САМО В ПИК И "РЕТРО": Румен Овчаров избяга в Танзания (СНИМКА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Румен Овчаров избяга в Танзания (СНИМКА)

541639
на 15.02.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Румен Овчаров избяга в Танзания (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

В екзотиката на Танзания посред зима се е потопил Румен Овчаров, видя „Ретро“. Бившият енергиен министър завел съпругата си Иванка в африканската държава, защото била една от мечтаните им дестинации, най-вече заради планините Килиманджаро, които отдавна двамата планирали да изкачат.

препоръчано

Откакто е извън активната политика, Овчаров се е отдал на хобитата си, сред които е и планинското катерене. Всяка година с жена му и по-малката от дъщерите му организирали поне по едно пътуване с цел алпинизъм. Справка с цените на воаяжите до Танзания показва, че последната ваканция на политика му е излязла повече от солено. Според офертите на туроператорските агенции цените за двуседмична авантюра на най-високата точка на Африка – планините Килиманджаро, започват от 5600 лева на човек, като в тази цифра не влизат входните визи, задължителните ваксинации срещу жълта треска, екипировките и разходите от личен характер за храна и други покупки. Така само за себе си и съпругата си Овчаров е пръснал над 12 хиляди лева за едно пътешествие.

До екзотичната дестинация двамата били придружени и от малката им дъщеря Теодора и съпруга й Валентин. Двамата се ожениха през лятото на 2019 година на разкошен плаж на перлата на Гърция – полуостров Халкидики. Лично Овчаров отведе щерка си до олтара, а само след няколко месеца даде ръката и на по-голямата си дъщеря Яна, която се омъжи повторно. От нея Овчарови вече имат две внучета – 11-годишния Адриан и малкия Йоан, който в началото на февруари навърши 1 годинка. Бившият министър на енергетиката е много привързан към внуците си и обича да прекарва време с тях на семейната вила в село Саранци. Той и жена му често отменяли Яна в грижите, особено след като се разделила с първия си мъж само година след появата на сина им. Сега обаче били доволни, че и тя, и малката й сестра Теодора срещнали стабилни мъже, с които да градят бъдещето си.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК