Вход
София
Времето в София 16 o C

САМО в ПИК! Кадиев с жестока критика към БСП, скочи и на ГЕРБ! Вижте дали ще се кандидатира за кмет на столицата

САМО в ПИК! Кадиев с жестока критика към БСП, скочи и на ГЕРБ! Вижте дали ще се кандидатира за кмет на столицата

на 22.01.2015
1326
19
САМО в ПИК! Кадиев с жестока критика към БСП, скочи и на ГЕРБ! Вижте дали ще се кандидатира за кмет на столицата
22.01.2015
19
1326

8 месеца преди кметските избори в столицата, ПИК се свърза с Георги Кадиев, за когото борбата за градоначалник не е нещо ново. Потърсихме го, за да разберем дали ще се кандидатира за кмет на София. 

Ето какво каза Кадиев за БСП, ГЕРБ и Йорданка Фандъкова.

Интервю на Милан Николов

- Г-н Кадиев, носят се слухове, че ще се кандидатирате за кмет на София. Вярно ли е? 

- Не, няма нищо такова, не е вярно. Никой не е разговарял с мен, не мисля, че има някаква концепция в градската организация на БСП, така че въпросите за кмет са към тях. Те да решат какъв кандидат искат. 

- Знаете ли кой ще бъде издигнат от БСП за градоначалник на столицата? 

- Нямам представа, не съм в ръководството им и изобщо нямам понятие какво им е виждането за този пост. Човек, който да дърпа листата напред е едно, но ако се иска да се прави сериозна кампания е нещо друго. Аз само мога да кажа, че безкрайно се закъснява. Аз лично 2011 г. правих кампания цяла една година. Сега вече остават 8 месеца до изборите, а кандидат най-вероятно ще имаме към май-юни. Който си мисли, че за 2 месеца ще направи кампания, много се лъже, забравете за тази работа. Това се прави години наред, като последната година е само черешката на тортата. 

- БСП има ли шанс да го вземе този пост? 

- Винаги има шанс, но дори и да го няма е добре да даде всичко от себе си. През 2009 година, когато се явих срещу Фандъкова, това беше единствената партия, която имаше алтернатива срещу нея. Всички се отказаха и загубиха от това нещо. Когато поддържаш характер в такава ситуация, хората го оценяват. Трябва да представят кандидат, който да покаже, че има амбиция, различно виждане, да има програма и да разбира от кметските неща, а не да не знае къде се намира общината. Да е ясна алтернативна на ГЕРБ и Фандъкова. 

- Все пак ако Ви поканят, ще кажете ли "Да"? 

- Не мога да Ви отговоря. Това е тежко решение, аз съм бил два пъти кандидат за кмет на София. Не ми се иска да взимам самостоятелно такива решения. При всички положения мога да бъда полезен на кандидата за кмет със съвети или с моята програма, която трябва да стане малко по-съвременна. Бих им помогнал, стига те да го искат, разбира се. 

- Как ще оцените работата на столичния кмет Йорданка Фандъкова? 

- Аз мисля, че в тези 10 години, в които управляваше първо Бойко Борисов, а сега Фандъкова София загуби много време. Безспорно има добри неща, но те са в рамките само на метрото.

Вижте какво се случи в Истанбул, Москва, Букурещ. Те промениха изцяло облика си за 10 години. София нищо не е променила. Добре, може би е малко по-чиста, ама не много! Има малко по-малко бездомни кучета, ама не много! Иначе нищо съществено. За мен за 10 г. градът трябваше да изглежда по съвсем различен начин. Дори и завод за боклук няма. Освен загубеното време, корупцията в столична община е огромна.

От бюджета на Столична община поне 20, ако не и повече процента отиват настрана, губят се. Било чрез фалшиви обществени поръчки, договорени конкурси.  Изобщо, краде се от всякъде, отнякъде повече, отдругаде по-малко, но става дума за стотици милиони, които Столична община е загубила. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(19)
1
Аз съм гербер и съм нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете съм на шофьор и чистачка, прислужници в ЦК на БКП, от малък съм научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който ми дава храна.Съвест и морал нямам, обичам да ритам слабия и да се подмазвам на силния. Склонен съм към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен съм да полагам усилия и да се трудя честно, особено в конкурентна среда. Имам нулева фантазия, клиширани изрази, правя явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. С неугледен и отблъскващ външен вид и липсата на елементарен стил, възпитание и навици - Ние мъжките и женските индивиди от Герб наподобяваме на месари или на лъжливи кръчмари. Ние сме идеалните слуги на БКП/ БСП - а сега Герб, такива, каквито са били нашите родители."
2
Снощи бях на гости у М. Станчова и когато си миехме зъбите в банята тя ми каза че е получила оргазъм. Мляс!!!
3
ние с теб сме крадливи комунета, аз съм нискоинтелигентен индивид, циганин по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете съм на пе-дал и чистачка, прислужници в ЦК на БКП, от малък съм научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който ми дава храна.Съвест и морал нямам, обичам да ритам слабия и да се подмазвам на силния. Склонен съм към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен съм да полагам усилия и да се трудя честно, особено в конкурентна среда. Имам нулева фантазия, клиширани изрази, правя явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. С неугледен и отблъскващ външен вид и липсата на елементарен стил, възпитание и навици - Ние мъжките и женските индивиди от комупаразитната БСП наподобяваме на месари или на лъжливи кръчмари. Ние сме идеалните слуги на БКП/ БСП - а сега на Чалмите, такива, каквито са били нашите родители."
4
Внимание, атакисткия павиан именуващ се "ЕЛЕКТРА" отново е на линия и излива помия от човекоподния си организъм!!!
5
700 000 четат дневно ПИГ. Чак да повярваш. хахахахахахахахаххаах
6
Аз съм гербер и съм нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете съм на шофьор и чистачка, прислужници в ЦК на БКП, от малък съм научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който ми дава храна.Съвест и морал нямам, обичам да ритам слабия и да се подмазвам на силния. Склонен съм към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен съм да полагам усилия и да се трудя честно, особено в конкурентна среда. Имам нулева фантазия, клиширани изрази, правя явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. С неугледен и отблъскващ външен вид и липсата на елементарен стил, възпитание и навици - Ние мъжките и женските индивиди от Герб наподобяваме на месари или на лъжливи кръчмари. Ние сме идеалните слуги на БКП/ БСП - Герб, такива, каквито са били нашите родители."
7
Ха ха ха, една или две червени курабии, се правят на ЕЛЕКТРА. Ако беше тук ЕЛЕКТРА, щеше да тегли една майна на Момата, Чалмата и Сачмата. Прекалено сте малоумни да се правите на нея. Въпреки, че ЕЛЕКТРА изчезна, името и още ви кара, да треперите в страх и ужас, нещастни червени ануси..
8
БРАВО НА МЕНЕ, ИМЕТО МИ Е СТАНАЛО ЛЕГЕНДА. КУЦО И САКАТО ИСКАТ ДА ПИШАТ ПОД МОЕТО ИМЕ, БА СИ ЖАЛКИТЕ КОМУНЕТА ХА ХА, ПРЕДИ ПОНЕ ИМАХА ПАРТИЗАНСКИ ИМЕНА, КАТО МОМАТА, САЧМАТА, БОЖО, ХАДЕС, ЧЕР. ШАПЧИЦА, ЕЛЕКТРОН, НИКИ, И ОЩЕ СТОТИНА ПЕ-ДЕЛСКИ ИМЕНА. СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НА ПУТЕФ, МЕ ИМИТИРАТ А ПОСЛЕ ПРОСТАКЕСА СЪМ БИЛА, А ТЕ ЖАЛКИТЕ ЧЕРВЕНИ МЪРШИ КАКВИ СА...
9
А бе страшно нахална и нагла работа е това комуниста,а как са се кръстили няма значение,всите са бузлуджански дечица!!!После ми стана много смешно как и кои са те,та да определят герберите за "зомбирани"(ползват думи като Пенка на мегдана срешнала Стоенка,двете с ролки на главата, и се заклюкарствали) и как достигнаха до идеята,че тяхното мнение е определящо или, че тяхната истина е истината!!!25 години са крадяли неистово и от крадене са се самозабравили,а и от лъгане,от 25- годишното лъгане са започнали сами да си вярват явно и са се сдобили със самочуствието на простака с пари,който започва да се смята за много умен,от тук и собственото си мнение за определящо!!Моя дядо е казвал,че няма по страшен от простака добрал се до пари,правете си изводите,КОЙ е този простак!!!За 25 години са превърнали наглостта,алчността,интригата,лъжата,безчовечността,отричането на Господ и най-вече кражбата, в моралните стойности на тяхното "више" чалга общество!!!Продажниците се наричат от 70 години патриоти,ето това Ви донесе комунизма и алчните и грабливи негови марионетки!!!Гнус ме обзе четейки доста от горните по
10
Електра ли - ами по начина на писане се разбира, че тя(той) е един съвсем случаен продукт на пробит кондом ползван от некъпан с месеци (години) мангасар. Вони на вкисната циганска пот от всяка написана дума. Моля не повръщайте върху РС-то. Бягайте бързо до туалетната.
11
Верно, че ЕЛЕКТРА е легенда вече... Никовете "Момата", "Чалмата" и "Сачмата" в умерено майтапчийски стил - определено БОЦКАТ и дразнят платените тролчета?! Нещо повече, тези тролчета - ТРЯБВА да й са благодарни, защото ТЯ всъщност ИНИЦИИРА ... плащането им !!! Ха - ха - ха !
12
то е видно и с тросто око, че между айдука и комупаразита сачма разлика няма,както и "комупаразита " и "интелект" са две НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ.Истината е че комупаразитите са генетично, крадливи, алчни, лъжливи и много много продажни. Но най лошото е, че тези човекоподобни и човеконенавистни екземпляри, са абсолютно безбожни, и паразитизма е тяхната идеология и начин на живот! Гей-Стан и Сачмата е чумата унищожаваща България...!!! Спасението е да се изолират заразените в "Центровете за лечение на престъпници" от рода на Централния Софийски Затвор и то за по най-малко 100 години...!!!
13
това комуне кадиев е от новите социално мислещи милионери,които живеят на гърба на народа. наглец от класа. герб за10 години направиха много повече за софия отколкото комунистите за60г. опорна точка 1. независимо дали се прави нещо добро трябва да се клевети и критикува
14
др. Кадиев за какви кампании говориш бе,сега като не сте на власт и спряха контрабандните канали,вземанията на милиарди заеми които потъваха във вашите джобове,спряха големите комисионни от неизгодните договори ,които заробиха България. няма вече конгреси ,симпозиуми,бузлуджа и предизборни кампании. с това което остана на следващите избори ще купите някой и друг глас да влезете в парламента и това е!!
15
Този ластик и по-рано си го разтягал.Кажи нещо за печалбите от ВЕИ-тата ти.
16
ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ КОМУНИСТИ ,КАДИЕВ НЕ Е С МНОГО ПРОМИТ МОЗЪК И ИМА САМРСТОЯТЕЛНО РАЗСЪЖДЕНИЕ.НО ВСЕ ПАК НЕ МУВЯРВАМ СТО НА СТО.С НЕГО МОДЕ ДА СН ГОВОРИ., И Е ПО ВЪЗПИТАН.
17
Този Кадиев е прав само за едно - че се краде, ама много се краде и няма какво да се заблуждаваме, че не е така..... иначе и той е същия.
18
Доколкото си спомням дълго време г-н Кадиев беше на висок пост точно в Софийска община, така че критиките, които отправя до голяма степен се отнасят и за самия него. Всъщнос приказките му трябва да се чуват така "много може да се гуши в тази община, искам аз..."
19
Кадиев е абсолютно прав. Вижте "Витошка" - това ли е лицето на София, дори не успя Фандъкова да я довърши, макар и по образец на турските градове от 80-те години. Защо пътува по света - не вижда ли как изглеждат другите столици, не е ли чула за международни конкурси. София е пълна скука с новите си "обекти" за милиони. Кой вече строи метро с подобни "салами"? Защо не направиха археологията на Ларгото- усвоиха парите и завиха с едни найлони мозайките и старите стени...Грозна картина. Малко цветя тук и там на фантастични цени. Това е София след Фандъкова. С най-голям бюджет и с милиони от европейските фондове.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Зад всеки успял мъж стои фирмата на баща му или на дядо му.

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1271
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Учени с предупреждение за глобална климатична катастрофа
x