Вход
София
Времето в София 3 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО" - Алена разкри: Ламбо сам избрал датата на смъртта си! Ще се прероди с любимата си Мария

САМО В ПИК И "РЕТРО" - Алена разкри: Ламбо сам избрал датата на смъртта си! Ще се прероди с любимата си Мария

на 07.12.2019
703117
42
САМО В ПИК И "РЕТРО" - Алена разкри: Ламбо сам избрал датата на смъртта си! Ще се прероди с любимата си Мария

Стефан Данаилов си отиде от този свят минути след 26 ноември - рождената дата на сестра му – актрисата Росица Данаилова. Росица почина преди година на 23 септември, когато е рожденият ден на съпругата на Данаилов – Мария (1937-2014). Това споделиха шокирани близки до семейството на легендарния актьор. Самият Стефан Данаилов издъхна 12 дни преди рождения си ден.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Черен ден - почина големият Стефан Данаилов

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Черен ден - почина големият Стефан Данаилов

На 76 г. почина големият български актьор Стефан...

на 27.11.2019

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена разкри пред „Ретро” кармични знаци ли са това и направи изключително любопитни тълкувания на символиката в тези съвпадения.

- Г-жо Тилкова, как бихте коментирали следните странни съвпадения: Стефан Данаилов почина броени минути след рождения ден на сестра си Росица, а сестра му умира на рождения ден на жената на Данаилов – Мария?

- Стефан Данаилов е роден на амбициозна, целеустремена, волева, но и инатлива дата, а съдбовният му път е изисквал през целия си живот да притъпява своята прибързана импулсивност, която неведнъж е била в негова вреда. Именно тази прибързана импулсивност е причината за късното осъзнаване на сериозността на негов здравословен проблем след продължително самолечение, повлякло след себе си последици, довели до преждевременното му напускане на зримия свят.

На 26 ноември след 22 ч. душата на неговата сестра, родена на същата дата, виждайки, че няма как да бъде стабилизиран и да продължи живота си пълноценно, го е „поканила“ да се присъедини към нея и към своята съпруга в полето на ефирния живот. Неговата душа - вече извън, но все още непрекъснала връзката с тялото, убедена в правотата ѝ, се е съгласила. Не е починал точно на рождения ден на сестра си, а минути по-късно, за да не бъде кончината му тъжен дар за нея, напомняйки ѝ времето на живота, когато са живели заедно.

Душата му е напуснала окончателно физическото тяло в първите минути след полунощ на 27 ноември заради краткотрайни колебания дали постъпва правилно, взимайки това решение, след което връщане няма.

Избрал е неслучайно първите минути на 27 ноември, в лична година на глобални промени, изискваща добре обмислени действия. В месец и ден на анализ и осъзнаване на грешките, които ще успее да поправи някъде напред във времето, освободен от тегобите на страдащата без шанс за подобрение физическа опаковка.

Стефан ни напусна в период на ново начало за него, обещаващ му още години творческа работа, но налагащ изискването да се откаже от политическата си обвързаност, която му е тегнела, заради невъзможността да изневери на своите житейски правила, лоялност и осъзнавайки на подсъзнателно ниво, че нарушава законите на кармата и незримия свят.

Росица Данаилова, сестрата на Стефан, си е отишла от зримия свят на 23 септември 2018 г., на дата, на която е родена Мария Данаилова, неговата съпруга. В житейски период на безкрайни и трудни за овладяване емоции, породени от неразбиране и дори отхвърляне в средата ѝ, в ден на кармична разплата и невъзможност да се сработи с тялото си и с живота си в това земно прераждане, от което е решила да „избяга“. За да не ѝ тегне натрупана негативна карма заради създадени особени и неприемливи за нейните разбирания и житейска философия отношения предимно сред нейните колеги.

Мария Данаилова, съпругата на Стефан, си е отишла от зримия свят в годините, когато той вече е имал първите сериозни здравословни проблеми заради невъзможност да му помогне, заради подчинение на съдбата, налагаща ѝ да прояви търпимост и да не се намесва драстично, дори и ако е в полза на нейния любим съпруг. В лична година и месец, обвързващи я с неподходяща и нездравословна за нея среда. В месец на анализ и осъзнати грешки.

- Намирате ли кармична връзка?

Съвпадението на датите на кончината на Стефан и рождения ден на Росица, както и нейната кончина, съвпадаща с рождения ден на съпругата му Мария, ни разкрива позитивна кармична връзка. В предишно прераждане преди 3 века те са живели заедно като семейство. Тогава Стефан Данаилов е бил женен за сестра си Росица от този живот, а Мария – съпругата му от този живот, е била негова дъщеря.

Тримата са живели в хармония и с много любов и обич, затова съдбата ги е събрала в настоящия живот отново.

След като Росица е повикала своя брат, двете с Мария са посрещнали неговата душа, за да престанат мъките му от страданието на физическото тяло и невъзможността отново да бъде деен, което би го убило много по-бързо от болестите на тялото.

След години, когато и тримата, пречистени във висшите енергийни структури, са готови за следващото си прераждане, отново ще се съберат на планетата Земя или на друга планета – право на личен избор.

- Стефан Данаилов почина 12 дни преди рождения си ден. Има доста случаи, когато хората умират около или дори на рождената си дата. Какво може да означава това?

- Няма правило за това и няма тълкуване, което да дава конкретна информация, дори и при такива съвпадения. Както много пъти съм казвала, душата има точно определена дата и месец за всяко свое следващо раждане, освен ако не реши да избере дата на кармична разплата, която е междинна, и след това да се върне отново, пречистила кармата си, за да се включи в отредения ѝ цикъл на прераждания във физическо тяло в живота на Вечния дух.

Нека бъде ясно: душата сама избира единствено годината си на раждане, мястото, семейството, където ще се прероди. Денят на кончината не е определен, не е отреден съдбовно, защото всяко живо същество живее толкова, колкото поиска. А дали ще си отиде преди рождения си ден, на самия рожден ден, на ден, който е свързан със знака, попадащ в опозиция с рождения зодиакален знак, или на случайна дата, това е обвързано с решението на душата. Когато има страдание на физическото тяло, както е при Стефан Данаилов, на когото също е било нужно време, за да вземе правилното решение.

- Вие познавахте ли лично Стефан Данаилов?

- Запознах се със Стефан Данаилов, когато бях на 12 години. Той беше съсед на едната ми баба и тя го гощаваше със своите уникални баници, а той имаше добър апетит и си хапваше с най-чаровната усмивка, подарък за баба ми.

Нека бъде светъл пътят му към един по-добър свят!

Сподели:
свързани новини
Погребаха Стефан Данаилов до съпругата му Мария Погребаха Стефан Данаилов до съпругата му Мария
В тесен семеен кръг беше погребан актьорът Стефан...
на 03.12.2019
Напиши коментар »
(42)
1
..............ЛЕЛЕ МАРА НА ЛАМБО КОТУ ЦАЧКА.........А МУТАФКА БЬИЛА КОТУ ЧАПЛИН.......ПОЛУДЕ ПЛЕМЕТО ДУНАФСКО !...........ГРИНГО НЕМА ВИ УБИЧА ПОВИЧЕ !.......
2
..........ЛАМБО УМРЕ ЛИ ?......
3
Стига с тая любима Мария. Изведнъж му стана любима, защото я няма.
4
идиотшина
5
Комунисти от мандраджийско безбожно котило и прераждане ?! Хайде стига , ма другарке !
7
не е много библейско , нито пък са угодни Богу астроложки и темподобни шарлатанки като тази герберастка уpуспия
8
Алена не си пие хапчетата , плюе ги в кенефа , моля санитарите в Карлуково да внимават ! Особено през уикенда !!!
9
Алена,ШАРЛАТАНКЕ,имай уважение към мъртвите и не си прави гавра с тях!!! Всъщност ти ,и със живите се гавриш с твоите глупави хороскопи! От къде сътворяваш толкова лъжи?! Ами поне си прочети лъжите преди да ги публикуваш ,да видиш какви фантасмагории измисляш!!!
10
Всеки човек, роден на Земята има дух, душа и тяло. След смъртта тялото отива в земята, душата отива в Царството небесно, а Божият духът е този който се преражда с ново тяло и друга душа.Иначе, всички ние, родени на Земята сме души и никога не се прераждаме. Така че Ламбо никога няма да се прероди, както твърди Алена, но той и всички умрели хора /души/ на Земята остават завинаги в Духовния свят.
11
разбира се , като гледам , все каскетаджии се подредили да се Збогуват ! Една червена звезда на гроба и стига вече !
12
колкото любовници е имал и незаконно дете."каква любов към Мария", стига глупости...чак като умряла и той взел да се опикава се сетил за нея-след 75,когато е бил на 40 не е прощавал на никоя фуста.
13
.... А пък, леля ви Алена е преродения първи шаман на египетския фараон Рамзес Трети. Затова ги разбира толкова много нещата. Кармично са й отворени третото око и третото ухо. И един мърмот завива шоколад.... мдаа
14
АЛЕНА ПРАВИ БОЛШЕВИЗЪМ ОТ ЛАМБО ...КОРНЕЛА И ТЯ ТОЖЕ .....НАРЕЧЕ АРТИСТА ..“ ДУХОВЕН БАЩА НА СОЦИАЛИЗЪМЪ ....“ ..И ТО НА ВРЪХ ПОГРЕБЕНИЕТО ...!
15
Вече ми писна да ме занимавате с бившия партиен секретар на Народния...
16
А Тая Алена - Червена бабичка, дали е наред с главата?! Със сигурност НЕ.
17
ПОМНИТЕ ЛИ КОРНЕЛИНОВАТА ИПЕКСИОНАЛНА ТВАР КАК ИЗЛИЗЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕД ПРОТЕСТИРАЩИ “ МАЙКИ “ И КАК ДАДЕ ПО БОЛШЕВИКАМИ ПРИЙОМЬЙ НА ЕДНА БАБА ПРЕД ПРАЛАМЕНТА 600 лева в плик .....ЕТО ТОВА Е БОЛШЕВИЗЪМ ....!
18
Стига си правихте гавра с мъртвия Стефан Данаилов, бе олигофрени скапани - имам предвид шарлатанката Алена и голяма част от недоклатените плювачи, коментиращи в сайта! Пред клавиатурата сте върха нещастници страхливи и за друго нищо не ставате. Мишоци, всички сте ми сигурни клиенти!
19
А на Алена кога и е датата.
20
Тази дърта ментърджийка ми писна на дедовия!!! Кой и се връзва на тъпотиите не знам, но дразни с измишльотините си.
21
Не съм астролог ,но мога да кажа: двамата известни актьори умряха благодарение и на спомоществувателството на Военна академия!Първият, благодарение на не наложителната операция за смяна на става ,а великата Стояна на операцията на жлъчката!За радост на колегите грешките винаги са им на два метъра под земята!Поклон пред великите актьори!
23
Вдовица при гледачка!Гледачката - мъжа ти ,бог да го прости сутрин хапва ,чука и ляга да спи ,така и на обяд и вечерта!Сигурно е в рая!Казва вдовицата!Не ,переродил се е в заек в Пазарджишко!
24
Пукни астрологична жалка курво.
25
Защо не изгоните тази проста, нахална жена! Не живеем в Средновековието, 21 век е!
26
Медиите, които публикуват простотиите й, обиждат читателите си. То бива, бива нахалство и простотия, но чак толкова...Махайте тая нахална нагла лъжкиня от всчи(ки медии, срам за вас е
27
Че кой я брои тази. Отдавна е бита карта, а и е много далече от астрологията.
28
Алена е лъжкиня
29
Алена е лъжкиня
30
Ако живееше в средните векове отдавна тази вещица щеше да е украсила някоя клада.
31
Лъже като комунист, вярвайте ми! К. Р лови, работа не лови! Наследствена болест!
32
Алена говори пълни глупости. И как се намират хора, които и плащат за тези пълни дивотии?????
33
Тази ЛАЙНЕНА трябва със закон да я забранят.Шарлатанка.
34
Светла му памет!Ма тая не е добре !То бива да си куку ,ма чак толкова!Тая се изкара че разбира повече от Тибетските лами и монасите от Шaнгри-ла!Не е лошо да я освестят малко дистанционнно!
35
Аленке, шарлатанке, не те ли е срам да говориш такива идиотщини, това е кощунство! Обсебена си от сатаната! Прераждане няма, а ти ако продължаваш да се занимаваш с подобни идиотщини, ще гориш в ада!
36
Стигате,с тия ХУМОРЕСКИ,БИЛ ИЗБРАЛ,КОГА ДА УМРЕ?Дали има некой,на кой му се мре,щял да се прероди,за продължението,на на секи километър.
37
То бива простотии , но това минава всякакви граници ! Защо публикувате подобни идиотщини ?!
38
най обичам да гледам анализите на тази анализаторка Алена ! Всичките и анализи са перфектни и на сто процента достоверни. Това е една много изморителна дейност , правят се страхотни изчисления , трябва да се използва висша математика. Вярно , платено е но тя си отдъхва на островите Таити , Бора- Бора и други. Има още една нашенка като нея , тя работи в Италия като лична гледачка на Берлускони. България трябва да се гордее с тези гледачки.
39
Ve4e e v ada...
40
Тази жена е жалка шарлатанка ,изхранва мъжа си лентяй. Безделник
41
отговор на коментар
koi be, taya baba li?
42
Серго Мастера не е искал да пропусне зомби-предаванията на ментето-професор Кукумицин Вучков и го пуснал да го предреди на опашката по пътя за Оня свят, разбираш ли...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
След като прокуратурата извади СРС с разговори на Румен Радев, смятате ли, че поведението му е укоримо и той трябва да бъде разследван?
Общо гласували: 54
архив

Мъж се прибира. Звъни на вратата, но не му отварят. Изнервен от разни подозрения се засилил и разбил вратата. От спалнята излиза жена му по халат: – Ама какво направи? ! Разби вратата! Добре, че случайно има тук един дърводелец...

 

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1263
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: БСП с първи коментар за СРС-аферата с президента - лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов: Ако има доказателства, всеки трябва да носи отговорност (ОБНОВЕНА)
x
3 двойки зодии, между които няма химия в леглото
x