САМО В ПИК! Красимир Янков за SMS скандала в БСП: Нямам телефона на Борисов!

Политика

САМО В ПИК! Красимир Янков за SMS скандала в БСП: Нямам телефона на Борисов!

45410
на 03.10.2018
САМО В ПИК! Красимир Янков за SMS скандала в БСП: Нямам телефона на Борисов!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от БСП Красимир Янков останал без портфейл преди два дни пред Телефонната палата в столицата, след като водил децата си на детски рожден ден. В него държал най-важните си документи за сазмоличност, разрешителни, банкови карти и дребна сума пари.

препоръчано

Преди да установи липсата му обаче, чак когато вече се прибирал в дома си, установил, че има три пропуснати обаждания - едно от стационарен телефон и два от мобилен. Депутатът върнал обаждането на мобилния телефон и се оказало, че звъни в полицията, откъдето му съобщават, че е намерен неговият потфейл.

Разбира се, че Янков веднага се върнал, за да прибере непокътнатия си портфейл и горещо да благоради на полицаите. По-късно разбрал,  че те упорито са го издирвали и докато той не е вдигал телефона си, дори се обадили на жена му.

"Ето защо не биваше да се приема предложението на Румяна Бъчварова базата лични данни да се обособява в отделна служба. Ако полицията не разполагаше с тази база данни, никога нямаше да стигне до мен, за да ми върне портфейла", обясни Красимир Янков пред ПИК.

На въпрос кой от депутатите на БСП може да поддържа SMS-връзка с премиера Бойко Борисов, Янков заяви, че се сеща само за един такъв и че той лично не получава есемеси от Борисов, няма телефона му, нито пък той има неговия.

"Виждате, че когато човек иска да намери нечий телефон, го намира", обобщи Янков по повод на SMS-скандала, завихрен от Корнелия Нинова. Но без да е конкретен, прояви краен скептицизъм за нейните твърдения за нерегламентирани връзки между социалисти и премиера. По всичко личи, че е убеден само в една такава - на Корнелия Нинова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК