САМО В ПИК И "РЕТРО": Хекимян опасно близък с колега (СНИМКИ)

ТВ афери

САМО В ПИК И "РЕТРО": Хекимян опасно близък с колега (СНИМКИ)

147015
на 06.07.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Хекимян опасно близък с колега (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Опасна връзка е завързал водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян. Напоследък журналистът често споделял уикендите и свободното си от работните ангажименти време с колега от конкурентната Нова телевизия.

препоръчано

Става дума за младия репортер Жоро Георгиев, издават от обкръжението на Хекимян. Не е ясно как и кога е стартирала дружбата им, но напоследък двамата намирали не само общи теми на разговор покрай сходната им професия, но и общи хобита и интереси. Открай време Тони се слави като копнеещ за авантюри пътешественик, а пътуванията били страст и на новия му приятел. Напоследък се случвало доста често Жоро и Антон да обикалят популярни туристически забележителности в България заедно.

Двамата обаче не си позволяват да публикуват общи снимки от живописните места, които посещават, вероятно притеснявайки се да не бъдат уличени в конфликт на интереси или заговор, тъй като работят за две конкуриращи се пряко телевизии. Обичайната им практика била първо единият да снима другия, а после той да му върне жеста. Фактът, че публикуват фотоси от едни и същи места по едно и също време обаче, говори достатъчно за това, че обичат да споделят общата си компания.

Съвсем възможно е тази година Хекимян да счупи традицията и да реши да отиде на море по мъжки. След като дългогодишната му връзка с колежката му Василена Гръбчева приключи, Тони всяко лято ходи на море само семейно. По време на ваканциите си той е придружаван от най-любимите си жени – неговата майка Златка, сестра му Вера и племенничките му.

Докато бе сгоден за Василена, която наскоро роди от новия мъж до себе си – известния лекар Асен Цеков, Тони прекарваше отпуските си далеч по-романтично. Очевидно този период не му липсва, тъй като не е засичан с половинка от 2017 г. насам.

Репортерът от Нова телевизия Жоро Георгиев

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това