Вход
София
Времето в София 27 o C

САМО В ПИК: Кметът Димитър Николов разкри кой стои зад бунта на циганите в Бургас - мирише на партийна поръчка: Признаха, че политици са ги посъветвали да протестират

САМО В ПИК: Кметът Димитър Николов разкри кой стои зад бунта на циганите в Бургас - мирише на партийна поръчка: Признаха, че политици са ги посъветвали да протестират

на 21.05.2019
134319
37
САМО В ПИК: Кметът Димитър Николов разкри кой стои зад бунта на циганите в Бургас - мирише на партийна поръчка: Признаха, че политици са ги посъветвали да протестират
21.05.2019
37
134319

Безпрецедентен протест на цигани се проведе в центъра на Бургас. Причината е, че водата в ромската махала е спряна заради задължения към ВиК от над 100 хиляди лева. По информация на медията ни зад циганския протест, призоваващ за насилие, стои местното ръководство на БСП.  Репортер на медията ни потърси за коментар кмета на Бургас Димитър Николов, който коментира основния проблем и сподели кой буни циганите. 

- Г-н Николов, видяхме безпрецедентен протест пред общината от група роми, които искат да им бъде пусната водата, която е спряна защото не си плащат сметките. Как ще реагирате, при положение, че имаше и заплахи?

- Категорично няма да отстъпя. Те се опитаха да ме респектират с всякакви крайни призиви за размирици и заплахи, но според мен най-добре е да разберат, че правилата са ясни и категорични за всички. Компромис по отношение на законите и правата не бива да се прави.

Трябва да разберат, че както права, като всички останали граждани, имат и задължения. Хубаво да се спазват, за да може ние да съдействаме. В противен случай аз съм без всякакви правомощия. Ако не се плаща водата, как да искам да бъда модератор или да лобирам пред ВиК за пускането на водата. 

- Тук е важно да уточним, че натрупаната сметка за вода е над 100 хиляди лева. 

- Точно така. Аз ги призовах за успокояване и моите експерти са готови да се срещнат с всеки един гражданин, да се провери с личните им данни какви са натрупаните сметки, да съдействаме за подписване на споразумение за разсрочено плащане. Това е единственият начин - да се плаща.

Трябва да знаят, че масовото струпване, което се опитаха да направят, за да ни огънат няма как да подейства. Имаше и призиви да не излизат на работа, защото една част от тях работят в сметоизвозването.

Казах им, че ако не се явят на работа и са мои служители, ще бъдат уволнени. Надявам се разумът все пак да надделее. 

- И все пак г-н Николов, остават броени дни до изборите, това струпване възможно ли е да е провокация от ваши опоненти, както се говори в града?

- Няма да е честно, ако се злоупотребява политически. Аз ги призовах да не се подвеждат по различни политици.

Те си признаха, че политици са ги посъветвали да протестират под прозорците на кметството.

В случая страна е ВиК, но политиците са им казали да отидат при кмета и той да им реши въпросите.

ПЪРВО В ПИК: Ромите в Бургас се разотидоха - призивите им за насилие удариха на камък

ПЪРВО В ПИК: Ромите в Бургас се разотидоха - призивите им за насилие удариха на камък

Протестът на ромската общност в Бургас приключи. Ромите...

на 21.05.2019

Не е честно да се злоупотребява в условия на избори със социалните проблеми на хората. 

Сподели:
Напиши коментар »
(37)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
То се знае кой, това са Ремен Пъпкътъ, Импексовата Курабия и Карамърда, това е техния мангало-еничерски електорат ....................................................................................................................................... Както винаги, червения ГЪЗ на Хъкъмян Бибиткян се показа в цялото великолепие, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучкики. Вместо да я пита за нейните офшорни фирми и къщи за гости, той разследваше с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лични 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
3
Най-много сган,е събрана в тв.ЕВРОПА,както и в Европа,логично,а?!.
6
ЗАД МАНГАЛИТЕ СТОЯТ ДИСАГИТЕ С ГРАНТОВЕ И РУБЛИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЦОЛА НИНОВА,ЛУДОТО ЙО ,РАМАДАН,ГНОМА,ПИНОКИО..ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛЕД ИЗБОРИТЕ ГЕШЕВ И ЦАЦАТА ДА ПУСКАТ ПЪТНИТЕ ЛИСТОВЕ НА КАМИОНЕТКИТЕ ПО 10 КУРСА НА ДЕН ДО ОБЛАСТНИТЕ ДРАНГОЛНИЦИ ПО СПИСЪЦИТЕ НА ГЕНЕРАЛ ВЪЛКОВ И КОЧО СТОЯНОВ НА 9 ЮНИ .1925-
7
Тоя тъпанар от ШАЙКАТА Митю Николов управлява Бургас от 2007 година.начи 12 г....я да питам АЗ що досега мангалите не са плащали водата.....да ви ПИКам на шайкаджийските смотани номера......
8
Аз реших, няма да гласувам за Ленчето Йо защото има Офшорка и 3 къщи за гости, а Импекса е откраднала цял импекс струващ десетки милиони, под крилото на Костов. Ще чета за измислините далавери след изборите МОЕТО СИМЕЙСТВО И РОДНИНИТЕ НИ, ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ И БОЙКО.
9
Кмете, айде по правилата, протестът трябва да е пред ВиК, някой ги е нарушил и трябва да понесе отговорност. Действайте.
10
еее, сякаш всички падат днес от Марс. по избори ВиК дружествата винаги врътват някой номер на електората тук-там според зависи кой в Управителния съвет, съответно електоратът по махли се подкарва към мегдана и ей ти "протестен" екшън да захлебят и джурналистите на две водки, седмица след изборите всичко си потича по обичайното русло
11
отговор на коментар
Не,няма и да четем Афера! Откакто видях Веселина Томова в едно предаване на Милен Цветков/преди 10 години/,леко заваляше думите и се смееше като п..., да не говорим за външния и вид,тази госпожа падна толкова ниско,че по всякакъв начин я игнорирам,както и гаетата й.Много малоумнищини пише в нея и само по голям малоумник може да я чете , да и вярва.
12
Много прости ония двете бе.....
13
Пак ущ невинна грещка. Политици ги пращат във ВиК, от ВиК ги пращат при кмета да им озакуни колибите. След това Варели Симеонов праща на протест собствениците, а цигъните почват в извънработно време да обръщат контейнерите със смет и да препречват улици. Следват коктейли молотов за сплашване на МВР и общинската администрация. Овулнени са служители, но други не постъпват, сметоизвозването блокира и Бургас затъва в боклyци. Следва диверсия срещу електропреносната и канализационна мрежа извършена от обучени миньори. Цели квартали са бед ток, а ключови места за отдих затъват във фекални води. Две момчета с наркотична зависимост се самозапалват на входа на кметството, хората са възмoтени от кмета и резултатът е ясен. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
14
Баце обикаля като Дедо Коледа и раздава предизборно. Не е нужно некой да ги праща.
15
Червените кхмери съветвали орките да си отстояват правата чрез бунт и насилие. Че и плакатите им посъветвали... Започна се подгрявката на преврата
16
15-ти, чул те Господ!
17
Мирише на измамени мангали на който ОПГ ГЕРБ са обещали пари за гласове ! И по стара мутренска традиция гледат да ги излъжат . Боко плати на електората си ! Щото иначе ще има секс на цялата шайка , и голям срам ще е да ви онождат мангалите дето ви избраха пред .
18
Аааа споразумението на Нинова с Тома Томов лидер на Рома вече се задейства.В последните месеци се вижда че управляващите не разчитат на ромски гласове - бутането на къщи в цялата страна е факт.
19
Сигани да си признаят ? Абсурд , другарьо ! Лъжеш като....сиганин !
20
Господ помага но в кошара не вкарва. Засега Цацата вкарва в кошарата. Ще видим що ще чини Ленчето у еврото, кога и махнат имунизацията. Даже и Серго немой и помогнa, щото ще е паднал от коша на мотора.
22
Абе бургазлии, много тъпоглав кмет имате !!??!!?
23
Нинова прави коалиция с циганите, Цветан Василев дава парите, БСП плаща на циганската сган, следват протести !!!!Вие българи, гласувайте пак за болшевиките, за да ви върнат желязната завеса, опашките за банани и портокали ,кулоните за хляб и захар,накрая Белене,Ловеч и.т.н.
24
АХА БОРИСОВ ОТВАРЯ НОВ ЗАВОД С 200 РАБОТНИКА ЗА БАЛИРАНЕ НА КЮСПЕ (ЩРОТ) И ГО ИЗНАСЯТ, ЗАТОВА ИМА ПРОБЛЕМ С КЮСПЕТО ЗА ФОРАЖНИТЕ СМЕСКИ И ПРОДАВАТ ТРИ, ЧЕТИРИ ГОДИШНО СВИНСКО ХОРАТА ДА ЯДАТ ГРАНИВА СЛАНИНА И ДА СЕ ТРОВЯТ С РАК, ИСКАТ ДА ОНИЩОЖАТ ОТРАСЪЛА, ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ОТМЪЩЕНИЕТО НА КРУМ ЗАРКОВ КАК ОТИВАТ НА СВИНЕТЕ В СКРАВЕНА!!
25
BOKO TOLKOVA PARI RAZDAVA PREDIZBORNO,CHE PRIZOVAVAM VSICHKI,KOITO MOGAT DA OTKQCHAT NIAKOI LEV,SEGA E MOMENTAT DA POSETIAT NIAKOIA PREDIZBORNA SRESHTA NA PREMIERA I DANO GOSPOD E S NAS I NIE DA POLZIVAME TAZI PREDIZBORNA SHTEDROPST LICHNO NA PREMIERA!?!
26
Прав е гаулайтера, шефа на Бургаската ШАЙКА, пърдон кмета, че политици са ги посъветвали. Това са: Спас Гърнето; Тома Бичето; Тончо Архиваря; Дилянчо Хасковчето; Деса Дуловската простакеса и разбира се Цецу Асансьора!
27
!!! ---> Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов - НЯМА ПЛАЩАНЕ !!! За сега само другаря с партизански ник " Поручик Галицин " има шанс да си получи надницата. Хвала на такива усърдни другари !!! ........Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването , плюенето и ползвaнето на прокси VPN за имитация на калабалък по анонимните форуми ..... Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!!
28
следват наказания.А кметът съвсем почтено не назовава кои политици стоят зад протеста.Следователно,трябва да се разследва чие дело е тази провокация и да има санкции.Всеизвестно е,че който не си плаща сметките си носи отговорност.На мене кметът никога нищо не ми е плащал.
29
26) Поручик, да не забравите в списъка и четинестия глиган Андрей Новаков от Момина клисура, Пазарджищко, реди се на хранилките за дивеча, но и той също е набелязан за отстрел! ДА!!!!!
30
Това е отмъщението на Корнелия заради проваления митинг на червените в Бургас. Браво, г-н кмете!Поздравления за вашето твърдо държание!
31
Управителя на ВИК Бургас със своите действия преди избори ми миреше на спретната провокация съвместно с Курни .Защото той е от БСП а Бойко вчера каза че ще започнат пак Костинбродски сценарии и др.Това което се случва в Бургас е една малка прелюдия преди 26.05.Това може да се появи и в друго населено место където Дружества и фирми се управляват от БСП.
32
Изключително опасно заиграване с еtническо противопоставяне! Ако и сега доблестните български съдии си затворят очите ще бъде демонстрация на дебилитет. Разбрахме и защо бяха привикани прокурорите при президента. Намеци за да затворят очите и съвестта си пред антибългарска и антинародна дейност. Има ли граница пред безочието? Фракционни борби между комунисти.
33
отговор на коментар
Ка.тя ли си Ке.та ли си, ама си мно.го тъ.па, ама мто.го..Че измисли някяква нова ман пра, то.ва вече ни втръсна да го пи.шеш:) Не може ни да ме ядо.са, ни да ме разсмее..Ама то и за това ъкъл се иска, а не пиле.шки мозък! Дерзай и кудку дякай в кочи.ната си!
34
Че нали така управлявате Всеки тича при Бойко и той развързва кесията
35
Ама за всичко са виновни ония гадове, хан Аспарух и най-много Путин!
36
Този ли далавераджия взе общинска земя по южното черномория и я продаде много пъти по-скъпо на испанци?! Защо такъв човек е кмет на Бургас и е от най-близките до Борисов?!Краставите жаби се намират
37
отговор на коментар
Допуснах грешка при гласуването. Един голям (-) от мен. Стига злоба. Комунистите фалират 3 пъти държавата; най-голямото разграбване е по време на приватизацията. К. ИМПЕКСОВА с имот на Зимбабве; Станишев с имот на Женевското езеро; Доган с ТЕЦ за 3 000 лв. ДА ФАЛИРАШ УМИШЛЕНО И РАЗГРАБИШ ДЪРЖАВА, ТОВА МАЛКО ЛИ Е?Неграмотността убива. Обвиняемата Е. МИЛИЙОНЧЕВА е НЕКОМПЕТЕНТНА по въпроси за евродепутат. За тях най-важното е санкциите за Русия! Къде остава БЪЛГАРИЯ! Голям авторитет с обвиняеми за евродепутати. Тези, които подкрепят най-крадливата партия БКП/БСП са дебили с притъпени мозъци!Наглостта на двете е безгранична и не лечима. Лечението е да бъдат победени! До кога ще ходят по студията и ще ги превръщат в селска клюкарница? ЛИЧНОСТИ БЕЗ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО! ЗАЩО ДЕЦАТА ИМ СА В САЩ, А НЕ В РУСИЯ! НЕ Е ВИНОВЕН, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, ВИНОВНИ СА ТЕЗИ, КОИТО ИМ Я ДАВАТ. В Б-Я БОЛ ОТ ТЯХ. В ОЧИТЕ ВИ КАЗАХА, ЧЕ СТЕ ДЕБИЛИ, КОИТО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ И ВЯРВАТ НА ЛЪЖИ И ПОПУЛИЗЪМ! ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР ББ! ТОВА, КОЕТО НИ УБИВА Е НЕГРАМОТНОСТТА И ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ! Кой закупи жълтите жилетки на циганите? Кой е направил плакатите? До кога ние ще плащаме за грешките и разграбването на БКП/БСП, а те ще излизат сухи от водата? Време е да понесат отговорност за миналото!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 12496
архив

Художник рисува картина и я носи в галерия за продажба. Галеристът го пита: - Как се казва картината? - "Във Враца"… - Аха… А, какви са тези голи тела? - Това са жена ми и комшията… - А Вие къде сте? - Във Враца…

 

няма нови новини
Днес: 257
hot
най-четени новини в момента
сега
2660
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов откри зала в курорта Албена - НА ЖИВО
x
ВНИМАВАЙТЕ! Легионерската болест дебне от тръбите
x