САМО В ПИК И "РЕТРО": Калин Сърменов става баща на 56

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И "РЕТРО": Калин Сърменов става баща на 56

183956
на 28.04.2019
САМО В ПИК И РЕТРО: Калин Сърменов става баща на 56
Автор:   ПИК

Калин Сърменов е напът да стане баща на 56 години, които ще навърши през идния май. Милото очаквал трето дете от съпругата си Боряна Пашева, която вече имала добре изразено и оформено коремче. Въпреки това двамата пазели новината в тайна, а половинката на шефа на Сатиричния театър избягвала да се показва на публични места, за да не хваща лоши очи.

препоръчано

Полът на бебето бил ясен за хората от най-тесния приятелски кръг на актьора, но всички му стискали палци да е момче, защото до момента Сърменов живее в изцяло женско царство. От първия си брак той има голяма дъщеря Дария, а с настоящата му съпруга Боряна са родители на малката Димана. Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя - едва на 17. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където смелата Боряна прави първата крачка към своя любим. „Бях проучила преди това дали има имен ден и със сериозно сърцебиене, притеснение и треперене се качих по един коридор – тук няколко етажа по-надолу на гримьорните, за да мога да му подаря цвете. И не можах да кажа нищо”, разказва Боряна. „И аз отидох при нея, ама тя беше много малка и викам: „Какво да те правя сега?”, и я заведох да я черпя една кола, и така беше. След това имаше дълъг период, в който се чувахме, виждахме“, допълва Калин. Боряна била сигурна в намеренията от самото начало, докато актьорът изпитвал известни притеснения, които обаче с времето изчезвали.

Родителите на половинката му не го приемали заради голямата им възрастова разлика. Напрежението продължило дори след като тя забременяла и родила Димана. „Те, в интерес на истината, не ме приемаха много и са прави. И аз да съм на тяхно място и да видя един дъртак с едно дете голямо – разведен. Там какво ще кажат: „Ало, къде тръгваш, бе?”. Но после така, приеха ме”, споделя Калин. Повярвали му, когато ѝ предложил брак, а решението за него дошло внезапно. „Ние искахме да пътуваме в чужбина и трябваше да изведем детето и ни поискаха някакви специални документи, пък дойде една комисия вкъщи да види дали живеем заедно. Аз не съм си сменила фамилията, пък детето е с неговата фамилия и беше някаква каша... И накрая някой каза: „Абе, защо не се ожените. Ако подпишете, ще стане много по-лесно”. И ние точно това направихме”, разказват двамата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неуспехи за Близнаците, финансови проблеми за Девите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това