САМО В ПИК: Като бащиния му е! Кирил Петков задръсти с мощен джип столична улица - МВР му се отчита (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Като бащиния му е! Кирил Петков задръсти с мощен джип столична улица - МВР му се отчита (СНИМКИ)

248802
на 21.02.2024
САМО В ПИК: Като бащиния му е! Кирил Петков задръсти с мощен джип столична улица - МВР му се отчита (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Столичната ул. "Цар Шишман" е като бащиния на Кирил Петков! Бившият премиер задръсти трасето с мощен джип по-рано днес - първо, под носа на МВР, и второ - които пък на всичкото отгоре му удариха отчет как е преминала охраната на дома му в последните дни.

препоръчано

Вчера Петков се прибра в София от Мюнхен, където на конференцията по сигурността бе и министър-председателят на Албания Еди Рама. И с какво си мислите, че Кирчо блесна от Германия? С едно ухилено селфи (най-голямата му страст) с Еди Рама - същия, който за пореден път си позволи да обижда и критикува България, че е антиевропейска страна.

Но да оставим настрана срамните селфи моменти за Петков из залите на Мюнхенската конференция...

Джип "Фолксваген" докара съпредседателя на "Промяната" пред дома му в ранния следобед. Мощният автомобил паркира директно пред входа на кооперацията на Петков, като по този начин блокира движението за други автомобили, видяха на място фоторепортерите на ПИК. 

С интересно "бойно снаряжение" слезе Кирчо от джипа - един брой калъф за костюм на "Moncler", с който най-вероятно се е нагиздил в Мюнхен, и солидно кайт оборудване - раница и помпа, върху гърба си. Засега остава загадка дали ги е закупил от Германия, или пък се кани в следващите дни да пътува нанякъде, където да подкара кайта си, в разгара на поредицата от скандали, които раздирят сглобката преди ротацията?!

Направи обаче и друго впечатление. На няколко метра от входа на Кирил Петков патрулка на МВР продължава да дежури и да охранява дома му. Щом джипът спря, двамата патрулиращи полицаи слязоха от служебната си кола и се насочиха към Петков.

Докато беше премиер, а и известено време след това, денонощно пред апартамента му на ул. "Цар Иван Шишман" стоеше патрулен автомобил.

По време на служебните правителства на Румен Радев разпореждането кооперацията на Петков да се пази, беше отменено. С идването на сглобката обаче бившият премиер пак си осигури закрила на държавни разноски.

Един от служителите на реда, който бе на смяна днес, дори се впусна в сладки приказки с Петков. Вероятно му е докладвал, че в негово отсъствие охраната на жилището му е преминала без произшествия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК