Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК! Карлос Контрера: Марешки работи за Ердоган и БСП

САМО В ПИК! Карлос Контрера: Марешки работи за Ердоган и БСП

на 10.05.2019
36010
15
САМО В ПИК! Карлос Контрера: Марешки работи за Ердоган и БСП
Автор: Симо Русев
10.05.2019
15
36010

Общинският съветник от ВМРО в СОС Карлос Контрера, който е под номер 10 в листата на своята партия за европейските избори, изригна в остра реакция по отношение на нападките, грубостите и обвиненията, които им отправя с „каруцарски“ език заместник-председателят на парламента, лидер и водач от листата на „Воля“ Веселин Марешки. Контрера откровено обвини Марешки, че работи за интересите на Ердоган и БСП.

 

- Г-н Контрера, ВМРО е непрекъснато атакувано от Веселин Марешки в хода на предизборната надпревара за Европейски парламент. Считате ли това за нормално или става дума за някаква хипертрофична фиксация?

- Лицето Веселин Марешки от сутрин до вечер разпространява какви ли не небивалици по отношение на ВМРО, където му падне, по медиите.

- За какво конкретно говорите?

- Марешки си позволява абсолютно каруцарски език, държи се абсолютно неадекватно, когато коментира хора от ВМРО и политиката на партията. Лошото е, че този човек е заместник-председател на Народното събрание. И ако това е нивото – той да използва думи като „идиот“, нарича ни „изроди“, значи ние сме стигнали дъното и си копаем в него. Позволява си да ни квалифицира като „продавачи на паспорти“. Този каруцарски език продуцира лош имидж. Всъщност по този начин той работи за БСП. Защото в крайна сметка явно идеята му е да руши имиджа на един от силните участници в управляващата коалиция.

- Защо го прави?

- Защо го прави – е друга тема. Макар и да звучи леко конспиративно, ние разглеждаме вече „Воля“ като маша на Анкара, на Ердоган. Знаем кой е втори в листата на Марешки. Въпросният Орхан Исмаилов от квотата на Народна партия „Свобода и достойнство“ е достатъчна препратка за това, че е активиран някъде отвън. Самият Марешки заяви вече в един дебат, че няма желание да става евродепутат, нищо че е водач, което означава, че ако „Воля“ излъчи европейски представител, ще отиде Орхан Исмаилов. А за него е ясно, че поддържа близки връзки с режима в съседна Турция и диктатора Ердоган.

- Не е ли малко сложно – хем БСП, хем Ердоган?!

- Не е толкова сложно. В случая съвпадат няколко линии на поведение. Ясно е обаче какъв ще бъде ефектът. Ако Исмаилов отиде в Брюксел като европейски представител, ще бъдат излъгани всички, гласували за „Воля“. Те ще са гласували за пореден Троянски кон на Турция.

- Каква е възможността да реагирате на тези нападки, ще сезирате ли ЦИК, прокуратурата?

ВМРО скочи на Марешки: България не е фалшива новина, България е сърцето на Европа!

ВМРО скочи на Марешки: България не е фалшива новина, България е сърцето на Европа!

Фалшивите новини и обидите, отправяни срещу опонентите и...

на 09.05.2019

- Със сигурност за тази медийна помия, която се излива срещу ВМРО, ще бъдат сезирани и ЦИК, и СЕМ. Подобно поведение е недопустимо.

- А не трябва ли всъщност те да се самосезират?

- Не знам дали те ще се самосезират, но ние сме си подготвили документални сигнали и е редно да има санкции, защото тази вихреща се простащина и то от телевизиите, излиза вече извън всякакви рамки на нормалност. Размятането на фалшиви новини от сутрин до вечер не ми звучи полезно за когото и да е, особено пък за обикновения човек, който вместо да се ориентира в обстановката, е бомбардиран със всякаква простотия.

Сподели:
Напиши коментар »
(15)
1
МАРЕШКИ БЪРКА В Г.ЗА НА ВМРО, А КАРАКАЧАНКАТА Е ОТ ДС? Ф -16 ИМ ОБЪРКА СМЕТКИТЕ НА РАШКИТЕ СЛУГИ. ЕРДОГАН И ПУТИН СА ПРИЯТЕЛИ И НА БСПЕЕРАСИТЕ
2
Моля, не е коректно г-н Марешки да бъде критикуван в негово отсъствие. Той вчера беше на парада на Червения площад, послучай освобождението но Европа от Червената армия и още не се е завърнал от Москва.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
ДА СЕ ЗНАЕ ! Марешки е Съветско К-ОПЕЛЕ Учило в МАСКВА ! Женен за Руска П-роститука, Пере Парите на Кремълските ХАЗАРИ ! Братята Чеченци ще му Перат ЧЕРВАТА на Външна Автомивка ! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще Ликвидираме този 141 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/bulgarians.html
5
и прави кворума в НС на ГЕРБ
6
Последен сезон за джендърите и дилъри на БГ паспорти и притежатели на евтини мезонети,измислените “патриоти”.Патерици на главната мутра!
7
Съветското К-ОПЕЛЕ Веселин Марешки, Завършило в МОСКВА и Женено за Руска П-РОСТИТУТКА Иска да Вкара Задунайския КЕНЕФ в Евроазиатския Съюз ! Весо Не се Хаби ! ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА СИ Е РУСКО-АЗИАТСКА ОТ 141 ГОДИНИ ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ.НЕ ГЛАСУВАЙ.НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ.ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
8
Вежди Рашидов: „Волен Сидеров изгря на една голяма пресконференция на „Мултигруп”. Волен беше водещ на тази пресконференция на „Мултигруп”, а Илия Павлов стоеше до него. От пребиваването на Сидеров в групировката са и контактите му с Доган, който не е тайна беше в много близки отношение с Илия Павлов” „Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност. От своя страна Илия Павлов ги подкрепяше и двамата”– 20.08.2013 г. (www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/iliya-pavlov-e-tayniyat-svatovnik-na-volen-i-dogan-11924) ++ През 2014 г. Богомил Бонев пише на Волен Сидеров във Фейсбук: „Сидеров, ти помниш ли книжарницата на Магурата през 1986 г.?! Помниш ли, че те арестувах с белязани пари за рекет и откраднати фотообективи, бе?! И делото отиде по подсъдност за изнудването в 3-о РПУ. Но някой от ДС пое случая. И „случайно” се размина без дело.” (https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-15-19-oktomvri-690446.html) ++ „Лидерът на „Атака" Волен Сидеров не е ходил войник заради сериозни проблеми със зрението. Това показва документ, издаден от Централния военен архив във В. Търново. Според него националистът има „трайни рефракционни аномалии над 10 диоптъра и на двете очи". Справката е поискана от независимия депутат Станчо Тодоров Бил съм шеф на наборни комисии и никога не сме отлагали войници заради очила или лещи, заяви Станчо Тодоров. И попита: „Как Волен няколко години след като е бил освободен от редовна военна служба, е станал професионален фотограф?" „Ако Волен има над 10 диоптъра, той реално е сляп. Това е доказуемо. Искам да се види кой е този лекар, който ще му издаде такъв документ и кой е докторът, излекувал слепота!", възмущава се Тодоров. Той е убеден, че Сидеров е излъгал, за да избяга от задължителната военна служба.“ - https://www.168chasa.bg/article/6679588
9
„Човек, който може да каже, че в средата на XIX век не е имало българи, и така да плюе на цялото Ранно Възраждане, на Паисий, на Софроний, на Неофит Рилски, на Васил Априлов, на Иван Богоров, на Чинтулов, на Бозвели, на Иларион Макариополски, на цялата първа фаза на Църковните борби, че дори на Славейков и Раковски... Каквото и да се каже, е малко. Никога, никога българин не е обиждал така България, народа ни, нацията ни, наследството ни. И затова Сидеров не заслужава тези думи. Много са му. Но той просто не е българин. Думите му са думи на човек, който е продал повече от рода си, продал е душата си.“ - https://clubz.bg/65181-siderov_nadmina_vsqko_mekere_hyumne_ibrikchiq
10
Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тоя мерзавец, доносничел и за любовниците на жена си! ............................................................................................................................................................................................... Питам Импексовата курабия, Мая Констинбродска и Румен Пъпката? Как така, аз нямам нито една къща за гости построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правилните хора, като СС Момата, и на банкера беглец и затова е успяла, или пък защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако и аз стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като вашата кучка, или едно Импексче струващо милиони, като Импексовата Барсала!!
11
Всички знаем, че Марешки е подлога на ГЕРБ
12
Карлос - идиотос, простакос, тъп гъс, искам и аз три тераси като твоя освинил се лидер и пенсия като заплатата на онзи Джамбаз/конекрадец.
13
Дедо Ванче СТАНИ от гробо да видиш кви джамбази,думбази ,шкембелии,измекяри,паспортни дилъри,латиноси-наркотрафиканти и чифути налазиха организацията Ти.....СТАНИ па фани да ги ПУЦАШ сите.......
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
ГЕРБ създадоха Марешки и това е ясно на дори на малките деца. Я сега си представете следния филм: вие имате пари и решавате да си направите верига от бензиностанции, които продават бензина с 20 стотинки по-евтино от приятеля на Боци - Вальо Златев. Невъзможно? Ето за това говоря....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9680
архив

Един човек от Сейнт Клауд си вървял по улицата с книжна торба в ръка. По пътя срещнал свой приятел, който го попитал какво носи в торбата.
- Риба - отвърнал той.
- Искаш ли да се обзаложим? - предложил приятелят му. - Ако позная колко риби има в торбата, ти ще ми дадеш една.
- Ако познаеш колко риби има в торбата, ще ти дам и двете.

няма нови новини
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
сега
2856
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Шефът на "Миграция" с първи разкрития дали пускат на свобода убиеца Полфрийман - гледайте НА ЖИВО
x
ПРОБИВ: Учени откриха нов метод срещу рак на гърдата
x