САМО В ПИК: Кирил Петков на килимчето в английското посолство, докато депутатите спорят за ракетите за Украйна (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: Кирил Петков на килимчето в английското посолство, докато депутатите спорят за ракетите за Украйна (СНИМКИ)

94444
на 27.09.2023
САМО В ПИК: Кирил Петков на килимчето в английското посолство, докато депутатите спорят за ракетите за Украйна (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В "Продължаваме промяната" са скандално известни с това, че обичат да слугуват на посолствата. А поредното доказателство за това долетя преди минути от папараците на ПИК.

препоръчано

Те успяха да щракнат съпредседателя на харвардската формация как пристига на визита в посолството на Великобритания, което се намира в непосредствена близост до новото Народно събрание, на столичната ул. "Московска" 9.

Дали е случайно съвпадение или не, но в момента, в който Петков се яви на килимчето в дипломатическото представителство на островната държава, в парламента вървяха ожесточени дебати за изпращането на нова помощ за Украйна - дефектни ракети С-300 и боеприпаси за автоматично стрелково оръжие. Предложението за това дойде от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС, като има съмнения, че това се случва под натиск отвън. 

В посолството на Великобритания Петков остана в продължение на около един час, след което се върна на работното си място - в пленарната зала. Пред Партийния дом бившият премиер се спря за кратък разговор с двама от своите съпартийци. 

Обвързаностите на "Продължаваме промяната" с мисиите на чужди държави у нас лъснаха зловещо в записа, който Радостин Василев извади от Националния съвет на партията. В него самият Кирил Петков информира участващите в конферентната онлайн връзка, че рокадите в службите, които ПП планира да направи, са "синхронизирани с посолството". 

Думите му потвърди и Асен Василев: "По предложение на министър-председателя парламентът ще утвърди ръководители на ДАНС, главен секретар на МВР, ДАР, НСО, ДАТО... Това са наши хора, които са одобрени от посолството".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК