САМО В ПИК! Какво се случва на "Чаталджа"? Бременната Лена излетя с 200 от щаб-квартирата на "Промяната" (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК! Какво се случва на "Чаталджа"? Бременната Лена излетя с 200 от щаб-квартирата на "Промяната" (СНИМКИ)

205959
на 04.08.2023
САМО В ПИК! Какво се случва на Чаталджа? Бременната Лена излетя с 200 от щаб-квартирата на Промяната (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Въпреки че повечето от ръководните фактори на "Продължаваме промяната" са стегнали куфарите за предстоящата лятна ваканция, сивият кардинал на партията на харвардите Лена Бориславова няма ни най-малко намерение да почива, видя ПИК.

препоръчано

И макар да я делят седмици от раждането на своята първа рожба, Лена почти всеки ден може да бъде забелязана в щаб-квартирата на "Продължаваме промяната" на улица "Чаталджа". В къщата, в която живеят семейство Лорер и Асен Василев, редовно се провеждат оперативки на партията.

Днес малко преди обяд, в най-голямата жега, Бориславова пристигна в неформалния офис на ПП с личния си автомобил. Облечена в лятна рокля без ръкави, юристката побърза да влезе в къщата, където температурата би трябвало да е далеч по-приятна от непоносимите за бременна жена 33 градуса навън.

Читатели на ПИК,живеещи наблизо, разкриват, че Лена е прекарала повече от час и половина в къщата на сем. Лорер и Асен Василев. Изненадващо обаче било тръгването й, след като Бориславова излязла почти на бегом, след което с мръсна газ профучала по тесните улици в района.

"Какво се случва с Лена и защо постоянно е сама? Къде е годеникът и Мирослав Иванов? Дали хормоните й бушуват, или се е скарала с някого на "Чаталджа", питат се софиянци, станали свидетели на бързото шофиране на Бориславова. И съветват младата юристка да не се разхожда в най-големите жеги в толкова напреднала бременност.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК