САМО В ПИК И "РЕТРО"! Димо Алексиев от „Откраднат живот” страда по щерка си (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Димо Алексиев от „Откраднат живот” страда по щерка си (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

95627
на 04.01.2017
САМО В ПИК И РЕТРО! Димо Алексиев от „Откраднат живот” страда по щерка си (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Димо Алексиев, звездата от лекарския сериал "Откраднат живот", се оказа баща за пример. Русолявият актьор учи дъщеря си Лора на любов към книгите и лично се грижи домашната й библиотека да набъбва периодично с нови заглавия.

препоръчано

От началото на месеца доктор Генадиев от сутрин до здрач е зает със снимките на третия сезон на сериала. Първите девет серии вече са заснети, а останалите - след Нова година. "Ретро" научи, че продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков са замислили предстоящият сезон да бъде най-дълъг от трите - между 40 и 50 серии.

Един от почивните дни на Димо Алексиев съвпадна с откриването на Панаира на книгата преди седмица. Актьорът използва възможността хем да се види с Лора, която живее при майка му, хем да я зарадва предпразнично с нови детски книжки. Баща и дъщеря обиколиха няколко щанда и грижливо избираха заглавията. Близо 15 минути се задържаха край томчетата на издателство "Милениум" и си тръгнаха с няколко сборника с приказки. От книжния панаир Лора Алексиева си тръгна с 24-каратова усмивка, доволна от покупките, а покрай нея, заради това, че я е направил щастлива, сияеше и баща й. Двамата имат много силна връзка, Димо често обича да казва, че това е така, защото е присъствал на раждането й.

Шестгодишната красавица живее с майка си - актрисата Ана Топалова, с която обаче баща й се раздели неотдавна. Любовта им пламва по време на следването в НАТФИЗ, но семейното им щастие разруши трети човек. Като типичен представител не силния пол ангелите на Димо Алексиев не устояха на съблазнителната арменка Анжела Медзикян - танцьорка, фотограф и преводач.


Димо Алексиев вижда рядко дъщеря си

 

Цялата история и още интересни четива вижте на Retro.bg!

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това