САМО В ПИК И "РЕТРО": Раздяла в семейството на Корнелия Нинова (СНИМКА)

Епицентър

САМО В ПИК И "РЕТРО": Раздяла в семейството на Корнелия Нинова (СНИМКА)

310721
преди 5 часа
САМО В ПИК И РЕТРО: Раздяла в семейството на Корнелия Нинова (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова изпусна заможна снаха, след като синът й прекрати връзката си с корейката Корей Далтън, научи "Ретро" от източници, близки до семейството.

препоръчано

32-годишният Рафаел отново е свободен мъж. Младият математически гений, който живее и работи в Ню Йорк, се е разделил с корейската си приятелка, с която имаха връзка две години. Причината за раздялата е типична за хора с високи амбиции – и двамата партньори са изключително фокусирани върху своите кариери и не са успели да намерят баланс между професионалния и личния живот.

Рафа, както го наричат приятелите му, и Корей били заедно около две години и за този период успели да посетят доста далечни дестинации, но Рафаел така и не завел приятелката си в България да я запознае с родителите си.

Синът на Корнелия и девойката се запознали в Америка, където Рафаел работи като финансов анализатор в известната банкова институция "Голдман Сакс". Той гради сериозна научна кариера, стана преподавател в Станфорд,  чел е лекции в Оксфорд и други престижни университети по цял свят за изкуствения интелект и е един от най-уважаваните експерти по темата..

Още като ученик Рафа стана част от Ученическия институт по математика и информатика към БАН. Той е едно от българските момчета, каращи Америка да ни сваля шапка, с приза, който спечели на най-престижната математическа лятна школа в Масачузетс, а учителите му и до днес споделят, че Рафаел е "гений в математиката".

Бившата му приятелка Корей не остава по-назад. Тя е израснала в Индонезия и е милионерска наследница на заможна фамилия. Семейството й се занимава с туризъм и има скъпарски хотел на популярния остров Бали. Корей заминава за Ню Йорк като студентка и след това остава там. Тя подобно на Рафа работи в сферата на финансите и е много ценен финансов експерт. Двамата бивши влюбени дори успели да поживеят за кратко заедно по време на пандемията, като обитавали апартамента на Рафаел.

Професионалните достижения, които преследвали обаче, попречили на домашния уют. Въпреки опитите на Рафа и Корей да поддържат баланс между работа и личен живот, професионалните им амбиции взели връх и те решили да поемат по различни пътища, като обаче продължават да поддържат близки приятелски отношения. Хора от близкия им кръг засега не могат да кажат дали двамата може отново да се съберат. 

Самата Корнелия Нинова не е коментирала публично раздялата на сина си и половинката му, но е известно, че винаги е мечтала да стане баба.

"Синът ми е на 32 години, неотдавна е завършил, а вече е преподавал лекции в най-престижните университети в света. С баща му съумяхме да създадем достоен, млад и перспективен мъж, който освен с интелекта си може да се похвали и с добро сърце", каза неотдавна пред "Ретро" Нинова. "Рано ми е още да ставам баба, а и синът ми в момента напълно се е отдал на научна дейност", добави тя.

Досега Рафаел не е представял официално гадже пред семейството си в България, но вероятно е чувствал натиска от страна на майка си, която често споделя в интервюта, че се надява скоро да види сина си щастливо обвързан.

След края на връзката на Рафа и Корей и двамата нямат нови половинки. Рафаел продължава да се радва на професионални успехи и месечна заплата, която възлиза на няколко десетки хиляди долара. Връзките му със световни финансови и бизнес кръгове го правят един от най-обещаващите млади българи зад граница. Остава въпросът дали Рафаел ще намери време за любов в натовареното си всекидневие, или кариерата му ще остане на първо място?

Корей е богата наследница

Бившата приятелка на Рафаел е израснала в Индонезия

Рафаел е гордостта на семейство Нинови

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК