САМО В ПИК: Кирил Петков на среща с Лена под носа на Линда (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: Кирил Петков на среща с Лена под носа на Линда (СНИМКИ)

159888
на 25.11.2023
САМО В ПИК: Кирил Петков на среща с Лена под носа на Линда (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стана ясна локацията на снощната разходка по тъмно на Лена Бориславова и Кирил Петков!

препоръчано

Папарашки кадър, уловил как бившият премиер и съратничката му от "Парапетгейт" разхождат бебето й от Мирослав Иванов, се завъртя във виртуалното пространство снощи, часове след бруталния скандал, взривил Народното събрание. 

свързани новини

Припомняме, че след като Радостин Василев нарече бившия заместник-председател на парламента "рогоносец", Бориславова му изпрати sms със следното съдържание:

"Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп... намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал".

Лена и Кирил Петков са били заснети не къде да е, а в района на столичната ул. "Цар Иван Шишман". Това е повече от шокиращо, тъй като на №18 депутатът от "Продължаваме промяната" живее с официалната си съпруга Линда и две от дъщерите си. 

Малко след като в няколко сайта се появи снимката как Киро разхожда бебето на Миро, Лена публикува в социалната мрежа колаж с дъщеря си, който обаче бе адресиран към бившия й колега в "Промяната" Радостин Василев. Под формата на закачка Бориславова му изпрати съобщение, че носи душа на страхливо зайче и че не се страхува от заканата му да сигнализира прокуратурата за есемеса й.

Неволно обаче Лена издаде, че миналата вечер е била на метри под носа на Линда Петкова. Или ако трябва да сме съвсем точни - локацията е "Fancy Bubbles Waffles". Всъщност снимката си Лена е направила не в заведението за гофрети, залепено точно до входа на кооперацията на семейство Петкови, а пред витрината му. 

Остава загадка дали по време на пешеходната обиколка на Бориславова и Кирчо по "Шишман", майсторката на безглутенови торти е била в дома им. Или те са използвали отсъствието й в района, за да направят тигел по култовата улица. 

В късния следобед вчера Линда се показа от друго столично заведение, в което е била, за да празнува българското си гражданство. 

Може би логичен изглежда и въпросът дали освен към Руди Гела, демонстративната снимка на Лена, че е била пред дома на Кирил Петков, не е насочена и към г-жа Петкова?!

Логото на заведението за гофрети в колажа на Лена във Фейсбук я издаде, че е била на метри от семения дом на Кирил и Линда Петкови.

Долу - фасадата е послужила на Бориславова за фон на снимката й, с която прати депеша на Руди Гела, че е страхлив като зайче.

А на последния кадър се вижда, че мястото за гофрети е залепено точно до входа на кооперацията на Петкови.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК