САМО В ПИК И "РЕТРО": Корнелия не уважи ЧРД на свекърва си

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Корнелия не уважи ЧРД на свекърва си

73237
на 28.11.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Корнелия не уважи ЧРД на свекърва си
Автор:   ПИК

Корнелия Нинова за първа година пропусна 81-вия рожден ден на свекърва си Дафина. Лидерката на БСП не пътувала до Мизия, където живее майката на нейния съпруг Митко, за да я поздрави лично за повода.

препоръчано

През миналата година именно тя бе инициаторът на пищното тържество по случай 80-ия юбилей на пенсионерката, което се проведе в ресторант с много гости, щедра почерпка и голяма торта. Поводът бе двоен, тъй като свекървата на Нинова има и сестра близначка, с която заедно навършиха достолепните 80. Причината този път Корнелия да не навести своята втора майка, за каквото тя приема родителката на мъжа си, била заразяването ѝ с коронавирус. Датата на рождения ден съвпаднала с лечението на Нинова, която първо бе приета по спешност във ВМА, а после довърши възстановяването си до отрицателния тест в домашна обстановка. Тя преценила, че е твърде рисковано да излага здравето на най-близките си на подобен риск, затова се чула с рожденичката само по телефона. В последните месеци шефката на социалистите е разредила значително посещенията си в родния си край. В Мизия живее и нейната майка Маргарита, която също е в пенсионна възраст и попада в категорията на най-застрашените от Ковид-19.

Нинова неведнъж е споделяла, че предпочита да не натоварва възрастните си роднини с притеснения и често им спестява истината за проблемите си. Затова първоначално не желаела информацията, че е в болница, да става обществено достояние, но впоследствие се оказало, че няма как да го предотврати. И свекърва ѝ, и майка ѝ били уплашени за нейното състояние.

Миналия вторник Нинова оповести във фейсбук, че е дала отрицателна проба за коронавирус, и се върна на работа.

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това