САМО В ПИК И "РЕТРО": Сестрата на Слави яхна мерцедес (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Сестрата на Слави яхна мерцедес (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

60665
на 07.05.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Сестрата на Слави яхна мерцедес (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Като баровка живее сестрата на Слави Трифонов, видяха фотографите на „Ретро“. Петя, която е спрягана за сив кардинал в партията на Дългия в родния им Плевен, фучи из булевардите на града с лъскав мутренски джип, по подобие на своя брат.

препоръчано

Мощното возило на каката на чалгаря е черен мощен мерцедес, чиято цена е 100 хиляди лева, показва справка с известен сайт за търговия с автомобили. Едва ли Петя, която работи като обикновена рентгенова лаборантка в плевенска болница, би могла да си купи подобна скъпарска кола със скромната заплата, която получава. Очевидно щедрият ѝ брат се грижи тя да живее като ВИП персона и я е подсигурил и с жилище в елитна нова кооперация, където Трифонова съжителства със своя съпруг Владимир – лекар пулмолог.

В ежедневието си лаборантката хвърля бялата престилка и се носи с маркови дрехи от глава до пети, каквито не могат да се намерят из магазините в Плевен. Любимата ѝ марка е италианската „Монклер“, №1 в света по производство на дизайнерски якета. Моделът, с който Петя бе засечена на разходка из града, струва около 1000 евро, или 2 хиляди лева.

За лъскавия стандарт на живот на каката на Дългия говорят и публикациите в социалните мрежи. Профилът ѝ във фейсбук изобилства от фотоси от екзотични почивки, круизи, острови и 5-звездни хотели, на които е била. Воаяжите са част от подаръците, с които лидерът на „Има такъв народ“ глези сестра си. Често заедно с Петя пътува и тяхната майка Здравка, както и цялото семейство на каката на Трифонов – нейният съпруг и синът им Теодор.

Племенникът на Дългия е сочен за основен наследник на милионите на вуйчо си. По негово настояване той завърши образованието си в Англия, а после бе на специализация в Шанхай. Теодор се опитва да подражава всячески на Трифонов и също демонстрира охолен начин на живот в социалните си мрежи. Там той редовно се снима как пуши маркови пури и пие скъпи уискита, облечен в дрехи на любимия дизайнер на вуйчо си – Филип Плейн, чиито тениски втрещяват с цени от 800 лева до 2 бона за бройка.

 Петя с мерцедеса за 100 бона

Лаборантката Петя (в средата) с марково яке "Монклер"

Трифонова със съпруга си Владимир

Кооперацията в Плевен, в която каката на Дългия живее

Петя пазарува скъпарски стоки

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това