САМО В ПИК И "РЕТРО": Шеф Манчев вдигна пищен бал на щерка си (СНИМКА)

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Шеф Манчев вдигна пищен бал на щерка си (СНИМКА)

87059
на 28.06.2024
САМО В ПИК И РЕТРО: Шеф Манчев вдигна пищен бал на щерка си (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пищен абитуриентски бал за единствената си щерка Виктория направи шеф Манчев. Популярният телевизионен готвач се радва на три деца – две момчета и една женска рожба.

Наследничката на шеф Манчев завърши преди месец Италианския лицей, но балът ѝ с близки и приятели бе в средата на тази седмица.

Впечатление прави, че порасналото момиче е красива дама и е одрала кожата на татко си. По време на бала си Виктория заложи на красива рокля, която според хора в социалните мрежи наподобява булчинска.

На събитието присъстваха другите две деца на лицето на „Кошмари в кухнята“ – големият Христо, който се е превърнал в истински галантен джентълмен, както и малкият Алекс. Разбира се, в центъра на тържеството бе и новата половинка на шеф Манчев – бизнес дамата Ива Бека.

„Моята прекрасна дъщеря Виктория днес си взе „довиждане“ с училище, за да продължи пътя си напред и нагоре. Попътен вятър, Вики! Вярвам в теб, обичам те!“, написа гордият татко.

Според слухове абитуриентката ще продължи своето образование в чужбина, но все още няма нищо потвърдено, докато всички кандидатстудентски изпити не приключат. А може пък Вики да продължи и кариерата на баща си, тъй като обича да прави различни сладки изкушения.

Шеф Манчев е предал част от знанията си на девойката, тъй като тя от малка се интересувала от кулинария и искала да научи интересни рецепти.

Шеф Манчев е горд с дъщеря си Виктория (в средата)

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК