Вход
София
Времето в София 6 o C

САМО В ПИК! Красимир Райдовски с разбиващ коментар за случая "Скрипал - Гебрев": Чиста пародия. Не спецслужбите, други ръководят аферата

САМО В ПИК! Красимир Райдовски с разбиващ коментар за случая "Скрипал - Гебрев": Чиста пародия. Не спецслужбите, други ръководят аферата

на 11.02.2019
277602
47
САМО В ПИК! Красимир Райдовски с разбиващ коментар за случая "Скрипал - Гебрев": Чиста пародия. Не спецслужбите, други ръководят аферата
11.02.2019
47
277602

Случаят "Скрипал" отново бе изваден от архивите, този път чрез българския бизнесмен Емилиян Гебрев. Аферата беше оповестена като поредната бомба срещу Русия за отравяне с "Новичок".

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цацаров с разкрития за аферата "Скрипал" и отравянето на Гебрев (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Цацаров с разкрития за аферата "Скрипал" и отравянето на Гебрев (ОБНОВЕНА)

Премиерът Бойко Борисов проведе спешна среща с посланика...

на 11.02.2019

Главният прокурор Сотир Цацаров обаче разби настроенията на любителите на конспирациите, като изнесе информация, че Гебрев през 2015 г. не е бил отровен с "Новичок", а с инсектицид, който се съдържал в салата с рукола.

Защо беше повдигнат отново въпросът "Скрипал", кой има интерес от него, каква е причината да бъде замесено името на бизнесмена Гебрев - за отговор на тези въпроси потърсихме бившия разузнавач Красимир Райдовски.

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Защо извадиха случай с четиригодишна давност и така подновиха отново говоренето за аферата "Скрипал", г-н Райдовски? Както е модерно сега да се говори, активно мероприятие ли е това и кой има интерес от него?

- Тази история въобще не ме интересува, честно казано. Този, който е извадил случая "Гебрев" от нафталина, трябва да даде отговор. Абсурдно е да се вади история от 2015 г. Нека да кажат авторите й защо я разгърмяха.

- Кому е нужно претоплянето на манджата със скандала "Скрипал"? Явно точно този случай е важният всъщност?

- Скандалът "Скрипал" е организиран от англичаните и това е ясно за всички. Те имат да си връщат много на руснаците и 1000 г. няма да им стигнат. Англичаните от никого не са патили толкова, колкото от съветските и руските руснаци. Достатъчно е да си припомним аферата "Профумо". Военният секретар Джон Профумо падна от власт заради връзката си с една проститутка. И едва цялото правителство не падна заради тази история. 

- Защо беше замесено името на Гебрев и свързано с аферата "Скрипал"?

- Дори и да има нещо вярно, така, както беше организирана цялата история, звучи пародийно. Начинът, по който беше поднесен случаят "Скрипал", беше същият, по който се извади аферата "Гебрев". Чиста пародия!

- Толкова ли са си загубили рефлексите и професионализмът специалните служби?

- Това не са службите. Други ръководят нещата. 

- Кои са тези ръководители?

- Не мога да кажа кои са. Нямам информация. А и както казах, не се интересувам.  Но по силата на логиката със събитията "Скрипал" и "Гебрев", не бих се изненадал , ако лицето Бриго Аспарухов се изтъпани публично  и обвини руснаците, че са го отровили.

- Защо?

- Поради неговата непостоянна позиция към НАТО. Един път е с тях, друг път - против.  Бриго Аспарухов е много по-значим за руснаците от Гебрев. Той се е клел във вярност към БКП, когато е постъпвал на служба в разузнаването, а това означава и на КПСС. А стана шеф на разузнаването по време на управлението на СДС и Желю Желев.  Все пак първият български Скрипал е той. Гебрев е вторият. Помните как съобщи, че е бил отровен докато пиел кафе в сградата на президентството с говорителя на Желю Желев. 

- Цветан Цветанов обяви, че се очаква руска хибридна атака по време на евроизборите у нас. Толкова ли сме значими, че няма да атакуват някоя друга страна, която диктува бъдещето на Европа, а точно у нас? 

-  За да говори така Цветанов, сигурно има нещо предвид. Сигурно е възможно да се атакува. Аз не можа да го кажа. Трябва да се пита някой IT  специалист. А ние не гласуваме електронно. 

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
1
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
2
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
3
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
4
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
5
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
6
Само като четеш коментарите, езика, псувните, начина на писане и ти става ясно за поддръжниците на БСП и "огромния" им умствен капацитет! Дори нямат смислени аргументи да защитят любимците си, освен да плюят останалите и да ръсят пълни безсмислици! Когато червените олигофрени започнат да хвалят Бойко, тогава вече става страшно! Ако пачаврите на Кутев се пенят това означава, че нещо положително се върши за България! Влажните мечти за избори и власт на БСП се Отдалечават в безкрайността! Има ли топла връзка между Нинова,Йончева, Очите и Радев на Вирджините? Дай трибуна на Тъпака и той сам ще се издъни! Нинова и Кацамунчето си показаха злобата, загубиха изборите! Чехлю Радев и Деса Интелекто трябва да се изказват по-често, защото простотията и парвенющината обича да е под светлините на прожекторите!
7
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
8
БЪЛГАРИЯ ДОКАТО ИМА ТАКИВА ЛИЧНОСТИ ,??? КАТО РАДЕВ , НИНОВА И ЙОНЧЕВА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ПРОБИВАНА ОТ ЗЛОВЕЩИ НЕЩА И ЩЕ БЪДЕ СЪБОТИРАНА.
9
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
10
Инструкции: 1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на САЩ. 2. Да се ползва опера със включен VPN. 3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри. 4. Плаща се за 50 рапортувани публикации за съответният ден.
11
ДА ЕБ@ МАЙКАТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ
12
Скрипал е жив,Гербев също слава Богу,Кашоги го убиха зверски,но никой не коментира.Защо ли?
13
https://www.youtube.com/watch?v=9EaHzaeoxgE
14
ПИК Блокирайте позитанския трол на момента....Трола на фатмака и ИМПЕКСовата КУРабия се опитва да изгони нас нормалните читатели и коментиращи....
15
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на ==>> www.Sexydrom.Com
16
Какво да разбираме, дотук писаното вярно, но финалът ме смущава. Пик грайферите на Цецос за който знаем, че си е повярвал ли тръгна да лиже срещу Тиквата? Ми ,че тя е 1000 пъти по интелигентна от лейтенанта си и момче за всичко Цецос. Знаете ли защо пребиха Владо Даверов? Той има ръкопист от покойния Георги Стоев, или така поне твърдят нашите в бл. 65, в който се твърди, че Бойко е бил каран да прави сфирка на ген. Гоцев, кало Алексей Петров го завел, а пък после как мислите, че Цецос се е уредил при главния секретар на МВР? Тия неща баба хубавата Ива с фотоапаратчето и бялото заещко палто на хемус да ви ги убястни! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
17
Руснаците направиха официално изявление по повад обвиненията за отравянето на Скрипал-Гебрев. В него се казва, че Тереза Мей и най-вече българският политически гений Цвъко Цвъков са подценили възможностите на руското военно разузнаване. В него се казва още, че когато те тровят изходът е само през кумина. Когато англичани тровят изхода обикновено е през кенефа, докато спре диарията. . И предупреждават Цвъко Цвъков и шефа му да не ядат съмнителни салати, особено когато ги канят на вечеря в посолствата.
18
Не беше ли съветник на Жан Виденов?
19
А Райдовски от кой нафталин го измъкнахме?
20
В СЛУЧАЯ....ЧАСТНАТА МУ ПОДЛОГА В САЙТА УМИШЛЕНО НЕ РАЗДУХВАЛ СЛУЧАЯ...
21
И аз съм отровен от руснаците, само че с водка "Столичная".Преди два дни изпих 700 мл. / една бутилка:/ с два буркана кисели краставички.Още не мога да дойда на себеси.Искам международно разследване и закрила.
22
И аз съм отровен от руснаците, само че с водка "Столичная".Преди два дни изпих 700 мл. / една бутилка:/ с два буркана кисели краставички.Още не мога да дойда на себеси.Искам международно разследване и закрила.
23
Цацаров подчерта, че количеството в руколата е много малко за да причини такова отравяне. Пестицидът е сложен в кафето. Друг е въпросът кой го е сложил. Версии много.
24
Това е активно мероприятие на Цветан Цветанов след командировката в САЩ,Указанията на америмканцита са за се пддърж руската следа,сега от В,търново и намеса в изборите,въобще този ястреб много започна да се вживява в "голямата политика"Целта е да се черне Русия.Идва 3 МАРТ, ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВОКАЦИЯ.ЗАЩО.....
25
Това е мероприятие на представителят на БСП Желю Бойчев, който заедно с Карадайъ и Цветанов бяха в САЩ! Как оценява Позитано прес посещението на делегацията на БСП в САЩ? Дали са доставили бурканите с пари изпратени от Корнела на Рафито, за да ги припере?
26
Както казваше един комсомолски секретар-другарю генерал ние от ВИФ сме като френски ключове,за всичко ставаме!Та да си додем на въпроса-двете ковачници на кадри за МВР преди 1989г.бяха с името на Г.Димитров-ВИФ и ВСШ!Но има и продължение-Ц.Ц. е завършил школата на американското военно разузнаване в Унгария-лектори Монгомъри.Майлс.Пардю И ручаме Скрипал-порнофрафия!
27
И не само защото нямат такива, а защото са селски комунисти, без домашно възпитание. Тяхното оръжие са лъжите, псувните, обидите, клеветите, цинизмите и мърсотийте. Човек да го е гнус да зачете техните писания. От всички форуми в нета , тук най-много такива мизерници се събират. Време е ръководството на ПИК да вземе мерки и да ни избави от някой вулгарни участници чрез цензура. читател
28
стига сте давали трибуна на настоящи рубладжии, бивши ченгета и всякакви червени баклуци.
29
Мaнгaлската ти кpатyна носи ли на бyxaлки? Щe тe нaцeпя като любeницaМaнгaлската ти кpатyна носи ли на бyxaлки? Щe тe нaцeпя като любeницa.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
като Грацимир Лайдовски и Цвиленин Офчеф ще въртят и сучат само и само да оправдаят империята на злото. Хвала вам национал-цоцалисти.
32
И децата знаят, че случая Скрипал с скалъпен от англичаните....БОКЛУЦИ.
33
Ти за нормален читател ли се имаш, виж какви простотии и цинизми редиш??И ти си плоскомозъчен, като тези, които плюеш!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
така и не се разбра кои се опита да отрови б Аспарухов поне публиката не разбра а сега гебрев се е отровил от руколата а аз от репичките какви са тези простотии мине се не мине и някоя глупост цъфне сега задачата е кои иска да открадне завод дунарит от гебрев
36
Е*БАН РОШ*КО--- Е*БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ..Напиван и Е*бан от двама руски ти-раджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..
37
Е*БАН РОШ*КО--- Е*БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ...Напиван и Е*бан от двама руски ти-раджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Пак ни набутаха в мръсните си игри-папата, медицинските сестри, атентата на летището. Сега пари от Венецуела и отравяне с новичок. Защо не намесват Румъния, Чехия, Унгария, а все нас. Защото се бутаме между шамарите. В Синая в хотелите има диплянки на иврит за да привлекат богатите еврейски посетители за каззината си, ама не афишират, че са приятели с Израел. Трят си и извличат полза. Унгария не е по-голяма от България, ама Орбан се опълчи на ЕС. Нашите политици са мижитурки и затова с нас си играят като котка с мишка. Великобритания излиза от ЕС, но зад нея е САЩ. И нашите политици треперят и затова ще купим и скъпия Ф16. Защото сега и Русия няма да ни защити. Между два огъня сме. А СЕГА БОЙКО ОБЪРНИ СЕ ЗА ПОМОЩ ПРИ МЕРКЕЛ И МАКРОН. НАЛИ ИМ ПОДГЪЗУВАШЕ 3 МАНДАТА! СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ПОИСКАШ ВРЪЩАНЕ НА УСЛУГАТА, КОЯТО ИМ ПРАВЕШЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ. ЗАЩО ПАК НАКЛАНЯШ НЕ САМО ГЛАВА, А И ПРЕВИВАШ КРЪСТ? А, СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ ПОЛИТИК ЛИ СИ И МИЛЕЕШ ЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ!
40
БТВ-НОВИНИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ ПИШЕ ЗА РАЗКРИТИ НАЦИСТКИ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО БИЛИ ИЗБИЛИ?ХИЛЯДИ ЕВРЕЙ........ПИТАМ АЗ,ЗАЩО НЕ СА РАЗКРИТИ,ПО-ТОЧНО ТЕ СЕ ЗНАЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ,ЗАТРИЛИ МИЛИОНИ НЕВИННИ ХОРА В БИВШИЯ ПРЕСТЪПЕН СОЦ.ЛАГЕР,ЗАЩО ТЕ НЕ СЕ ИЗДИРВАТ И ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪД ЗА НАЙ-ЖЕСТОКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЯХ,ПРЕД КОИТО БЛЕДНЕЯТ ТЕЗИ НА УЖ НАЦИСТИТЕ????
41
Шаайката на Сууджуците е замислила покушението срещу Гебрев това го казват негови близки
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
1944 г., Немерсдорф, Източна Прусия. Когато (немците) си възвръщат Немерсдорф от Съветската Червена армия преди Коледата на 1944 г., те намират повече от обилни доказателства за зверствата на руснаците. Червеноармейците разпъвали и заковавали по вратите на хамбари и др. невинни деца и жени, изкормвали червата им и очевидно извършвали всевъзможни зверства - всички жертви били не само изнасилени, но и били понесли скотски актове на содомия. В частност, мъжете на това селце изтърпели от руснаците най-жестоките и неописуеми изтезания - никой не оцелял. Що се отнася до децата и пеленачетата, главите им били разбити в тухлените стени. Четете още на: http://www.budnaera.com/communist_atrocities/communist_atrocities_world_3.htm#ixzz5fQyw5wzH Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
44
РАЙДОВСКИ ТУК И ТОДОР БОЯДЖИЕВ ПО ТВ ПРЕДИ ДЕН-ДВА, ИСКАТ ДА НИ УБЕДЯТ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО В ДВЕТЕ ДЕЯНИЯ.НЕ ВЯРВАМ И НА ДВАМАТА!!! КАКВО ДРУГО ДА КАЖАТ,А??? ЧУДЯ СЕ ОБАЧЕ НА АКЪЛА НА ЖУРНАЛЯТА,ЧЕ ГИ КАНЯТ ДА ПЛЕЩЯТ ДИВОТИИ...
45
А МЕН МЕ ТРОВИХА ЛОШИТЕ ШОТЛАНДЦИ-ГНИЕЩИ КАПИТАЛИСТИ ТАКИВА, С УИСКИЕВА РАКИЯ,ДЕТО САМО ДАСКАЛИЦИ Я ПИЯТ-ТИЙЧЪРС Я КАЗВАТ. С КАШУ И ЛЕД!!! КАК НЕ ГИ Е СРАМ!!! ПРОСТАЦИ ТАКИВА!!!
46
На всички е ясно, Суджуците да хвърлили око на този бизнес и са решили да отсвирвъ Гебрев и лапнат заводите. Но са толкова тъпи и неможещи, че са се окендзали. Лаком гейзер, кръв с;;;ре!
47
Айде стига с глупостите ,че ни омръзнаха. Осрал се Гебрев и ,голям проблем . Ял марули ,ял пукола и трябва ДАНС да се занимава със Сюргюна му. Мноооого тъпо.Сега целият свят и всички разузнавания ,ще следят и ще изследват ,кога пак ще е осран Гебрев Сюргюна. Няма как да не е комунистическа номенклатура и значи голям лъжец измамник
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16071
архив

Между блондинки: - Струва ми се - казва едната, - че бракът прилича на мираж в пустинята: с дворец, палми и камила. Първо изчезва дворецът, след това палмите...- И оставаш само с камилата! - допълва възмутено другата.

няма нови новини
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
сега
1819
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Отложиха делото за мярката на Миню Стайков
x
ДАР ОТ ПРИРОДАТА: Броколите подтискат туморите
x