САМО В ПИК И "РЕТРО": Щерката на Радев се тунингова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Щерката на Радев се тунингова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

131795
на 10.04.2021
САМО В ПИК И РЕТРО: Щерката на Радев се тунингова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Дъщерята на президента Румен Радев е решила да си подари нова холивудска усмивка. Дарина бе засечена от фотографите на „Ретро“ на посещение в дентален кабинет, където тя отиде сама с личния си автомобил.

препоръчано

Наследничката на държавния глава отскоро е шофьор и управлява кокетно дамско пежо, закупено втора ръка. Въпреки че няма дълъг стаж зад волана, щерката на Радев е внимателна и съобразителна на пътя и спазва всички правила. В ежедневието си девойката се носи съвсем неглиже и не обича да се набива на очи. Тя не е почитателка на ексцентричните дрехи и тежкия грим, а по-скоро на натуралната визия. Именно затова решила да усъвършенства усмивката си при специалист. Решението било провокирано и от факта, че занапред все по-често ще трябва да излиза на сцената пред публика и всеки детайл от имиджа ѝ ще бъде гледан под лупа.

Припомняме, че от миналата есен тя е студентка в НАТФИЗ и вече успешно премина първата си изпитна сесия. Дарина влезе на челните места в класа на доц. Пенко Господинов и бе сред най-добре представилите се на кандидатстудентските изпити. Самият Пенко Господинов наскоро сподели в свое интервю, че изобщо не е подозирал чия дъщеря е бъдещата му студентка. Научил, че всъщност баща ѝ е президентът на България, едва когато учебната година започнала. „Дарина се представи много убедително на изпитите – интересно мислене, интересна визия, силна енергия. Всичко това се потвърди и в първите часове в академията“, коментира преподавателят ѝ Господинов.

Всъщност увлечението на щерката на Радев към театъра датира още от ученическите ѝ години. От IX до XII клас тя бе част от училищната на трупа на столичната гимназия, в която завърши. Играеше все главни роли, при това на трудния френски език, и трупаше грамота след грамота от национални и европейски конкурси. Дарина се е устремила към Холивуд, вдъхновена от успехите на нашата сънародничка Мария Бакалова, която също е възпитаничка на НАТФИЗ. Сред другите ѝ любими български актриси, на които се стреми да подражава, са Радина Кърджилова, Теодора Духовникова, Койна Русева и Радина Боршош.

Дарина идва на зъболекар с личния си автомобил

Дарина напуска денталния кабинет

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това