Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО": Режисьорът и актьор Влади Въргала: Мая Манолова е като президента – той цял живот ще бъде зависим от политическата група, която го е издигнала!

САМО В ПИК И "РЕТРО": Режисьорът и актьор Влади Въргала: Мая Манолова е като президента – той цял живот ще бъде зависим от политическата група, която го е издигнала!

на 16.09.2019
341615
74
САМО В ПИК И "РЕТРО": Режисьорът и актьор Влади Въргала: Мая Манолова е като президента – той цял живот ще бъде зависим от политическата група, която го е издигнала!

Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов – Въргала, неведнъж е изразявал подкрепата си за кмета на столицата Йорданка Фандъкова. Популярният артист винаги е казвал, че никога не е ходил в кабинета на кмета Фандъкова, а при човека Фандъкова и тя е откликвала на неговите молби да се помага на болни и нуждаещи се хора.

Пред „Ретро” Влади Въргала коментира предстоящите кметски избори и аргументира позицията си защо Йорданка Фандъкова трябва да продължи да бъде градоначалник на столицата.  

- Г-н Карамфилов, известно е, че сте почитател на кмета Йоарданка Фандъкова, трябва ли тя да продължи да бъде кмет на София и защо? И какво е мнението ви за другия кандидат – Мая Манолова?

- В политиката, както и в спорта, не деля хората на „Левски” и на ЦСКА. Признавам качествата и успехите на всеки. За Мая Манолова мога да кажа, че бях против нейната кандидатура за омбудсман, но мисля, че тя като обществен защитник направи изключително достойни и важни неща за хората. Например битката, която поведе с монополите, със съдия-изпълнителите... Какъв е резултатът, е друг въпрос. Но това, че тя започна да разкопава тази градина, за мен я прави достоен човек.

Относно кандидатурата ѝ за кмет на София, това е друга тема. Аз подкрепям Йорданка Фандъкова, защото за толкова години София много се промени и животът в столицата се промени. Това, че във всеки отбор има мърши, ще го има, който и да дойде да управлява града. Или каквото и да управлява. Винаги ще има някой, който да компрометира неговото дело. Йорданка Фандъкова за мен е един от малцината овластени хора в България с морал. Като поведение, като характер, като резултат от поетите и изпълнени ангажименти. 

- А какво ще кажете за критиките към нея по повод прословутия ремонт на „Граф Игнатиев”?

- Аз също съм възмутен от това, което се случи на площад „Славейков” и „Граф Игнатиев”. Трябваше ли да има жертви с тия „перки”, за да се разбере малоумщината. Но знам със сигурност, че това не зависи от Йорданка Фанъдкова, защото за това отговаря този, който е спечелил търга, и само негово решение може да промени фактологията. Това не зависеше от Фандъкова. Но тя има достойнството да замълчи през цялото време, защото това е много трудно да се обясни и звучи като оправдание. Тя направи всичко възможно и в крайна сметка нещата се промениха. Така че всичко, което е направила дотук, според мен е изключително полезно за софиянци и за България.

- Как се промени София под ръководството на Фандъкова?

- Нямам познат, който да се е върнал от чужбина и да не е казал, че София е европейски град, че се е променил изключително. Всички трябва да си дадем сметка, че живеем в град, който е проектиран за най-много 550 хиляди души. Те са два милиона! То и няма столица, която да е комфортна за живеещите в нея. София не е град за живот, а място за работа. И въпреки всичко се създава възможно най-много комфорт.

- Как се отнасяте към заявката на Мая Манолова – дълги години емблематично лице за БСП, че щяла да е независим кандидат за кмет? Още повече че се очаква да бъде подкрепена от БСП...

- Няма независим кандидат. Може да си имам своите пристрастия, но никога не съм бил партийно ангажиран. За мен хората в партиите, които виждам сега, по Тодор-Живково време щяха да бъдат членове на БКП. Просто това е порода. Над 80% са влезли вътре за облаги, за да си уредят живота. И този популизъм на гърба на народа, който демонстрират, е маскарад.

Затова съм впечатлен от Манолова като омбудсман, но мисля, че Йорданка Фандъкова трябва да продължи да бъде кмет на София, защото тя има опита и е доказала морала и способностите си. И сега е моментът да се заложи на новото чрез старото. Когато един режисьор е заснел своя филм, ако му дадат възможност да го направи втори път, бъдете сигурни, че той ще го направи по-добре.

А Мая Манолова е като президента – той цял живот ще бъде зависим от политическата група, която го е издигнала. Тя не може да е независима. Който плаща на цигуларя, той поръчва музиката. Ако на мен един продуцент ми даде пари да заснема филм, нали той ще ми каже какво иска да има във филма.

Сещам се и друго – не е препоръчително кметът да бъде в опозиционен план, защото това означава, че той непрекъснато ще има конфликти и няма да може да взаимодейства убедително с опонентите. Според мен кметът трябва да е обединител. В случая на всички е ясно, че Фандъкова е по-практично правилният избор. Не че имам нещо против съществуването на опозиция, напротив, то е перфектно. Обаче кметът трябва да гради, а не да води вътрешни битки. Защото от битки няма да му остане време да се занимава с нещата, за които е избран.

Винаги, с каквото мога, ще подкрепя Йорданка Фандъкова. Казвам го като човек, който споделя приятелство с нея и няма нито една облага! Няма някой, който може да излезе и да каже: Е, той ходи и се натяга, защото... Единственото, за което аз съм ходил при Йорданка Фандъкова, е било за някого, който е в неравностойно положение. Не са малко нашите срещи, но всички са били свързани с хора, които наистина са ощетени от съдбата. Аз познавам морала на този човек и затова съм сигурен, че тя е Човекът. Какво ще стане от тук нататък, не моралът е определящ. От тук нататък е една игра, затова ѝ казват политика. Следва партия шах.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(74)
1
На нас врагове не ни трябват имаме си бъсъпъ и дъпъсъ антибългарски терористи взривявали църкви и влакове
2
А ФАНДЪКОВА ОТ КОГО Е ЗАВИСИМА???
3
Влади, сам знаеш, колкото и добър човек в работата си, изхабява се.
4
Хеликоптер за ключица, как не ви е срам гадове долни. Обикновен човек ще го оставят да загине, но щом е за тази, защо не изпратихте и международната космическа станция да я закара до болницата. Такава наглост, алчност, тъпота и простотия, аз лично никога не съм виждал в тази страна. Тази да плати всяка стотинка за разходите на хеликоптера от джоба си, а тези, които са позволили да се вдигне машината за тази глупост, да бъдат наказани дисциплинарно.
5
И на Кюстендилската пресъхнала слива и на селс'кия каунЬ мога единствено и само да им са сера на урудл'ивите болшевишки физио'номомутра!!!
6
И тоа взе да прави сФирки на Бай Дик!!!!
7
Въргала винаги се е стремял да го оприличават на мутра. Но всъщност прилича на клошар
8
ОТВРАТ,НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧАШ. И ТИ ЛИ,БЕ ПИОНКО СМЕШНА И ИЗНОСЕНА ОТВСЯКЪДЕ;И ТИ ПОЧНА ДА РАЗДАВАШ МИСЛИ ОТ ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ,ЦЪРВУЛ СИ ТИ,ЦЪРВУЛ,КРЪСТИЛ СЕ "ВЪРГАЛ"
9
Много прост тоз Въргал. Ама много. Но щом му харесва да харесва хора , за които една ТИКВА казва - МАГАРЕ ДА ВЪРЖА И ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ ,негово право е. Явно се е превърнал в поредния целувач на тиквения задник. Горкият ! Докъде го е докарал. Крах в работата си , крах в семейството , крах с любовницата И сега крах и на морално ниво. Ужас !
10
Впечатлен от работата на Майчето......хахахаааааа.Да се смееш или да плачеш.До преди 3 месеца никъде нищо не се чуваше, или пишеше за лицето ММ и нейните подвизи и велики дела за народа. От месец насам всеки божи ден я възхваляват . Докат Софиянци я направят безработна.
11
Влади смяташ ли, че Фандъкова е кмета на София!!! Аз се съмнявам. А всички знаят Манолова, дали някой може да и влияе.Аз се съмнявам.
12
отговор на коментар
Манолова ще й влияет от Кремъл
13
Както ти – от спирта, нали Въргала? Знае си той. Зер пиенето е до Гроб. Дават ли подаяния? Нов филм нещо?
14
Абе въшкар откъде пропълзя и ти. Та кой не е зависим от партията си Фандакова ли Мента Стоянова Караянчева ли Цацара ли
15
Наистина, София е красив и европейски град. Това се изгражда трудно и с течение на времето. И, тук Влади е прав, че столицата се множи. Прииждат от всички краища на България. Пазаруват си апартаменти като за световно. Инфраструктурата ни не е за мегаполис. Но, какво да отговориш на озлобени хора. София е за софиянци! Защо никой не го разбира? Придошли, бол! И, все недоволни! А, и като има две жени за кандидати за кмет, стой да гледай! То, вслужбата, като се съберат жени е цирк. Смятам, че г-жа Манолова не би свършила нищо като кмет. Така, както беше и за омбудсман.Нищо! рабо Една
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Умно момче е Влади....само че има много тъпанари и се ловят на празна кукичка че тая овца е независима.
18
Кое Е нецензурно БЕ ИДИОТИ и БАШ на Вас ли трябва да КАЗВАМ КОЙ е Първия човек във Държавата,хайде онзи Е малоумен А Вие да не сте заедно със него.Та нека кажа и на Вас че Републиката е Парламентарна и Шефа на Парламента Е ПЪРВОТО ЛИЦЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ и Е шеф и на ''Тиквата'' както казва идиота който защитавате и на ''Ветов'' ветов защото ТОЧНО Вие знаете ЗАЩО.....А на онзи който защитавате акъл може да му се прилее само по стария начин както вадят мозъка на Фараоните но само че отзад за да не се изцапа снимката за паспорта които ще му трябва за Курило......????
20
болшевишките кретенски тролове ,отново серат и повръщат усилено пак в сайта, това са те дебилските агнешки кратуняци най голямото зло на БГ!
21
Много уважавам Влади. Той е истински идеалист и добър човек. Доказал го е през годините. Но и доста пъти е проявявал наивност. Фандъкова също едва ли е лош човек, но е фасада на ужасни хора, техните интереси и договорки. В Столична община е пресечната точка на всички участници в задкулисието и тук се вижда (или по-скоро не се вижда) колко добре се спогаждат помежду си. От Лафките, до Общинска банка, през Софийски-те имоти до сметосъбирането, от пътните ремонти до публечно-частните партньорства с апортиране на имоти. От Маджо до Ковачки, от Божков до Пеевски.
22
плиткоумни ,слабоумни, малоумни .....забравихте ли на какво приличаше София преди 10 години.Вашта м....неблагодарни .Кой кмет в коя държава по света не е зависим бе прости селяндури.?Изберете си мутресата Мая че да видите тогава независимост.То бива простотия ама чак пък толкоз.....
23
актьорчето , ти ще останеш зависим от манталитета на героя си , Въргала , и от чашката !
24
Всички плюят срещу София, колко е мръсна, колко е неуредена, колко....., но всеки драпа да дойде в нея. Но, не е така, защото във всяка голяма европейска столица има красиви места и не толкова. Навсякъде, покрайнините не са лицеприятни. Има го в Париж, Лондон, Рим,Атина и къде ли не. И, днес преди празника на София, нека си помислим все пак къде живеем? Градът ни не е грозен. Нормален, европейски град, който по нищо не се отличава от другите. Стига, да си пътувал и да направиш сравненията.
25
Вижда се, че се реализират доста проекти, не може да се отрече. Но на каква цена, с какво качество, и КОЙ все ги изпълнява? Ако отговора на някои е "все тая, нали се прави нещо" значи имаме сериозни различия с тях. За всеки влак си има пътници и за всеки пътник си има влак, в случая кандидат за кмет.
26
КОЙТО НЕ Е НАЯСНО,Е ЧЕ НОВИЯТ КМЕТ НА СОФИЯ Е...ДАНЧЕТО ФАНДЪКОВА?!? Х'У'Й ЗА МАЯ
27
За какво ти трябва да си вреш носа,където е най силната воня?Даскалицата Данка,да не би да не е зависима от Борисов?
28
Узурпаторите на БЪЛГАРИЯ БКП - БСП и до ден днешен тормозят гражданите , защото още са зад ГЕШЕТАТА на чиновничиската БСП и гледат намръщено и лошо ...Лесно ще ги познаете чиновниците , които са назвачавани по чисто червена партийна линия ...и те още са там зад гишетата ..ГЛЕДАТ ЛОШО И ИМАТ ЕДНА ЧЕРТА - БРЪЧКА между ВЕЖДИТЕ от 15-20 годишно мръщене зад ГИШЕТАТА !А новите хора от администрацията и чиновниците НЕ са намръщени и наистина работят в услуга на обществото !
29
ШИРБЕТЯ откачи ...целия трепереше и изплаши ДЕЦАТА ..! КОМУНЯГАТА дори стисна зъби и му излезе слуз от устата !
30
Да, остана един позитански пасивен педер@аст - ТИ!
31
Явно Владко съвсем е огладнял, че да се изказва в полза на Юрданка и против Мая. Ще падне некой лев защото филмите които направи си бяха пълни тъпотии. И от кметски ли работи разбира или Юрданка му е дала некоя кинта за нещо си инсега и благодари. Който има качества като артист и са доказани, не целува никой о///Ран за//ник. Той и онзи Хой Милото са такива. Даже Милото за да стане директор на Сатиричния театър си беше сложил два портрета на Вожда и той като ценител на културата и изкуството, веднага оценил качествата му.
32
По въпросът за търговете;ние сме средно голяма държава,направиха се големи промени в структурата и.Има фирми специализирани в различни области,най-много в строителството.Една строителна фирма ,когато кандидатства за определен търг,трябва да има пълен комплект машини,съоръжения,подизпълнители за специфична работа, много от кандидатите играят с капитал от 5 лв,почти без машинен парк,за тях е важно да участват или са влезли в някакъв сговор,който им е осигурил някакви пари,за да оспорват търга,ако не го е спечелил техният човек.Това бави откриването на обекта,мотаене,не се научихме,или не искаме да се научим,че ако си спецаилист в определена област,кюти си там,ако не ти стигат силите да се разширяваш.Много дълго бяхме бедни,и сега алчността се вихри ненаситна и зла и им се иска това което е постигнато на запад за 5-6 поколения,при нас да стне за 10-тин години.Няма как,и незабравяйте;ние не направихме отсявка,и сега икономиката ни е заета от 40 процента руски кгб фирми,които гълтат нашите европари и ги прехвърлят в Русия.Докато плащаме данък АСВАБАЖДЕНИЕ так ще бъде.И забравете,че Мая може да работи нещо,тази жена е ХИПЕРАКТИВНА,това е диагноза,тя неможе да върши никаква работа ако не е под прожектор,ако няма шоу,все пак е учила нещо като за организационен комсомолски работник,нещо снайперист,нещо като нищо друго на света.За кмет,тези качества са пагубни,още повече тя обещава да променя страната като цяло,а кога ще се занимава с проблемите на нашият мегаполис,не се знае.М И С Л Е Т Е.
33
БОКЛУЦИ НЕГРАМОТНИ-ПОГЛЕДНЕТЕ ДЪРЖАВНИЯ ПРОТОКОЛ ПА ПОСЛЕ СЛАГАЙТЕ КАРАВИЕТНАМЧЕВА НА "ПЪРВО" МЯСТО.
34
Само да попитам, защо Костинбродската пиростия, ще замени заплати от 8000лв. с три пъти по малка, и куп държавни привилегии, като на активен борец, ако не се кани да краде, какво друго! Да не би и нея да я изнудва с някакви снимки, от тъмното и минало, като годеницата на кандидата от Да България. Защото до последно казваше и се кълнеше, че няма да се кандидатира, и че проблемите на хората, са новото и амплоа, както и борбата с монополите, и хоп в дълбокото в услуга на червените олигарси и червената мафия и на същите тия монополи, а хората кучета ги яли. Също да попитам, какви постове е избрала за мъжа си, както и за мафиотите братя Галеви и контрабандиста Фози. Защо не ги е поканила в инициативния си комитет тях, и Мишо Шамара, с когото митингуваше за да даде шанс на Олегарски. Какви постове е предвидела за Пеевски, когото посочи за шеф на ДАНС, и за Дудука с когото организираха Костинбродския преврат. И не на последно място питам сестра Галевца, Какъв пост е подготвила, за търговеца на наркотици сводника мангал рапъра Ванко - 1, за когото измисли специален закон, с който го освободи предсрочно от затвора. За чалгарката Анелия, Криско, за човека на Иванчева хваната с подкуп, Вапцаров, както и за червените олигарси бр. Динев няма да питам. Няма да питам и за за легиона от олигарси и мафиоти с които си е имала работа, защото няма да ми стигне един живот. Ето това ви предлага червената латерна, управлението с марката на братя Галеви. Затова не вярвам, че ние софиянци ще изберем една проскубана червена коткудякаща кокошка, пред един трудолюбив и доказал се кмет. Кон за кокошка, няма как да стане...
35
Владко, Владкооооо, Владко. На тия години, в България прекарани и толкова заблуден. Жал ми е за теб.
36
Точно пък този алкохолизиран просяк ли намерихте да коментира??? Не плачеше ли по телевизията, че е изоставен и без пикната пара, че да му даде някой за има да си харчи?!?
37
отговор на коментар
Най-смисленият комемтар от всички! Адмираций!
38
Фандъкова никога не е казала ,че е независима и това е ясно,докато Манолова това го афишира на висок глас,биейки се в гърдите,забравяйки че допреди две години се водеше острието на БСП!!!!!! И само питам,Манолова била ли е ръководител на поне 5 кокошки?????или задачата и е само да кудкудяка!!! Само питам
39
отговор на коментар
Комуняците сте изхабени по рождение!
40
Тъжна работа сте колеги /по скоро другари/.Защо коментирате как изглежда физически Влади. Да бяхте поне прочели какво е написал.Така едно време комунетата говореха за Солженицин и Архипелаг "ГУЛАГ". Не сме го чели, ама долна книга! Нали знаете, че вола като рие, на гърба си го хвърля.
41
Господин Карамфилов, може би не живеете в София или в България!?Сигурно си въобразявате, че г-жа Фандъкова не е зависима от ББ, който пък не е, ама изобщо не е зависим от "новия голям брат"!? Държавният департамент няма никакъв, ама абсолютно никакъв доклад за миналото на същия!!!! Айде отворете си очите, разровете малко мозъка си и ако не съм прав ИЗВИНЯВАЙТЕ !!!
42
Ха, ха, ха, ще се научи да ходи и при новия кмет когато има зор, знае вратата и как се влиза там, та няма да му е трудно! Другото е ала-бала за забавление на публиката!
43
Тоя клоун, некадърен и изваден от нафталина, защото отдавна е станал за смях и резил, явно доста го е закършил аз пори, след като си е подложил задника на "Ретро" и "ПИК"! Всички нормални хора бягат като от чума от тези "медии", а този жалък просяк тръгнал да им дава интервю! Позор! Дали се усеща как е паднал в клоаката?
44
бдйко методиев бил най-тъпия и прост премиер в цялата история,тоя образ е за затвора
45
Да подчертаем, че кметицата на София е от село, с руска филология и е зам.председател на политическа партия, при която вече 10 г вървим все по-зле и по-надолу, а трябваше вече да процъфтяваме. Колко милиарда профука Фандъкова, а това което е направила все е за поправка. Какви са тези кошчета за по 1000лв, каменни пейки за 10000 лв, билети с по 100% увеичение, щото и автомати не сложи и 5 г ресто не се връща, подсигурена със сигурна печалба Софийска вода, а водата и услугите все по-лоши, Топлофикация е пред фалит....Абе,Въргал, ти на ред лиси или нещо и на теб са ти обещали?!
46
Влади, за сетен път се убеждавам колко елементарен и посредствен актьор си! Попитай любимата си кметица 2 неща: 1. Има ли поне една структура на СО която да не е подгизнала от корупция? 2. Защо ББ се отказа от държавна субсидия за Герб? Защото златната кокошка Фандъкова задкулисно захранва партийната каса на Герб с милиони! Тогава драги ми Въргал, ще ти станат ясни много неща! Все някога трябва да се променят нещата в България!!!
47
И този ли се набърка в политически интриги? Когато някой си мисли, че разбира от всичко, значи е изкукал. Та и този е от тях - изкукалите. Куковец е друго. Той си е куко.
48
Такива като Въргала с придворни шутове на правителствата на ГЕРБ,Винаги когато ще има избори от ГЕРБ ги сръчкват да кажат някоя хубава дума за тях.И се намират такива като Въргала,Тончо Токмакчиев,някои от господари на ефира и други на които подхвърлят трохи от софрата да хвалят управляващите ..И при тези избори няма да е различно.
49
Здрасти, Влади. Мен подкрепяш ли ме още?
50
Номер 2, не ти ли е ясно от кой е “зависима“ Фандъкова??!! Зависима е както е бил зависим,както ще бъде зависим и който и да е евентуален нов кмет,от градския съвет,от съветниците,които се избират от партиите!!Така,че стига сте плюли по жената за улици и площади!!Тя не може и няма как да предприема на своя глава решения за дадени сделки или мероприятия!!Всичко е колективно действие,на мнозинството съветници,които го гласуват,както в народното събрание!!!
51
Сега Фандъкова я избираме с капитал-свършената работа,Манолова срещу обещания,типично в профилът и на агитатор отключващ стар комунистически рефлекс 'в близката далечина,една черна точка се белее.'Даже обещава да променя страната,тя за кмет са на София ли кандидатства или за министърпредседател,за президент ли...Тази жена е болна с диагноза хиперактивност,тя не е в състояние да свърши нищо което има дълъг и труден път на реализация,тя работи по схемата 'мъж искам,сега го искам.' Тя е болен човек,с болни амбиции,а може Борисов и да се опитва пак да и помогне,защото през последните 3 години освен добрите неща които постига във външна политика ,но много ясно дава на комунистите рамо и то в момент който БСП се сриваше тотално и имахме възможност да се отървем от тях,той им подари,ПОДАРИ президентският пост и то да беше поне с качествен човек,а то с човек цял живот работил работа в която неможе да имаш собствено мнение,с пристрастие към травестит с налагаем характер,която използва неговото пристрастие за да налага идеи и налудничево поведение на президента,който в къщи може да командва,но държавата няма право.
52
Въргала постоянно се въргаля в нечии крака...
53
Материал за Румен Бахов,свидетеля на множество абсурди в обществото ни e портрета на Мая,"излязла" по грозна от грозният на снимката.Това са средствата за масово заблуждение.При тях е напълно изпълнимо,да ни представят примерно Ива, като Мона Лиза на младини.Ива е професионалист,работа за нея ще има винаги,да му мислят някои наши родно производство "режисьори","актьори","професори" от последната реколта и още много знайни и незнайни представители на българската интелигенция.
54
Въргала е смешени глупав: подготвир си е явно няколко проектчета я за фестивалче, я за "творческа улица", я за "актьорска" в София и ще чака паричките от Столичната община напролет /зимата ще си кюта и ще ги получи/.А ако случайно изберат Манолова, ке даде интервю на "Дума".Както казват хората, тоя си е запикал очите.
55
отговор на коментар
№ 4 , направи там нещичко , и вярвай ни , за тебе ще пратим големият " авиатор " ! Така,че спокойно, и не с лошото ! Може и Корни с " метлата " !
56
отговор на коментар
№ 4 , направи там нещичко , и вярвай ни , за тебе ще пратим големият " авиатор " ! Така,че спокойно, и не с лошото ! Може и Корни с " метлата " !
57
Въпросното недоразумение Въргала, откога стана специалист и по вътрешнополитически въпроси!?? Винаги е бил на много ниско професионално и човешко ниво и е недопустимо да прави коментари. Просташкия му манталитет е дразнител за нормалния човек.
58
Въргала щеше да бъде клошар, ако не бяха парите, които му дадоха ГЕРБ за тъпия му филм.
59
Защо му викат Въргала ? Не съм чул да се е сбил с някого. Явно, защото постоянно се въргаля в краката на силните на деня.
60
Каза им го на българските болшевишки и-з-р-о-д-и ш-у-м-к-а-р-и! Нема друга такава и-з-м-е-т, като тях!
61
Сливенския те очаква скороо скорооо скороооо
62
ГРОЗОТИЯТА Е ТАА МАА МАЗОЛОВА
63
Qshte i putkata tq shte specheli izborite .Propagandisti merizlivi
64
И да паднем и да бием пак ще се напием.
65
отговор на коментар
ПО~ГОЛЯМА ИСТИНА ОТ ТОВА НЕ ЗНАМ,,,,
66
От лакеите на вляста какво да очакваш .Утре ще похвали и Борисов,Цялата наша интелегенция е безъба.Скована е от страх и безразличие.
67
Доколкото схващам мисълта на Въргала, че Фандъкова е правила всичко да облекчи хората в неравностойно положение без да си прави пиар.
68
Влади е на хранилка при ГЕРБ. И много тролове... До тук ясно. Ама да се излагат с фотошоп да обработват снимките на Мая...
69
Не четох статията,но от заглавието,ще си позволя коментар.Ако никой не бе зад,с,никой не ще да знае,узнае,за Радев,Мая,и всияки други.
70
ТИ ГРОЗНАТА Ш-У-НДА
71
Влади Отрепката бил казал! Ти го напраскам.
72
Глупаво изказване . n9v6Фандъкова да не паднала от Марс и е независима
73
Дори и омбуцман е нямало право да работи с диплом за снайперистка,сега се прави на пръднала!Прокуратурата да разследва как е назначена за адвокат,без да има съответното образование!Покажи си дипломата Манолова,не я крий!
74
Сутрин Мая обед Мая вечер Мая МАЯ Мая МАЯ Мая хайде Мая леле Мая тази латерна ли е Мая Мая е червен балон медиите я правят слон
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10645
архив

Две борчета се срещат и едното пита другото:
- Защо си с две жалейки?
А вторият отговаря:
- Вчера баба ми почина, а днес брат ми каза, че и неговата също починала!

няма нови новини
Днес: 197
hot
най-четени новини в момента
сега
2999
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Шефът на автоклъстъра разкри шансовете на България да стане партньор на "Фолксваген" след кризата в Сирия (ОБНОВЕНА)
x
ЖИВОТ ОТВЪД: В египетски саркофаг намериха карта за задгробния свят
x