САМО В ПИК! Лена заряза кампанията на ППДБ, заведе бебето на доктор (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК! Лена заряза кампанията на ППДБ, заведе бебето на доктор (СНИМКИ)

132476
на 14.05.2024
САМО В ПИК! Лена заряза кампанията на ППДБ, заведе бебето на доктор (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В разгара на предизборната кампания, "сивият кардинал" на ППДБ и жената в сянка (засега) Лена Бориславова успя да откъсне време и за малката си дъщеричка. Зоркото око на ПИК забеляза Лена, майка й и бебето на път за поликлиниката, където се проследява малката Деа. 

препоръчано

Дали ще подложи бебето на ваксинация срещу лавинообразно разпространяващия се коклюш, едва ли ще се разбере. До момента Лена никъде не е давала изявления в качеството си на майка. А без съмнение би била достойна коментаторка за всичкознаещата "Бг.мама".

Днес по пътя двете дами седнаха за кратка почивка в близко кафене, а Лена не спря да говори по телефона, явно поддържайки бойния дух в предизборния щаб на ППДБ. Със съсредоточен и делови вид тя проведе няколко разговора, а за единия дори се отдалечи от майка си - очевидно ставаше дума за лични или конфиденциални неща.

Лена роди бебето си на 19 септември 2023 г. и дори "в положение" не спираше да циркулира около партийната централа и твърде близкия си Кирил Петков. След като стана майка, за кратко миряса, но предстоящият извънреден вот отново я хвърли на амбразурата и Лена хукна да се раздава за "каузата" на ППДБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК