Вход
София
Времето в София 20 o C

САМО В ПИК И РЕТРО! Тома Биков с остър коментар: Срамът от Корнелия ще прерасне в гняв

САМО В ПИК И РЕТРО! Тома Биков с остър коментар: Срамът от Корнелия ще прерасне в гняв

на 29.10.2017
96296
57
САМО В ПИК И РЕТРО! Тома Биков с остър коментар: Срамът от Корнелия ще прерасне в гняв
Автор: Тома Биков
29.10.2017
57
96296

Черният пиар на БСП придоби вселенски размери

„Дали случайно шефът на Държавната агенция за разузнаване не е втори братовчед на Бойко Борисов. Попитайте го дали е вярно. Аз не казвам вярно ли е, или не е вярно, и аз питам - дали на Бойко Борисов не му е втори братовчед директорът на ДАР. Нека да отговори, може пък да не е вярно това.” Това заяви през изминалата седмица в парламента депутатът от БСП Таско Ерменков. Цитирам думите му, защото те са ярък образ на черната кампания, която социалистите водят през последните няколко седмици. На конкретния въпрос на Ерменков отговориха и премиерът Бойко Борисов, и шефът на разузнаването Драгомир Димитров, които отрекоха да имат каквито и да било роднински връзки помежду си.

Очевидно Ерменков направи внушението си под формата на въпрос, защото предварително беше наясно, че информацията му е фалшива. Няма да коментирам в дълбочина конкретната ситуация. Само ще припомня, че тя дойде веднага, щом стана ясно, че БСП са излъгали за това, че техният депутат Георги Стоилов няма нищо общо с брат си Илия, който беше арестуван в Русе за рекет и разпространение на наркотици. Оказа се, че двамата са имали обща фирма и че Илия е направил финансово дарение за кампанията на социалистите само преди няколко месеца, което показва, че отношенията на двамата братя не са толкова далечни, колкото им се иска на социалистите. Очевидно хвърлянето на фалшивата информация за родството на премиера с шефа на разузнаването целеше да отмести тези новини от новинарския поток и те да не стигнат до българските зрители и читатели.

Въпросът с компроматната кампания, водена от БСП, обаче е по-дълбок. Преди почти месец се завихри атаката срещу Делян Добрев. Тогава депутати от БСП обикаляха телевизионните студиа и обясняваха какви големи злоупотреби са извършени в Хасково от братовчеди и кумове на Добрев. Развяваха се схеми с имена и се хвърляха обвинения от най-ниско до най-високо ниво. Последва вадене на списъци с приятели и роднини за Габрово и Силистра, съпроводено със същия патос. „Братът на Томислав Дончев работи в озеленяването на Габрово, а съученичка на съпругата на бивш депутат от ГЕРБ работи в общината” – тази конструкция обясняваше роднинско-мафиотския стил на управление на ГЕРБ не само в Габрово, но и в цялата страна, а защо не и в цялата вселена. Ще повторя още веднъж – „съученичка на съпругата на бивш депутат от ГЕРБ работи в общината в Габрово”. Този, който е измислил тази конструкция на „роднинска” връзка, трябва да бъде награден от ръководството на БСП за творческата си мисъл в сглобяването на компромати и произвеждането на фалшиви внушения. Въпреки голямата еуфория и тежкия морален патос на БСП и до момента нито в прокуратурата, нито в Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси има внесени сигнали от страна на БСП. Няма нито един внесен сигнал! Има стотици интервюта, пресконференции и речи от трибуната на парламента, но сигнал няма! Защо е така? Защото в БСП очевидно не са намерили данни за извършени престъпления или нередности и не са в състояние да оформят сигнал до институциите, който да не е смешен. Затова продължават да дават интервюта и пресконференции, с които да затрупат старите си лъжи с нови.

В същото време за техните роднини излизат съвсем истински неща. Споменатият случай с депутата Георги Стоилов е показателен. Той има брат, който от години се занимава с бизнес на ръба на закона – съдържател на игрална зала за комар, на заложна къща и на нощен клуб в Русе. Наскоро арестуван като лидер на организирана престъпна група за рекет и разпространение на наркотици. По този повод от БСП казаха, че никой не може да носи отговорност за брат си и че арестуваният брат е невинен до доказване на противното. Тези изявления са в духа на старата комунистическа максима, която гласи: „Всички са равни, но някои сме по-равни”. Представете си какво щеше да се случи, ако арестуваният за рекет и наркотици Илия Стоилов не беше брат на червения депутат Георги Стоилов, а на който и да било депутат от ГЕРБ. Дали тогава Таско Ерменков щеше да каже, че всеки е невинен до доказване на противното и че колегата му няма нищо общо с брат си? Дали Корнелия Нинова щеше да мълчи? Дали Елена Йончева нямаше да направи филм, в който да каже, че всички от ГЕРБ са такива?

Това се нарича двоен стандарт и фалшиво чувство за морал. Нещата са много по-прости от сложните схеми, които чертаят по телевизиите депутатите от БСП. От 20 години, след злополучното управление на Жан Виденов, БСП има таван на електоралните си възможности, който стига някъде около 800-900 хиляди гласа. Това е електоралният таван, който партията може да достигне при пълна мобилизация. Оттук нататък сметката е много проста – за да може да спечелят избори социалистите, подкрепата за ГЕРБ трябва да падне под техните гласове. Как ще се случи това? Разбира се, с компромати, маскарене и очерняне на всички и всичко, свързано с ГЕРБ. Само че социалистите не са включили в тази сметка и себе си. Защото да се преструваш на морален стожер, е трудна задача. Не е достатъчно само да говориш за морал, докато хвърляш кал върху опонента си. Трябва да направиш и известни жертви, като например да принудиш някои свои депутати да напуснат парламента, защото върху тях има тежки подозрения за извършени криминални престъпления. И това не са просто твърдения от пресконференции, а обвинения от прокуратурата. Такъв е случаят с обвинения за купуване на гласове червен депутат Манол Генов, който е бил засечен от службите да говори със затворник, който в този момент се намира в затвора и притежава незаконно мобилен телефон. Позицията на БСП по този казус е много ясна и гласи: „Манол Генов е невинен до доказване на противното”. Такава ли щеше да бъде позицията на столетницата, ако Генов беше депутат от ГЕРБ? Сигурен съм, че не.

Точно този двоен стандарт ще превърне компроматите на БСП срещу ГЕРБ в бумеранг, който ще се върне с двойно по-голяма сила в столетницата. Последните социологически проучвания показват, че въпреки компроматните атаки ГЕРБ запазват позициите си, а БСП падат малко надолу. Вече се появиха и критики срещу Нинова вътре в самата партия, като се очертава тежък конгрес за лидера на социалистите. Това е само началото на срива, който ще преживее столетницата през следващата една година заради елементарното поведение на своя лидер. Защото организирането на очернящи кампании може и да изглежда атрактивно за определен период от време, но не може да се превърне в цялостна и печеливша линия на политическо поведение. Убеден съм, че немалка част от самите социалисти разбират това и се срамуват от поведението на своя лидер. Този срам ще прерасне в гняв, когато БСП започне да върви устойчиво надолу. А симптомите за това са налице – на последните частични местни избори, проведени в девет населени места, БСП не успя да спечели нито едно кметско място, докато ГЕРБ спечели от първи тур в пет. Веднага след това дойде и тежкият пленум на столетницата, на който опозицията за малко не бламира Корнелия Нинова. Тези изборни резултати, макар и в малки населени места, би трябвало да покажат на БСП, че не се намира на правия път. Дали партията ще го разбере, предстои да видим.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(57)
1
Кака само се фрустрираха герберите от речта на Нинова .. ХА ХА ХА.. Не могат да допуснат, че някога може да изпуснат ВЛАСТТА ! ха ха ха Верни ли Борисов го е закъсал с кръвното ? От суджука с еленско ще да е !
2
Лидерите на БСП Корнелия Нинова, председател и Кирил Добрев, зам. председател са и две от знаковите лица на прехода. Между двамата червени политици протича и една забравена синя нишка, от славните години на ОДС, когато се „водеше“ уж битка с комунизма, пише Фактор.бг. Тогава току що завършилата студентка, без опит и практика получава невероятния шанс да бъде шеф на външнотърговско дружество, член на бордове на държавни фирми, да приватизира и осребри протичащата демокрация. Кирил Добрев пък развива финансов бизнес, арестуван е заради пренасяне на валута, има съмнения за пране на пари, но делото е смачкано и потъва в прокуратурата, след предполагаема намеса от най-високо ниво в държавата(поне така шушукаха в партийните централи). От строители на паралелната държава, днес и двамата са фронтмени на борбата с нея. Ето какво са запечатали полицейските архиви за годините когато политикът Добрев е бизнесмен. На 17 май 2000 г. около 21,20 ч. на ГКПП „Калотина” са задържани сръбският гражданин Бранислав Жечевич, който е внесъл голямо количество валута в Република България - 215 хил. германски марки и 43 хил. 159 долара, и двама български граждани, които са получили сумата - Кирил Добрев и Илиян Насков. Причината за задържането им е следната. Същия ден, около 14,00 ч. в страната е влязъл с лек автомобил „Фолксваген – Пасат“ с № РУ-170-60 сръбският гражданин Бранислав Жечевич, роден на 27 декември 1967 г., който е декларирал пред митническите власти цитираната вече сума /декларацията виждате в галерия/. След около 30 минути лицето се е явило за излизане, като е представило митническа декларация, че изнася 600 германски марки. Това обстоятелство е направило впечатление на митническите служители, които са задържали чуждия гражданин. По време на краткия си престой в страната Жечевич е разговарял с лица, пътуващи с лек автомобил „Мерцедес“ с № С 55-66 РД. По разпореждане на главния дежурен на СДВР на КПП „Милево ханче“ около 16,20 ч. е спрян горецитираният „Мерцедес“. След снемане на установъчните данни на пътуващите в колата лица е установено, че това са Илиян Йорданов Насков с ЕГН ...., шофирал лекия автомобил, и Кирил Николаев Добрев с ЕГН ..... „Мерцедес“-ът е бил собственост на Георги Александров Георгиев от град София. От лицата са иззети ключове за автомобила, 2 бр. мобилни телефона и GSM и един брой пистолет „Зиг Зауер“ с пълнител, законно притежаван от Насков. Николай Добрев и Илиан Насков са върнати на ГКПП „Калотина“ за изясняване на случая, където са им снети писмени обяснения, след което са освободени. Върнати са им оръжието и мобилните телефони. С разпореждане от 19 май 2000 г. на Районната прокуратура - Сливница, на МВР е възложена проверка по прокурорска преписка с регистрационен № 542 от 2000 г. с оглед събиране на достатъчно данни за извършения от Кирил Добрев, Илиян Насков и Бранислав Жечевич престъпление по чл. 251, ал. 2 и чл. 252 от Наказателния кодекс. Бившият главен секретар на МВР генерал-майор Божидар Попов възлага проверката на ДНСС. От събраните данни е установено следното: На 20 април 2000 г. сръбският гражданин Бранислав Жечевич, живущ в град Сремска Митровица, е влязъл на територията на Република България през ГКПП - Калотина. Според разпечатките от регистрационния дневник на финансова къща „Фактор И.Н.“ АД в същия ден Жечевич е обменил 50 000 долара, равни на 103 600 лв. по курса за деня във финансова къща „Фактор И.Н.“ АД - София, която сделка е отразена от финансовата къща с бордеро № 104. На същата дата е закупил 104 129 германски марки на стойност 103 599,40 лв. от същата финансова къща, която сделка е регистрирана с бордеро № 105. Според обясненията на Жечевич тези суми са внасяни по сметка на фирмата на Илиян Насков в изпълнение на сделка. На 4 май 2000 г. Жечевич отново е влязъл на българска територия. В митническата декларация е обявил пренасянето на сумата 42 000 долара и 290 000 германски марки. В същия ден е напуснал страната през ГКПП - Калотина. Според неговите обяснения и тази сума е внесъл във финансова къща „Фактор И.Н.“ АД - София, която от своя страна е отразила това действие отново като обмен на валута, продадена от Жечевич с дата 5 май 2000 г. Бордерото е с № 56 за сумата 45 434 долара равни на 99 500 лв. Същото лице е закупило в този ден 100 000 германски марки за сумата от 99 500 лв. от финансовата къща, отразено в бордеро № 248. От тези данни е видно, че към тази дата Жечевич не се е намирал на територията на Република България. Отразените обменни сделки от финансовата къща „Фактор И.Н.“ АД са с невярна дата на регистрацията - ден по-късно от действителния момент на сключване на сделките, което съставлява нарушение на указанията за регистриране и отчитане на сделките с чуждестранна валута на БНБ и Наредба № 26 за сделките на финансовите къщи с чуждестранна валута. Направено е невярно отразяване на несъществуваща сделка между лицето и финансовата къща. Според обясненията на Жечевич парите, които е обменял, са собственост на фирма „Панония“ от град Сремска Митровица с директор Драган Касич. Основание за пренасянето им през границата на Република България и предаването им на финансова къща „Фактор И.Н“ е сделка за доставка на дизелово гориво. Жечевич само е пренасял парите срещу комисионна от 700 германски марки. Повече данни в подкрепа на тези негови твърдения не са събрани. От друга страна, изпълнителният директор на финансовата къща Илиян Насков и председателят на Съвета на директорите Кирил Добрев твърдят първоначално, че тези суми са пренасяни през граница, за да бъдат инкасирани от трезор в София. В обясненията си от 16 юни 2000 г., тоест месец по-късно, вече и двамата твърдят, че целта на пренасянето на валутата е била обмяна в същата финансова къща. Противоречие съществува и по отношение на всички обяснения, дадени от Добрев, Насков и Жечевич относно това къде се намира горепосочената валута. Какви изводи може да направим от информацията дотук: Първо, не може да се установи дали се касае за обмен на валута или плащания по сделки. Обясненията от Добрев и Насков, дадени първоначално и месец по-късно, са противоречиви. Те противоречат и на тези, дадени от Жечевич. Независимо от вида на сделката и целта на пренасянето на валутата през граница, не са събрани данни, които да установят къде се намира валутата, предмет на престъплението. Ако целта на внасянето е нейният обмен, то същата би следвало да бъде изнесена от Жечевич по законно установения ред. Второ, регистрираната от финансова къща „Фактор И.Н.“ обменна сделка с дата 5 май 2000 г. е невъзможна предвид на това, че датата, която е отбелязана в регистрационния дневник, не съвпада с датата, на която страната по нея - Жечевич, е влязъл и напуснал територията на Република България. Това съставлява нарушение на указанията за регистриране и отчитане на сделки в чуждестранна валута на БНБ, като в случая стойността на предмета на престъплението е в големи размер. Материалите по случая са изпратени в прокуратурата. Какво се е случило след това ли? Нищо не се е случило. Кирил Добрев направи политическа кариера и днес дори е зам.-председател на БСП. Бори се с паралелната държава – ти да видиш.
3
Този психопат, не обясняваше ли преди време, че Буда Амфетамянов Бухалков е престъпник, и че прокуратурата трябва да се занимава с него? Май той има нужда от психиатър, при това раздвоение на личността!!!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
На тая мангасарянка и е присъхнал пиздьората,затова гледа толкова злобно.Затъжила се е за някой здрав партиен член.Таска давай,удри и една шпакла....
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Повсеместно та мизерия ще избухне срещу ГЕРБ
8
БСП имали проблеми с корупцията? Сигурно е така, щом беквокала Тома Биков го твърди. ОПГ ГЕРБ нямат проблеми с корупцията, защото тя е превърната от тях в държавна политика. Всички виждат низовете суджуци, навързаните като синджир кумове, приятели и близки роднини в общинските и държавни администрации, навързаните покрай тях фирми и фирмички източващи всички обществени поръчки. Няма вече високопоставен герберски министър или слуга, който да не е затънал в корупция до ушите. Дори след ген. Тонев от ВМА, сега се вижда, че и ген. Петров е затънал в схеми с обществени поръчки за милиони. Явно че това е основния критерий да станеш член на ОПГ ГЕРБ, а отчисленията от далаверите дават спокойствие и високи постове. Само ме интересува каква беше цената на Тома Биков да стане един от най-върлите защитници на ОПГ ГЕРБ и лично на мутрата, след като помним какво нълваше против него и ОПГ-то му преди време? Това сигурно се вика политическа корупция.
9
Скоро ще настане гражданска война между мутри лакоми нагли и хората и мутрите ще загубят ако сами не се махнат от властта.
10
Не ви е срам взимате по 20 хиляди евро заплата Габриел.... ана пенсионери с 40 50 г стаж 200 лева и 460 500 лева заплата на хора с висши образования това мина всякакви граници
11
във ФРОГ НЮЗ има статия на Хикмет Огуз за изказването на тиквата за цар Симеон
12
Ух Биков, да ти го набича в човчицата гнусна! Ти за Корни и БСП не бери грижа!Гледай там суджуците на шефа ти Боко Тиквата Бай Хюй нечуваната шуробаджанащина и корупция в която е затънала до шия вашата хайдушко-бандитска партийка! Крадливи некадърници дето чеп за зеле не става от всички вас! Начело с простия Тиквоч, цецки, мецки, цачки, бъчварки, габриелки, цвък цвък и вся остальная сволочь! Народен съд за всички вас и бесене по стълбове и дървета! Мърши такива!Идва Видов ден за вас!!!
13
Жалко е че на така наречения Конгрес не останаха умните и опитните, за да се противопоставят смело на нечистоплътната Корни - явно не видяха в този момент смисъл да падат на нейното ниво, на което са и останалите около нея ..та те затова са там...царе на клюките, интригите и лъжите...
14
Крадливта герберастка сган не иска да проумеят,че управлението на тиквата е пълен провал.Всеки ден,навсякъде има протести срещу герберастите,но те не искат,а и не могат да решат проблемите на хората,защото са некадърни и крадливи.Сега тиквата пуснал на амбразурата този партиен ренегат,който допреди няколко месеца ни убеждава какъв престъпник е тиквата.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Защо партия ГРОБ държи умишлено българския народ в такава чудовищна невиждана бедност и мизерия?? Има 2(две) основни причини: 1).Тиквата от Банкя е поел ЛИЧЕН ангажимент пред своите господари от ЕС и оттатък океана по пълното унищожение на българите! Господарите му го държат с компромати за мутренско-криминалното му минало!Освен това той е с голямо его, самовлюбен, властолюбив и алчен за пари и власт! 2).Тиквата провежда политика в подкрепа на своите дружки олигарсите! Минималната заплата и пенсия в БГ спокойно могат да станат 1000лв(т.е 500 евро), но така ще намелеят печалбите на олигарсите-трябва да плащат повече на робите си наречени работници! Това е истината за Тиквата и ГРОБ!!!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
е национална катастрофа! Тодор Живков, Андрей Луканов, Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орещарски.... тези имена трябва да се дамгосат на челата на всички ръководни кадри на БСП! Изродите БСП трябва да се забранят като антиконституционна партия и към Северна Корея, а не към САЩ при децата си!
19
ДНЕС ИМА ПРОТЕСТИ , ЗАЩОТО ИМА СВОБОДА. КОРНЕЛИЯ НИНОВА ГОТВИ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И КАКТО БЕШЕ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ , НИКАКВИ ПРОТЕСТИ , ЗАЩОТО БЕЛЕНЕ ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ОТВОРЕНО И ЩЕ СЕ ПЪЛНИ С ПРОТЕСТИРАЩИ.
20
Народът е ужасно гневен, само малка искрица трябва. Усещате ли там в софия, ако не, заповядайте в провиНцията. Само един съвет, не споменавайте ТИКВАТА ПО НИКАКЪВ ПОВОД. НОЖА ОПРЯ ДО КОКАЛА. НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА, ЧЕ С ИЗБОРИ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПОДОБРЯТ. ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ЕДНАКВИ, САМО СМЕНЯТ ПАРТИИТЕ!!!, ЯВНО В ХОД ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ДЕБЕЛАТА ТОЯГА!!!
22
Колко путевчета налазиха чата. Спонсорите пак развързаха кесията.
23
НОВ НЕКОРУМПИРАН МИНИСТЪР НА ОПГ ГЕРБ!!!! Да не би някой да си помисли, че ген. Петров не е министър на здравеопазването на ОПГ ГЕРБ? Да не би някой да рече, че това е корупция на висш представител на властта на мутрата, нищо че е станала когато е бил шеф на ВМА. Нима мутрата няма, чрез службите никаква представа как е затънал Петров в тези схеми, след като дъщеря му е била ПР на приятелчето на БУДА Москов? Някой да си мисли, че министрите на мутрата не са зависими по някакъв начин и това е причината да са министри? Зависимостта на министрите и кметовете е силата, която има мутрата над тях. Него не го интересува да имат собствено мнение и да са независими. Чрез зависимостите си те насочват обществените поръчки накъдето им нареди мутрата и си плащат за добрината му да ги държи на високите постове, а е сигурно, че някой лев има и за тях, все пак трябва да са мълчаливи по темата корупция.
24
Abe toia BIK.ov ne beshe li v kohortata na Kunevica,a sega kogo uhajva,Boiko vse pak e maj!?!
25
Браво на мъжката ми секретарка!
26
Тома Биков единият от тримата интелектуални глупаци на прехода/Мартин Димитров и Каролев/.Глупакът затова е глупак защото не осъзнава вредите които пре4инява на околните но най ве4е на себе си.Бедата е в това,4е такива ли4ности се домогват до високи позиции във властта и обществото няма изградени механизми да не допуска това.
27
Истина има в думите на Биков и уви речта на Корнелия беше гротескна ! Всички политици са в едно котило но тя като не вижда себе си грешна асамо всички други свои и чужди - абе хора малко срам трябва че народа страда . Как може за робство да говори Корнелия днес - да прочете история да види какво е робство и да си признае защо загуби изборите че не чухме нищо а само нападки срещу всички и вече шизофрения я гони. За едно е прав че и своите ще я натирят скоро - търпят защото искат реализация но като не им я даде ще е страшно . Хората искат хляб не приказки
28
БСП нарочно правят скандали за да пречат умишлено на ГЕРБ да не си изпълняват програмата за да им викат че не правят нужното за държавата,това се казва гадняри и рязане на клона на който седим
29
Мадона като певица е слабичка,но в шоуто е силна.Макар,че в шоуто Кор.Нин.се излага.
30
I vse pak kaka Korni e p..ka, ta dranka. Mnogo e gotina,umna,vlastna i horata ia obichat. Pak i tozi ameriknski etiket i otiva,DAVAI KORNI Balgaria e s teb !!
31
До време е- ами така си е и Корнелия няма общо с това което беше преди една година та сега е зла със свои и чужди и все тя е права не ни е лесно да ни показва че ние сме тъпи и само тя знае. Избори губим а пак няма самокритика ужас
32
Гражданинът господин Тъпунгеров се опитва да се прави на велик политик. С помощта на медиите, с помощта на рекламата навлезе в политиката и сега получи правото да раздава правосъдие. Да, ама , не - както казваше Петко Бучаров. Ентусиазмът му от тази политика, от този политически живот ще секне най-много след 3 години. Още през тази година се усеща недостиг на кадри/ според статистиката всяка година от България напускат около 50 000 души/. Така наречения български бизнес /повечето от който са криминални елементи и мястото им е в затвора/, продължава да си мисли, че някой ще им работи без пари. Това отдавна приключи. Границите са отворени и всеки може да си намери работа за парите, които иска да получи. Не търсете вината си, че сте некадърници в БСП. Не ставате за политици, не сте кадърни да бъдете на чело на България.
33
3 Българин Сигнализирай.....ИМА УИ !...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ПРОССТИ ЛИ СТЕ ДИВИ ЛИ СТЕ.............................................. ................................НЕВЕРВАШТИ И АНТИХРИСТИ ЛИ СТЕ............................................ .....................БАНАНИ ЛИ СТЕ А СТЕ У ГЕРБ И ТВА БСПЕ ?....А ?..... .................НЕЛОЯЛНИ КУМТО ПРИРОДАТА И СИЧКО ВИ Е ПОЗВУЛЕНО ?...................
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Те всичките взети заедно не са направили толкова зулуми колкото вашия господ-БОЙКО БОРИСОВ бе тъпанар
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Тома Биков - Президент, Премиер, Патриарх, Шеф на БСП! Ура Дрогаре!
39
А бе,вие много станахте нагли.Според вас една партия не може да си проведе събрание.Какво слухтите в чуждите къщи,оправете си своята,че не всичко ви е наред.Писна ми от празни превантивни дрънканици.Сакън,да не ни вземат властта.Я по кротко.Това което правите не е демократично.Най-малкото.
40
че постоянно плюят по ГЕРБ комунистите обиждат на първо място народа ни, който една дузина пъти ги избира тях, а не комунистите...Според червените народът ни е дебилен, затова избира ГЕРБ. С този каруцарски език, постоянно леене на помия и черен пиар, липса на дипломатичност и конформизъм, комунистите са "абонирани" за изборни загуби... Щастие за ГЕРБ е, че червените имат такъв лидер...
41
Комунистите като че ли не виждат, че партията им се срива и те губят тотално доверието на народа, а се занимават единствено с ГЕРБ. Е, ГЕРБ са управляващи, една дузина пъти спечелиха изборите. Комунистите постоянно са поставяни на дуспата от народа и пак имат наглостта да поучават и да се изживяват като ментор. Ама че комунистически гьонсуратлък!
42
ЯнИто , Митоди , Деса Мутреса , Откачената Цвета , Антончо повърнята , сега е ред Томата Бикчов!
43
Радвай се,Маро,че си втасала и цъфнала тотално и не се притеснявай за другите.Какво те гложди изотвътре,та не можеш да се радваш на успехите си.
44
............................ОРЛОФ МОСС @ ЗААДРАСТВАНЕ ТОЧКА КОМ БАНКЯ !........................ .................................................................................................................................................... ...........................................НА БИЛБОРДЕ.... НА ОРЛОФ МОСС........................................ .................БАЦО ПО КИМОНО И С ПУРА ФОСТАТА ВИ КАНИ У ЗОФИЯ !........................ ..............АИДИ....КОМОН КОМОН !....ОЛЛ ТУГЕДАР НОУ !.....БАЦО ИС ХИРО !..............
45
И гневът Господен да погуби комунистите и циганите в Огнената пещ.
46
Цецо Цветанов пък ще обясни откъде намира пари да плаща 44 000 лв такса за Англо-американското училище в Панчарево, където учи едната щерка. И за издръжката на каката в Англия, ще признае ли........? Давай Антоне! Твоя ред е! Толкова си предвидим...... и прозрачен!
47
Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, КЕЛЕША ЗАРКОВ, подпухнал ГЛАВЧЕВ и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити – повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
48
Герберски келеши, разбираемо е, Вие сте жертва на безработицата, бедността и необразоваността. Отпуснете се. Разгледайте разписанието на влаковете. Подберете подходящо време и застанете на релсите. Подскачайте весело срещу локомотива. Санитарите ще Ви съберат. Поздрави, д-р Стефанов.
49
Нещастнико, най–добре Ти изпълни препоръките които даваш на другите! Явно червената ти празна кратуна не е в състояние да измисли нещо друго, щом повтаряш като развалена плоча едно и също и то от години! Очевидно си твърде тъп за да проумееш , че вече си банален! Поздрави, д-р Нинов.
50
Парадокс ли е , че Бойко Борисоф е бил член на БКП , а Нинова - не ? Парадокс ли е , че някои наричат пожарникаря - най-малкото зло за България ? Парадокс ли е ББ да е антиЛЕВСКИ - като печели той , да губи цял народ ?
51
Не е никакъв парадокс, че си тъп като всичките червени тролове!
52
Истеричната реакция на Бойко Борисов след края на заседанието на конгреса на БСП в събота е абсолютно невъобразима. Ако, разбира се, човек се опитва да разсъждава от гледната точка на здравия политически разум. Значи, имаме си власт, която непрекъснато ни убеждава, че е стабилна, единствено възможна и поради това спокойна и уверена, че правителството си има водач, който в управленското си величие дори надскача лимитите на татковината. И в един момент същият този т.нар. водач изтрещява със страшна сила заради ... какво? Заради заседание на конгреса на опозиционната партия. Вие схващате ли докъде се докара, горкият? Управляващият се опълчи на опозицията! Е, няма такъв майтап. По-скоро, няма такъв подарък - и за Корнелия Нинова, и за настояващите заедно с нея социалистите да се съберат на най-високия си форум именно сега и именно за да докажат, че са политическата алтернатива за България. Господ да го поживи, все такива самоубийствени идеи да му дава, все в тоя тон да го кара. И все така да се крие, горкият той... Да, всъщност скриването на Борисов именно от вчерашната пресконференция, която трябваше да разобличи "лъжите, манипулациите и фалшивите новини на БСП", е най-голямото доказателство, че нещата по върховете на ГЕРБ са заплашително разклатени. Комай само Томислав Дончев донякъде го беше схванал и на влизане в сградата на партията сутринта смотолеви, че не е сигурен дали има повод за гняв и за реакция. Цялото мероприятие беше пълен провал. Но показа няколко неща. Че Борисов дерайлира все по-често и все по-лесно. Че когато от едната страна му диша във врата Цветанов, а от другата може да разчита на бившия актьор Тома Биков и не неподдаващия се на определяне Антон Тодоров, нещата съвсем зазляват. Че когато БСП започне да нарича нещата с истинските им имена, отговор по същество от тия хора не може да има. Тогава Павлова започва да каканиже, че искат "да загробят имиджа на България", Цветанов достига интелектуален пик с "дивашка опозиция" и "те искат да ни върнат във феодалното робство, което са го правили през всичките тези години", а Дончев е принуден да ехидничи за посттравматичен стрес. А пък ние, наивните, за малко да решим, че Борисов най-сетне свиква т.нар. Изпълнителна комисия, за да ни каже защо синът на шефа на парламента е в борд на държавна фирма и вярно ли е, че дъщеря му - с образование "облекло и дизайн", е назначена в "Информационно обслужване". Или защо сегашният му здравен министър е сключвал договори във ВМА с мъжа на дъщеря си. Или в колко точно борда е мъжът на пиарката му. Не би. ДИВАШКА ОПОЗИЦИЯ, КАКВО ДА ПРАВИШ!!!
53
И какво толкова са казали от БСП , че така да реагират от ГЕРБ ? Нищо ново и различно. Едните държат кокала , другите им го искат. И едните комунисти /прикрити/ и другите комунисти. Една и съща майка ги е раждала. Защо се срамуват от миналото си ? Да носят с достойнство хамелеонщината си. И в лицемерието се иска да си почтен....понякога.
54
ГЕРПедерасите не се страхуват от пандиз. Интимно даже го желаят, в смисъл загорели рецидивисти да им опнат халките нееднократно Ще има свадби скоро в ЦСЗ а-ха-ха-ха-ха-ха-ха
55
Червенков...
56
„Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател." Тома Биков 2011г. 21 юни 2012 "Предстоящите избори ще бъдат много тежки. Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият към нов мандат, а вторият към подсъдимата скамейка". Това коментира в Бургас членът на националното ръководство на „България на гражданите” Тома Биков. "Когато човек е поставен под такъв избор, той действа с цената на всичко, за да постигне оцеляването си. Това е много неприятно за българската политическа система. В този случай демокрацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и икономически натиск, и започват да се вършат още серия от престъпления”, допълни още той. По думите му крайно време е в България законите да важат за всеки. Според него„най-яркото престъпление” на премиера било т.нар. случай „Мишо Бирата”. „Това е търговия с влияние, нещо, което се наказва със затвор от 5 до 7 години. То е записано от специалните служби, доказано и най-нормалното нещо е да се повдигне обвинение. Но това не става. Ако подобен скандал се случи, в която и да е европейска страна, бъдете сигурни, че министър-председателят вече щеше бъде в затвора”, допълни Биков."
57
омунизма е най-сатанинската /светска/ идеология, която е съществувала и продължава да съществува. Да бъде очертана като престъпна е твърде меко и деликатно. А "постиженията" на комунизма са една голяма фалшива дъвка "идеал" /от ония, от които ти падат пломбите/. Ниакви постижения няма тоя строй ръководен от обикновени чукундури, примати и цигани. Освен репресии, цензура, убийства, национализация, материална и духовна мизерия, недоимък, други постижения няма. 150 соц. левчета заплата са 30-40 дойче марки, това беше месечното "богатство" на българина в "цъфтяща" соц. България. А, да, и се чакаше 20 години за двустаен панелен коптор, още толкова се чакаше за съветска бракма /я москвич я запорожец/; а съветски телевизор "рубин", даващ дефекти още на третия месец, струваше 1000 лева / при заплати 150/ и т.н. "прелести. Трепането им е малко на каскетите!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Двама мъже си говорят:
- Да знаеш, брат`чед, какъв кошмар сънувах снощи.
- Какво сънува, бе?
- Сънувах, че Анджелина Джоли, Меган Фокс, Чарлийз Терон и жена ми Костадинка се бият коя да преспи с мен!
- Леле, брат`чед! Че защо го наричаш кошмар това, бе?
- Защото жена ми Костадинка ги победи всичките!

няма нови новини
Днес: 203
hot
най-четени новини в момента
сега
3367
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бюджетната комисия в парламента обсъжда подоходното облагане - гледайте НА ЖИВО
x
СЕНЗАЦИЯ! Извънземни орат ниви на Луната (ВИДЕО)
x