Само в ПИК! Капитанът на "Левски" с патерици на "Герена"

Футбол

Само в ПИК! Капитанът на "Левски" с патерици на "Герена"

12865
на 26.11.2014
Само в ПИК! Капитанът на Левски с патерици на Герена

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев се появи с патерици на тренировката на "сините" на "Герена", видя на място ПИК. Националът, който се вазстановява от тежка травма, поговори с част от съотборниците си и им пожела успех в дербито с Литекс в събота.  Гаджев мина и през медицинския кабинет на стадион "Георги Аспарухов". "Стискам зъби и се възстановявам. Ще хвърля патериците, когато лекарите ми разрешат. Тежко е, но съм оптимист", сподели Гаджев.

препоръчано

Припомняме, че 27-годишният полузащитник пострада при загубата от "Берое" с 0:1 на "Герена" преди двайсетина дни. Гаджев премина ядрено-магнитен резонанс, а изследването потвърди първоначалните опасения на лекарския щаб на "сините" за увреждане на предна кръстна връзка на дясното коляно, заради което той незабавно се подложи на операция. 

Надеждите са националът да започне нормални занимания към края на януари и да бъде готов за старта на пролетния дял от първенството ни на 28-и февруари.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК