САМО В ПИК И "РЕТРО": Резилът „Биг Брадър“

ТВ афери

САМО В ПИК И "РЕТРО": Резилът „Биг Брадър“

41184
преди 7 часа
САМО В ПИК И РЕТРО: Резилът „Биг Брадър“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След дълга, но според зрителите – „недостатъчна“ пауза, стартира новият сезон на риалити формата „Биг Брадър“. Известното със скандалите си предаване стартира не по-малко скандално, като опитни очи на водещи от други телевизии забелязаха, че „живото предаване“ изобщо не се излъчваше на живо. Заради нечувано закъснение в програмата на Нова тв другото им риалити „Игри на волята“ влезе в ефирното време на „Брадъра“, и всичко се излъчваше със забавяне и зле прикрит монтаж.

препоръчано

Но върхът на простотията беше подборът на участниците, които потресоха зрителите. Прага на прочутата къща в Нови хан прекрачиха 16 души, които според някои са представителна извадка на българското общество. То самото обаче е на друго мнение.

Първа влезе Атижа, попфолк звезда, за която почти никой не беше чувал. Младата жена направи впечатление с множеството корекции по тялото си, включително постигнато чрез пластична хирургия „бразилско дупе“, което демонстрира в прозрачен, изключително впит тоалет.

После влезе скандално известната Анджела. Момичето се прехранва с еротично фото- и видеосъдържание в онлайн платформа за платени абонаменти и не крие, че гледа на мъжете като на банкомати и роби.
„Сигурна съм, че мъжете ви ме гледат“, каза тя от ефира.

Първият мъж, влязъл в търсене на слава, е Николай, който работи като доставчик, и заяви, че жените го преследват и не могат да му устоят. Моментната изолация в предаването за съжаление му пречи да види последиците от това си изказване, защото социалните мрежи се препълниха с момичета, които показват чатовете си с него как им се моли за срещи и внимание. Младежът явно влиза със заявката да се окичи с образа „плейбоя“ на сезона, както направи преди години Здравко от Бургас в първото издание и така си извоюва победата.

Със същите амбиции влиза и Виктор – бивш състезател по бодибилдинг със „свободно сърце“. Източници на „Ретро“ обаче разкриха, че здравото татуирано момче, което работи като бръснар, всъщност е обвързан и сгоден с русокоса жена на име Деси. Макар в момента всяка следа от нея в социалните му мрежи да е заличена с цел поддържане на образа, който се опитва да внуши, именно Деси е с достъп до тях в момента и публикува какво се случва с любимия ѝ в предаването в реално време.

Беба Янева, чието истинско име е Теодора, която влезе като съквартирант номер 5, е бивша гимнастичка с много корекции по лицето и тялото. Тя също заяви, че влиза, за да търси любовта.

Ромското участие в този сезон е на Георги от Карлуково, който заяви, че обича Лили Иванова колкото жена си. Той скандализира зрителите на „живото“ предаване с начина, по който близките му го изпратиха – с поклони и целуване на ръка, като някой цигански барон.

Най-бурни реакции предизвика Ивонне, но не с изказването си във визитката, че се е целувала с Енрике Иглесиас. Високата руса жена с глас в долния регистър провокира зрители и журналисти да се разровят за миналото ѝ. Според излязлото в медиите до момента, слуховете са, че русото изкушение всъщност е мъж на име Ивайло, и е дала хиляди левове, за да претърпи трансформацията, която е постигната във Франция.

Интересно решение на продуцентите е влизането на Диджей Пацо, защото той е баща на една друга риалити звезда – Александра Гърдева, която беше финалистка в първия сезон на „Ергенът“ и участничка в онлайн формата „Къщата на инфлуенсърите“, където участваше и Анджела, а двете имаха доста конфликти.

Фаворитката на зрителите за момента е единствената според тях нормално изглеждаща жена - Ванеса, която учи право и се гордее, че няма корекции.

Познат на Нова тв е и Радостин, който беше участник в „София ден и нощ“, бизнесмен е и не харесва простотията.

Още една скандално известна риалити звезда е Веселка. Едрата дама е победителката в първото издание на „Мис плюс сайз“ и влезе със заявката да покаже сексапила на жените с наднормено тегло, демонстрирайки пищните си форми по прашки и прозрачна пола.

Това предизвика вълна от възмущение и подигравки. Възмути се дори Пам Велидис, станала известна като дебелата участничка от „Ергенът“, сезон 2.

„По голо дупе са сладки само кучетата, порода корги“ и „Не можеш да представляваш цяла общност жени и да ги показваш отчаяни за мъжко внимание. Като си представител на някоя група, трябва да я представяш добре, защото негативите за теб са негативи и за групата“, сподели Велидис по повода.

Марио пък е бръснар, завършил Семинарията, който изяви притеснение да не се изложи пред църквата и същата вечер прекали с алкохола, викайки на духовни беседи случайни участници.

Петър щеше да остане абсолютно незабележим на фона на останалите, ако не беше избран от Биг брадър да взима важни решения за съквартирантите, едно от които остави всички без дрехи, включително почти голата Веселка.

Кристи се открои с отворената си личност и свободна сексуална ориентация и се очаква да влезе на нож с последната, прекрачила прага – рапърката Косара, която се самоопредели като открит хомофоб.

Участникът в шоуто, който беше излъчен от зрителите след онлайн надпреварата в Нова плей, също се казва Георги. Засега стана известно само, че мъжете в къщата категорично отказват да делят едно легло с него, което започна веднага да пробужда спекулации.

„Уважаеми зрители! На Нова телевизия ѝ е по-евтино да върне от миналото “Big Brother” с безплатни участници, търсещи бърза слава, отколкото да инвестира в публицистика, български сериал, филм или да купи нещо, което става за гледане!“ написа Николай Николов от БНТ 2 в личния си фейсбук профил.

Масово зрителите са съгласни с него и до момента предаването предизвиква повече подигравки, отколкото интерес заради странните персонажи, представени като извадка на българската общност.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК