САМО В ПИК И "РЕТРО": Скандали от ревност тресат Радев и Десислава (СНИМКА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Скандали от ревност тресат Радев и Десислава (СНИМКА)

268224
на 25.04.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Скандали от ревност тресат Радев и Десислава (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пристъпи на ревност са обзели първата дама Десислава Радева, която вече повече от година е извън обсега на прожекторите. Въпреки че отсъства от медийното пространство, съпругата на Румен Радев все още вършее на „Дондуков“ 2, където има свой кабинет.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Президентшата не е престанала да ходи на работа, макар всъщност длъжността ѝ в държавната институция да не е много ясна. Макар да се води в изгнание, тя продължава да изпраща поздравителни картички и адреси от свое име, но и да следи кореспонденцията на съпруга си. Оказва се, че Деси проявява силна ревност по повод подаръците, които почитателки на Румен Радев изпращат лично до него в сградата на президентството. Дама на име Петя Трендафилова, видна последователка и защитничка на държавния глава, която често присъства на официалните му визити из страната, сигнализира във фейсбук, че му е изпратила армаган, който ѝ бил върнат обратно от куриерската фирма. „В президентството на Република България работят хора, които стопират изпратена до президента Румен Радев кореспонденция да не стигне до него. Исках да изпратя до държавния глава 2 книги и те ги връщат обратно под предлог „отказана от получателя“. Не вярвам самият президент Радев да стои при тези хора, работещи в деловодството. Имам съмнение, че в деловодството на президента Румен Радев работи и неговата съпруга и една от причините и главната причина е тя, защото тя така е наредила, а не самият президент Радев“, пише огорчената Петя.

Тя е приложила и факсимиле от куриерската фирма, на което се вижда, че подадената от нея пратка от град Плевен е била отказана от получателя.

Че Десислава е ревнива по природа, се видя още в началото на мандата на Радев. Тогава двамата попаднаха в комична случка по време на посещението им на нестинарски събор в странджанското село Българи. Докато ходеха триумфално, отново хванати за ръце, из централната улица на селото, изневиделица се появи атрактивна млада бразилка, която се залепи за държавния глава като гербова марка. Чужденката заговори Радев и успя да го разсмее, а после се намърда в прегръдките му за снимка. Реакцията на Ген. Деси обаче не закъсня и тя бързо се намеси, издърпвайки уж незабележимо мъжа си към себе си и хващайки го за ръка. Без да знае обаче, действието ѝ бе запечатано във видеоклип, който направи фурор в социалните мрежи.

Самият Радев е споделял в свое интервю, че всъщност той бил по-ревнивият от двама им, но се опитвал да се владее. Проявите на Десислава обаче сочат тъкмо обратното. Припомняме, че миналото лято плъзна слух, че двамата са се разделили, а първата дама е забягнала при сина си Страхил в Америка. Впоследствие обаче двамата разсеяха мълвата, като се появиха на разходка по „Витошка“.

Радев с почитателката си Петя Трендафилова

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК