Вход
София
Времето в София 15 o C

САМО В ПИК: Какво ни чака в любовта? Топ астроложката Алена разкрива вещанията на звездите за май

САМО В ПИК: Какво ни чака в любовта? Топ астроложката Алена разкрива вещанията на звездите за май

на 06.05.2020
9790
0
САМО В ПИК: Какво ни чака в любовта? Топ астроложката Алена разкрива вещанията на звездите за май
Автор: ПИК
06.05.2020
0
9790

Какво ни чака в любовта през май? Мерките срещу коронавируса се разхлабват, но и без това нищо не може да попречи на любовните отношения. Ето какво кават звездите, според разкритията на топ астроложката Светлана Тилкова- Алена:

ОВЕН

Несемейните за разлика от обвързаните може да се влюбят неочаквано и силно, да срещнат подходящ партньор и да се решат да обявят годежа си, но не бива да избързват с брака. Добре е да изчакат есента. Дните, в които може да сключите брак, ако имате сериозна връзка са:11 и 25 май /понеделник - ден на Луната/, 5 май / вторник - ден на Марс/, 20 май /сряда - ден на Меркурий/, 7 и 14 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 1 и 29 май /петък - ден на Венера/ или 3 и 10 май /неделя -ден на Слънцето/.

ТЕЛЕЦ

Несемейните да се оглеждат за запознанства, ако все още нямат сериозна връзка и мечтаят за голямата Любов. Месецът им позволява да поставят началото на нови отношения, но да не бързат с брачните уговорки и да изчакат докато се опознаят. Датите, които са добри за сключване на брак, са: 4 май /понеделник - ден на Луната/, 19 май /вторник - ден на Марс/, 6 май /сряда - ден на Меркурий/, 28 май / четвъртък - ден на Юпитер/, 1 и 8 май /петък - ден на Венера/ или 10 и 17 май / неделя - ден на Слънцето/.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните, които имат партньор и сериозна връзка да се замислят за годеж и брак. Ако не сте семейни може да се влюбите, преценявайки че с обекта на вашите чувства си допадате в интелектуално отношение. Не слушайте странични съвети. Дните за сключване на брак са: 18 май /понеделник - ден на Луната/, 26 май / вторник - ден на Марс/, 13 и 27 май /сряда - ден на Меркурий/, 15 и 22 май /петък - ден на Венера/ или 24 и 31 май / неделя - ден на Слънцето/.

РАК

Ако не сте семейни,но отдавна имате стабилна връзка и се радвате на споделени чувства, може да създадете семейство, а необвързаните може да срещнат любовта, но да не бързат с решението си сериозна връзка. Датите, които са подходящи за сключване на брак са: 18 и 25 май /понеделник - ден на Луната/, 5, 12, 26 май / вторник - ден на Марс/, 27 май /сряда - ден на Меркурий/, 7, 14, 21 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 8 май /петък - ден на Венера/ или 3 и 17 май /неделя - ден на Слънцето/.

ЛЪВ

Несемейните да не се стремят към брак по сметка. Не само няма да са щастливи, а и скоро ще се окажат разочаровани от отношения, които ги нараняват. Дните, в които можете да сключите брак, ако имате до себе си подходяща половинка, са: 4, 11, 25 май /понеделник - ден на Луната/, 26 май /вторник - ден на Марс/, 6, 13, 20 май / сряда - ден на Меркурий/, 7 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 8, 15, 22 май /петък - ден на Венера/ или 17, 24, 31: май /неделя - ден на Слънцето/.

ДЕВА

Необвързаните да преценят дали са готови да създадат семейство, дори и ако имат до себе си любим човек, особено ако не са сигурни, че чувствата им са споделени. Дните, в които можете да сключите брак са: 25 май /понеделник - ден на Луната/, 5, 12 и 19 май /вторник - ден на Марс/, 6 май /сряда - ден на Меркурий/, 21, 28 май / четвъртък - ден на Юпитер/ 1 и 15 май /петък - ден на Венера/ или 3, 10, 24 май / неделя - ден на Слънцето/.

ВЕЗНИ

Несемейните, които имат избраници и са щастливи с тях може да обявят годежа си или да сключат брак, а ако не са срещнали партньор, това може да се случи през този месец, ако сте стараят да общуват и не бягат от запознанства. Датите, на които можете да сключите брак са: 11 и 18 май /понеделник - ден на Луната/, 5 май / вторник - ден на Марс/, 13, 20, 27 май /сряда - ден на Меркурий/, 14 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 15, 22, 29 май /петък - ден на Венера/ или 24 и 31 май /неделя - ден на Слънцето/.

СКОРПИОН

Необвързаните имат възможност да срещнат интересни хора, но е в тяхна полза да си отговорят дали целта им е брак, за да се лишат от самотата и да угодят на близките си, защото ако е така може да ги превърне в нещастни и да ги обрече на вегетиране. Датите, на които може да сключите брак са: 4 май /понеделник - ден на Луната/, 5 май /вторник - ден на Марс/, 13 май /сряда - ден на Меркурий/, 14 май / Четвъртък - ден на Юпитер/, 8 май /петък - ден на Венера/ или 3 и 10 май /неделя - ден на Слънцето/.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните може неочаквано и изненадващо болезнено да съсипят съществуваща връзка заради запознанства, с надеждата да срещнат подходящия партньор. Съветът ми е да преценят дали си струва риска, ако се разбират добре с интимните си партньори. Ако сте решили да създавате семейство датите за сключване на брак са: 4 и 18 май /понеделник - ден на Луната/, 5 и 12 май /вторник - ден на Марс/, 13 и 20 май /сряда - ден на Меркурий/, 14 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 22 май / /петък -

ден на Венера/ или 3 май /неделя -ден на Слънцето/.

КОЗИРОГ

Несемейните, които имат сериозна връзка, могат да създадат семейство или да обявят годежа си, след като са уверени в чувствата си. Необвързаните може да се влюбят, но е голяма вероятността обекта на чувствата им да не е подходящия. Правилната преценка е от особено значение, но заради бликналите чувства чувствата разумът може да се заблуди. Месецът е добър за сключване на брак, а подходящите дати са: 19 и 26 май /вторник - ден на Марс/, 13 май /сряда - ден на Меркурий/, 21 и 28 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 8 и 22 май /петък - ден на Венера/ или 17 и 31 май /неделя - ден на Слънцето/

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които имат до себе си партньори, може да решат да прекратят

отношенията си, а ако още не са срещнали подходящия, не бива да се обвързват веднага след запознанството си с някого. По-добре е да изчакат известно време. Месецът е добър за създаване на семейство и ако сте го планирали подходящите дати са: 11 и 25 май /понеделник - ден на Луната/, 12 май /вторник - ден на Марс/, 27 май /сряда - ден на Меркурий/, 21 май /четвъртък - ден на Юпитер/, 22 и 29 май / петък -ден на Венера/ или 10 и 31 май /неделя -ден на Слънцето/.

РИБИ

Несемейните да не разчитат при запознанство, че са срещнали подходящ партньор, защото влюбването им ще е свързано с бъдещи трудности и проблеми при раздялата. Ако сте решили да сключвате брак, компромисните дни са: 11 май / понеделник - ден на Луната/, 12, 19, 26 май /вторник - ден на Марс/, 20 май /сряда - ден на Меркурий/, 21 и 28 май /четвъртък - ден на Юпитер/ 8, 15, 22 май /петък - ден на Венера/ или 17, 24, 31 май /неделя - ден на Слънцето/.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34914
архив

Чукча отива на гости в съседното село при приятел. Пред иглуто на приятеля седи опната кожа от бяла мечка. Чукчата пита:
- Колко пъти стреля в него?
- Десет!
- А, колко пъти го уцели?
- Нито веднъж!
- Е от какво умря?
- От смях!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x