САМО В ПИК! Кой накъде на празниците - подуправителят на БНБ, бързорекият Чобанов - в метрото (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК! Кой накъде на празниците - подуправителят на БНБ, бързорекият Чобанов - в метрото (СНИМКИ)

121367
на 27.12.2023
САМО В ПИК! Кой накъде на празниците - подуправителят на БНБ, бързорекият Чобанов - в метрото (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутати и богоугодни държавни чиновници щипнаха дни преди Коледа по "родните места", любимите чужбински дестинации и планински курорти.

препоръчано

Верен на столицата остана ямболията Петър Чобанов - доскорошен депутат от ДПС, а понастоящем - подуправител на БНБ. 

Точно преди година бързорекият Чобанов изуми колегите си в пленарна зала, четейки с невероятна бързина текста на предложенията за изменение и допълнение на Закона за ДОО и бюджета на НЗОК.

За по-малко от пет минути Чобанов изчете целия текст на предложените промени, а отпочиналите след 20-минутната почивка народни избраници видимо се забавляваха с бързата му реч и го подкрепиха с бурни аплодисменти.

"Благодаря ви, господин Чобанов, видяхме - аплодираха ви заради бързия речитатив, на който и Доктор Дре би завидял", коментира от председателското място Росен Желязков.

С днешна дата Чобанов дели подуправителското кресло в БНБ с политическия си опонент от ППДБ Андрей Гюров. 

Оказа се, че въпреки солидните си държавни позиции, Чобанов е останал скромен и лишен от суета човек. Мнозина с неговите възможности щяха да тръскат телеса, напъхани в луксозни суперскъпи коли.

Момчето от Ямбол избра метрото за придвижване из "олекналата" откъм граждани Коледна София, видя ПИК. Облечен с кожено яке и сив суитшърт, той не отлепяше поглед от телефона си и само наблюдателно око можеше да го различи от пътуващите в столичното метро граждани. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК