход по маршрута, намиращ се до Луковит, в компанията на охранителите си от НСО, но без жена си Десислава. Появата му там се превърнала в атракция и туристите не пропуснали да се нащракат за спомен с него.

Радев пристигнал с джип на НСО до началната точка на екопътеката. Бил спортно облечен с туристически екип и планинарски обувки. Явно напоследък президентът набляга често на разходките, защото е видимо втален, след като неотдавна бе наддал килограми, особено в областта на корема, и трудно закопчаваше ризите и саката си.

Мистериозното отсъствие на първата дама Десислава събудило любопитството на скупчилите се край известния туристически обект граждани от цяла България. Вероятно президентшата е била заета с лични дела или пък е предпочела да остане у дома, вместо да прави походи, предвид контузията, която преживя неотдавна.

Припомняме, че преди няма и месец тя се появи с гипсирана ръка на събитие в Бургас, а после стана ясно, че е счупила ръката си при битов инцидент. Гипсът е вече премахнат, но Деси продължава да носи специална медицинска шина, която обхваща безимения ѝ пръст и кутрето, където явно счупването е било най-сериозно и тежко. Лявата ѝ ръка на практика е обездвижена и наблюдаващите я лекари забранявали да я натоварва, а след премахването на шината лечението щяло да продължи с физиотерапия.

Самият Радев нямал проблеми със здравето освен ядовете му със зрението. В неформална обстановка президентът носи очила с диоптър, но избягва да се появява с тях на публични мероприятия или места, където има камери, вероятно от суета. И по време на разходката му по живописната екопътека „Златна Панега“ той носел очилата, но бързо ги свалил, когато негови фенки поискали снимка.

Радев се снима за спомен със свои почитателки

 

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК