САМО В ПИК: КПКОНПИ докара до фалит Малката Бирма - спонсорът на чалга дивите остана без коли и пари, натири и охраната да не плаща заплати

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК: КПКОНПИ докара до фалит Малката Бирма - спонсорът на чалга дивите остана без коли и пари, натири и охраната да не плаща заплати

60135
на 29.06.2020
САМО В ПИК: КПКОНПИ докара до фалит Малката Бирма - спонсорът на чалга дивите остана без коли и пари, натири и охраната да не плаща заплати
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Баровският живот, скъпите коли и воаяжите с фолкпевици по екзотични острови останаха в миналото на нявгашния любимец и спонсор на лекия жанр Георги Станоев-Малката Бирма. От статута си на един от най-оборотните софийски ергени и бохеми, бившият на Преслава и Алисия изведнъж изпадна в десета глуха, откакто срещу фамилията му тръгна разследнане за разпространение на акцизни стоки без бандерол и пране на пари. А с това се изпари и опашката от златотърсачки пред дома на плейбоя.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Обяснението за последното е толкова простичко... Младият баровец, който сменяше лъскавите си автомобили за стотици хиляди левове по няколко пъти в година, е останал и без коли, и без пари. Малката Бирба е скъсал тотално джоба, след като Комисията за отнемане на незаконно имущество (КПКОНПИ) успя да запорира част от имуществото на фамилия Станоеви на стойност над 700 хиляди лева, за да гарантира, че то няма да бъде разпродадено по време на разследването. Ако се докаже, че е придобито по престъпен начин, ще бъде отнето в полза на държавата.

Специално Малката Бирма, който известно време се укриваше в Дубай, не може да се разпорежда с фирмата си "Гес 2020" ЕООД, и с имот в Панчарево. Общо четири леки автомобила и един джип "Порше Кайен", притежание на фамилията, също са под запор. А беше време, в което бохемът возеше чалгарките в купетата на едни от най-скъпите марки коли - "Бентли" и Ферари", които малко българи могат да си позволят. 

Заради невъзможността да плаща за лична охрана, Георги Станоев е освободил гардовете си, издават също така от обкръжението му. В най-силните си години баровецът обикаляше нощните локали в София с антураж от десетина охранители. Толкова се изсипаха в чалга дискотека в Студентски град преди 5 години и потрошиха заведението, в което малко по-рано същата вечер тогавашната любов на Бирмата, Преслава, се задяваше с Фики Стораро.

Заради снижения му стандарт на живот самочувствието на Станоев е ударило дъното. Ергенът дори вече не искал да се мярда из ВИП-заведението, които преди време отваряха широко вратите си за него. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК